Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: To Eξώδικο του Γιώργου Βλάχου στο Δήμο –

- Advertisement -

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ κοινοποίησε η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ” , στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγιων Θεοδώρων, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Πέτρου, την οποία ανέγνωσε ο Γραμματέας του Συμβουλίου στην προηγούμενη συνεδρίαση και στην Κοινοπραξία ..

Ο Πρόεδρος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ κ. Γεώργιος Βλάχος εξηγεί τις επιδικασθείσες απαιτήσεις του έναντι της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. και αναφέρει χαρακτηριστικά :
Ωστόσο, η μετατροπή της κοινοπραξίας, στην οποία η εταιρεία σας συμμετέχει ήδη με ποσοστό 16% λαμβάνοντας το αντίστοιχο ποσοστό επί των κερδών πλέον μία ετήσια εγγυημένη πρόσοδο ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σε ανώνυμη εταιρεία ενδέχεται να επιφέρει ουσιώδεις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση. Στο μέτρο που οι μεταβολές αυτές θα θίγουν τη δυνατότητα ικανοποίησης των απαιτήσεών μας από τα περιουσιακά σας στοιχεία, λαμβάνοντας χαρακτήρα πράξεων καταδολίευσης δανειστών, σας δηλώνουμε ότι θα ασκήσουμε όλες τις εκ του νόμου πηγάζουσες αστικές και ποινικές αξιώσεις και δικαιώματά μας τόσο έναντι της εταιρείας όσο και έναντι παντός αρμοδίου συλλογικού ή ατομικού οργάνου της ίδιας ή του βασικού μετόχου της, ήτοι του Δήμου Λουτρακίου.”



Δείτε και εδώ


 


- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εφόσον κύριέ μου σας έβαλε για τα καλά ο κος Γκιώνης στον σβέρκο μας..!!
    Δεν πάτε και για δήμαρχος για να τελειώνομαι…
    Μόνο στο κτίριο της δημαρχίας και τα ΚΕΠ δεν είστε μέσα….!?!
    Αβρε Γκιώνη είσαι απίθανος τεχνοκράτης…
    Φαντάσου αν ήσουν χημικός-οδοντίατρος-εστιάτωρ!!
    Τι θα είχαμε να πληρώνομαι -και για πόσα χρόνια…!?!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog