Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου στην Καβάλα – Κάηκαν ζωντανοί 11 μετανάστες

- Advertisement -

Τραγικό θάνατο βρήκαν 11 πρόσφυγες και μετανάστες που επέβαιναν σε ΙΧ, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά σήμερα τα ξημερώματα με φορτηγό στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης, στο ύψος της παραλίας της Σαρακήνας, κοντά στην Καβάλα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημιεώθηκε στις 5:15 τα ξημερώματα.

Μετά την σύγκρουση τα δύο οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή του 11 άτομα.

Το ΙΧ ήταν ένα μικρό βαν ενώ ο οδηγός του φορτηγού είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Το αυτοκίνητο με τους πρόσφυγες κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη, ενώ το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα.

Πως συνέβη το δυστύχημα

Το αυτοκίνητο τύπου βαν στο οποίο επέβαιναν οι έντεκα μετανάστες, ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχθούν στις φωτιές και τα δυο οχήματα.

Παρά την κινητοποίηση στο σημείο της τραγωδίας, οι 11 μετανάστες στο βαν δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου και λόγω της υπέρτασης που είχε έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Η νταλίκα, που μετέφερε δέματα, πήγαινε στην Καβάλα, ενώ το ΙΧ με τους πρόσφυγες είχε κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη και είχε αναπτύξει ταχύτητα για να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο, έχοντας προσπεράσει λίγο νωρίτερα περιπολικό, οι άνδρες του οποίου έκαναν στον οδηγό σήμα για να σταματήσει.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog