Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αποχώρηση από τον LTO ζητούν μέλη του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ.

- Advertisement -

Κεραυνός εν αιθρία είναι το sms που απέστειλε ο Σύλλογος Επισιτιστών “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ” καλώντας  τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ. με θέμα την αποχώρηση ή όχι του Συλλόγου τους από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr αρκετά μέλη του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ διαφωνούν με τον τρόπο που το ΔΣ χειρίστηκε το θέμα, διαφωνούν με την αποχώρηση του Συλλόγου τους από τον LTO και κατηγορούν τον Πρόεδρο κ. Κόντη Γιάννη για λάθος χειρισμό καθώς εγείρονται ερωτήματα τα οποία θα διατυπωθούν όπως είπαν στη Συνέλευση.

Υπάρχουν από την άλλη μεριά και κάποια μέλη του Συλλόγου (οι οποίοι έφεραν το θέμα προς συζήτηση) που θα διατυπώσουν τεκμηριωμένα τους λόγους που τους ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr τα υπόλοιπα μέλη του Τουριστικού Οργανισμού θεωρούν “άδικη” τη συμπεριφορά των επισιτιστών απέναντι στο φορέα, αφού ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει ευεργετηθεί όπως είπαν περισσότερο από όλους.
Ο κ. Καραβούλης – Πρόεδρος του LTO – μας αποκάλυψε άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση των μελών του Ξ.Ζ. και μάλλον προμηνύονται θύελλες..

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ζωή τα ίδια.παρτακηδες ειμασταν είμαστε και θα είμαστε.γιαυτον τον τόπο τον κακόμοιρο δεν θα μοιώσει κανένας το εγωτου.μεγαλωσαμε ρε .ξυπνάτε και αλλάξτε τροπάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog