Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Άστραψε και βρόντηξε» η Νικολάκου “Νίκας και Δέδες θα παλέψουν για την … 2η και 3η θέση”

- Advertisement -

Αστραψε και βρόντηξε» η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου, στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου,
όταν η συζήτηση έφτασε στο έργο ΣΔΙΤ και στις εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων.

Η κ. Νικολάκου επιτέθηκε κατά πάντων με σφοδρότητα, ενώ εμφανίστηκε απολύτως σίγουρη ότι ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα κερδίσει την πρώτη θέση στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου (!), τον Μάιο του 2019.

Μάλιστα … προέβλεψε ότι ο Παναγιώτης Νίκας (με τη στήριξη της ΝΔ) και ο Γιώργος Δέδες (με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) θα παλέψουν για την … 2η και την 3η θέση, πίσω από τον Πέτρο Τατούλη!!

πηγή-peloponnisosnews.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεμίσαμε απο Λόγια και μάγκες καιρός ειναι να δούμε και κάνα εργο. Ο δρόμος απο Αλεποχωρι στο Σχοίνο δεν περνά. Τι λένε για αυτα οι λαλίστατοι άρχοντες μας.

  2. Γεμίσαμε απο Λόγια και μάγκες καιρός ειναι να δούμε και κάνα εργο. Ο δρόμος απο Αλεποχωρι στο Σχοίνο δεν περνά. Τι λένε για αυτα οι λαλίστατοι άρχοντες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog