Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δίπλα στους πλημμυροπαθείς βρέθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ

- Advertisement -

Τις διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών για την έλλειψη έργων υποδομής που αφήνουν αβοήθητο τον πληθυσμό απέναντι στις φυσικές καταστροφές
ανέδειξε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας χτες βράδυ σε συγκέντρωση κατοίκων του Κιάτου.

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχε γίνει περιοδεία κλιμακίου του Κόμματος σε πλημμυροπαθείς καταστηματάρχες στο Βραχάτι Κορινθίας, που είδαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την πλημμύρα που έπληξε την περιοχή το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη.

Ο Ν. Καραθανασόπουλος ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το ΚΚΕ για την ανάδειξη του προβλήματος σε επίπεδο κοινοβουλίου και τη διεκδίκηση λύσεων, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να πάρουν οι κάτοικοι την υπόθεση στα χέρια τους διεκδικώντας άμεση καταγραφή και αποζημίωση στο 100% των ζημιών, λήψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Τους κάλεσε επίσης να συγκεντρώσουν δυνάμεις και να παλέψουν για έναν δρόμο ανάπτυξης που θα έχει στο επίκεντρό του την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κλιμάκιο του κουκουέ πήγε δίπλα στους πλημμυροπαθούντες και καλά έκανε, ενώ η ΛΑ.Ε περιορίζεται σε κάτι γενικές αδιάφορες δηλώσεις και αλλότρια θέματα, όπως το αγροτικό ρεύμα. Η ΛΑ.Ε τί μάζεψε για τους πλημμυροπαθείς και τους πυρόπληκτους στο Μάτι? Τίποτα. Από τους πολίτες περιμένει να μαζέψουν, αλλά περιμένει και την ψήφο μας. Να έρθουν οι εκλογές και θα δείτε και την ψήφο μας…με τηλεσκόπιο…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog