Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρετρό Ιστορίες από την “ΥΔΡΙΑ”

- Advertisement -

Θα μπορούσαμε να δώσουμε τον τίτλο: 

“Ρετρό Ιστορίες”.

Όταν το 2003 ο διεθνής ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στην Αγγλική Μπόλτον, είχε παραχωρήσει συνέντευξη με τις εντυπώσεις του από τις πρώτες μέρες διαμονής του στο Μπόλτον της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Αφηγείται λοιπόν στη συνέντευξή του:

…”Μόλις έχω τελειώσει κάποιες ασκήσεις που περιλάμβαναν κυρίως σπριντ. Δίψασα και ζήτησα ένα μπουκάλι νερό.

Ο γυμναστής μου έφερε δύο μπουκάλια που ήταν ελληνικής παραγωγής. Σκέφτηκα ότι το έκαναν για να με κάνουν να νιώσω σαν να βρισκόμουν στην πατρίδα μου.

“Έχετε ελληνικό νερό;” ρώτησα και μου απάντησαν με απλότητα:

“Ναι, πέρισυ κάναμε έλεγχο σε 120 εμφιαλωμένα νερά που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και διαπιστώσαμε ότι αυτό έχει τις μεγαλύτερες ποσότητες σε μαγνήσιο. Γι αυτόν τον λόγο το επιλέξαμε για τους ποδοσφαιριστές μας”.

Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και απλώς γύρισα και είπα σε έναν φίλο μου: “Στην Ελλάδα όταν διψάμε, πάμε στο λάστιχο”.

Οι άνθρωποι είναι πολλά χρόνια μπροστά – ό,τι και να σας μεταφέρω από τη μόλις διήμερη εμπειρία μου στην Αγγλία είναι πραγματικά λίγο”…

Για ευνόητους λόγους, δεν κατονομάζει το νερό, αλλά είναι παγκοσμίως γνωστή η ιδιότητα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Λουτρακίου να έχει τα υψηλότερα άλατα Μαγνησίου, χαμηλά άλατα Ασβεστίου και είναι αυτή του η αναλογία που το κάνει “μοναδικό” στο είδος του!!!

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Γιαννακόπουλος είναι πιο Έλληνας από άλλους εδώ που δεν θέλουν να γίνει μαρίνα στον τόπο μας μήπως και δεν έρθουν πλούσιοι, μήπως και βρωμίσουν την θάλασσα με λύματα. Τα Λύματα όμως απέναντί του δεν τα βλέπει, ούτε και την ευωδία τους οσφραίνεται. Τα συνήθισε πια εδώ και χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog