Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α.Πνευματικός: «Πράσινο φως για το Μουσείο Μικρασιατών» – Εγκρίθηκε η αγορά της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας (Βίντεο)

- Advertisement -

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε χθες (10-10-28) ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός…

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε πως εγκρίθηκαν και οι δύο αποφάσεις από το Ελεγκτικό Συνέδριο για την αγορά του κτηρίου της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για να υλοποιηθεί το Μουσείο Μικρασιατών, στον Συνοικισμό της Κορίνθου.

Τόνισε μάλιστα πως πρόκειται για μία πολύ καλή αγορά, καθώς το ποσό ανήλθε στις 980.000 ευρώ και μάλιστα μειώθηκε κι άλλο μέσα από κάποιες νομιμοποιήσεις τμημάτων του κτηρίου της Συνεταιριστικής.

peloponnisosnews.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1 εκατομυριο ευρω ???????????????????
    πατε καλα ??????????????
    ξερετε τι κτηριο φτιαχνετε αυτην την εποχη με αυτα τα χρηματα ???????????????
    τοσα πολλα χρηματα για να προσλαβουμε 3-4 υπαλληλους ??????????
    μπορει αυτο το κτηριο να στοιχησε παραπανω αλλα αυτο δεν εχει καμοια σχεση και εγω εχω ενα διαμερισμα με γρανιτες ,ινοξ καγκελα και επιχρησα πομολά αυτο δεν του δινει αξια μεταπωλησης .
    Ουτε καν η περιοχη και η τοποθεσια του κτηριου δεν ενδικνηται ,θα ξεκινησει ο κορινθιος η ο επισκεπτης να παει σε ενα μερος που δεν υπαρχει χωρος ουτε για παρκαρισμα να δει το μουσειο ???? ποσους εχετε υοπολογισει για επισκεψιμοτητα ???
    Ο παλιος σταθμος του οσε στην πολη μεσα με παρκιν με χωρους ενα κτηριο βιτρινα θα ηταν οτι επρεπε και με το 1/4 των χρηματων θα γινοταν αναπλαση και των κτηριων και των χωρων ,και ποσα αλλα κτηρια ανεκμεταλευτα ??? σε πολυ καλα σημεια
    ΚΡΙΜΑ να πεταμε 1 εκατομυριο και απο την αλλη να μην εχουμε καθαρισει ακομα τα σκουπιδια στον αγιο νικολαο και σε αλλες παραλιες ενω εχουν περασει 15 μερες απο την κακοκαιρια ,Δεν λεμε να μην γινει μουσειο αλλα …………….ελεος μπορει να εχετε χιλιαδες εκθεματα και να στοχευετε σε τουλαχιστον 100 επισκεψεις την ημερα οκ .Δεν πατε καλυτερα εκει το δημαρχειο να γινει το μουσειο στο κεντρο της πολης διπλα στην νεα πλατεια ????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog