Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η απάντηση του Γιώργου Γκιώνη στη Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

Παρά τη “σκληρή” γλώσσα και το δριμύ κατηγορώ της πρώην Αντιδημάρχου των Οικονομικών και Αναπληρώτριας του Δημάρχου κ. Μαρίας Πρωτοπαππά, ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης επέλεξε να κρατήσει ήπιους τόνους και να της ευχηθεί “Καλό αγώνα”

“Εδώ και δύο τρεις μήνες τουλάχιστον έχει ξεκινήσει ένα αγώνα η κ. Πρωτοπαππά να είναι υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες εκλογές. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός και ο Γιώργος Γκιώνης δεν είναι αυτός που θα εμποδίσει κανέναν.
Δεν έβαλα κανέναν κλακαδόρο, δεν έβαλα να μιλήσει κανείς για μένα, ο Μιχάλης ο Θυμής είπε την προσωπική του άποψη.
Δε μπορείς όταν αντικαθιστάς το Δήμαρχο σε όλες τις δουλειές και σε όλες τις διαδικασίες, ο Δήμαρχος να λείπει σε υπουργεία, περιφέρειες κλπ και η αντιδήμαρχος, αυτή που είχα διορίσει, να κάνει ένα πολιτικό αγώνα απέναντι στο Δήμαρχο.

Την παρακάλεσα, την είχα καλέσει δυο-τρεις φορές στο γραφείο μου και η άποψή της ήταν, “δε θέλω τώρα”,” θα παραιτηθώ αργότερα”

Ο πολιτικός πολιτισμός στην κοινωνία μας θεωρεί ότι αφού θέλει να είναι υποψήφια, αφού βγήκε έξω και θέλει να διεκδικήσει την ψήφο, είναι θεμιτό και καλό αγώνα, δεν μπορεί όμως να αντικαθιστά το δήμαρχο στις υποθέσεις του Δήμου.

Κάνει κάτι και καλά κάνει, ούτε της υπαγόρευσα τι θα κανει, το μόνο που είπα ότι δεν είναι ηθικό και τίμιο να κάνεις ένα πολιτικό αγώνα ενάντια στο δήμαρχο και να τον αντικαθιστάς, αυτό είπα και τίποτα παραπέρα”

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε βίντεο που θα ακολουθήσει

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αψογος ο Δημαρχος.
    Δεν επεσε στην κακοστημενη παγιδα της κυριας Πρωτοπαππα.
    Σειρα για παραιτηση πλεον, εχει ο Κυριος προεδρος του Δ.Σ

  2. Σωστός ο δήμαρχος δεν έγινε "Κατίνα"και να "κατηγορει"όσους λένε αλήθειες και τα πράγματα με το όνομα τούς.Μέχρι ότι ο Μάικ ήταν "βαλτος"είπε η κυρία Πρωτοπαππα!!Καλημέρα σας ☆☆☆☆

  3. Να βλέπατε τον Πέτρου χθες, αγάντα που έκανε στον Μπισμπίκη που επέμβαινε όποτε του κάπνιζε χωρίς μικρόφωνο και χωρίς να έχει ζητήσει το λόγο.
    Θα έχει πλάκα η πολιτική τους συμπόρευση μέχρι τις εκλογές. Αν βέβαια δεν βγουν παρα'εξω τα θαψίματα της μαρίας προς τον συμπατριώτη της θανάση την εποχή που τον αντικατέστησε ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog