Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ:Αναβαλλεται και πάλι η δίκη στο Ναύπλιο

- Advertisement -

Αναβάλλεται για την 14η Νοεμβρίου 2019 η δίκη στο Ναύπλιο…

Μετά από αιτημα των συνηγόρων της υπεράσπισης των τριων δημαρχων για αναβολή μέχρις ότου εκδοθει η αποφαση της υποθεσης αναφορικα με την απαιτηση της τουριστικης εναντι της κοινοπραξιας 

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για όποιον ξέρει τα βασικά της υπόθεσης σήμερα αθωώθηκαν επί της ουσίας και οι τρεις. Υπάρχει πρωτόδικη αστική απόφαση που τους δικαιώνει οπότε όταν γίνει το ποινικο δικαστήριο και παρουσιασουν την αμετάκλητη θα τελείωσει το δικαστήριο σε 5 λεπτά.

  2. 2.02 ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ….. ΟΠΩΣ ΛΕΣ….[ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ] Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ[ΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΑΣΟΝΟΣ ΖΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ] ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΘΕΛΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΣΤΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ …….ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ……ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΥΚΟΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ……….[ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ]

  3. Ρε φίλε 3:04 γιατί γράφεις με κεφαλαία;Βασικά δείχνεις να ουρλιάζεις ή μάλλον προσπαθείς για άλλους λόγους να περάσεις στην ανάρτηση πράγματα που γράφουν κάτι τύποι που μαζεύτηκαν στο Λουτρακι δεν ξέρω και εγώ από που και προσπαθούν να μας πουν τι να κάνουμε,τι να πιστεύουμε,τι να σκεφτόμαστε.Το ότι σας έχουν πάρει στο ψιλό ακόμα και οι δυο τρεις που σας περιτριγυρίζουν θα έπρεπε να σε είχε προβληματίσει αλλά για να προβληματιστείς πρέπει να έχεις μυαλό και από οτι δείχνεις εσύ δεν διαθέτεις.

  4. βασικά υπάρχει κάποιος ειδικός να μας ενημερώσει σοβαρά? Μπορεί, σύμφωνα με το νόμο, κάποιος υπόδικος να είναι υποψήφιος στις εκλογές? Αν ναι, υποθέτοντας οτι εκλέγεται και είναι αιρετός, θα παραμείνει αν καταδικαστεί χωρίς νομικό πρόβλημα ή θα είναι έκπτωτος και πάμε για επαναληπτικές εκλογές το Νοέμβριο του 2019?

  5. Χέρι χέρι στο δικαστήριο γνωστός ''αριστερός'' δικηγόρος με συνταξιούχο δικαστικό και φερτό δημοσιογράφο.Θα το περάσετε τώρα το σχόλιο;;;;;;

  6. Μην μαλώνετε άδικα . Οι κατηγορούμενοι τρεις Δήμαρχου για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για απώλεια Δημόσιου χρήματος της τάξεως των 204 εκατομμυρίων ευρώ θα δικαστούν έστω και τον Νοέμβριο του 2019 . Ο προστάτης των λαμόγιων αυτοδιοικητικών ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ φταίει που άφησε στο νομοσχέδιο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ 1 το άρθρο του Σαμαρά Βενιζέλου που τους καλύπτει μερικώς και τους δίνει το δικαίωμα να είναι πάλι υποψήφιοι .
    Άρθρο 129 Διοικητικά μέτρα – Αργία – Συμπλήρωση του ν. 3852/2010 Στο ν. 3852/2010 μετά το άρθρο 236 προστίθεται άρθρο 236Α ως εξής:
    «Διοικητικά μέτρα – Αργία 1. Εάν εκδοθεί τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση ποινικού δικαστηρίου, για τα πλημμελήματα της περίπτ. γ. της παρ. 1 του άρθρου 236 ή καταδικαστική απόφαση σε πρώτο βαθμό για 186 κακουργήματα, ο Επόπτης ΟΤΑ οφείλει να θέσει τον καταδικασθέντα σε κατάσταση αργίας. Η αυτοδίκαιη θέση σε αργία επιβάλλεται με την ίδια διαδικασία και σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής για κακούργημα, εφόσον έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ή προσωρινή κράτηση.

  7. Ο Βασίλης από Λουτράκι είπε

    Για σου Αντρέα καλησπέρα
    Σε έψαχνα στα σχόλια των αναρτήσεων
    Καλά τα πας είμαι αδελφός του Γιώργου
    Λίγο ακόμα και θα το βρεις
    Το πρώτο γράμμα είναι…………….. J
    Όσο για την ανάρτηση για την δίκη στο Ναύπλιο
    δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο
    άλλωστε ούτε δικηγόρος είμαι ούτε δικαστής
    όσοι έχουν παρανομήσει και αποδειχτεί η ενοχή τους
    να τιμωρηθούν και από τους δικαστές και κυρίως από τους ψηφοφόρους……………
    Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο
    Καλό βράδυ

    Βασίλης Γλυκοφρύδης
    Υ.Σ.
    Προς τον /την 3:04 μμ.
    Ο 3:15 μμ. έχει δίκιο, γράφοντας κεφαλαία είναι σαν να ουρλιάζεις

  8. Για σου ρε Αντρέα σε παραδέχομαι
    Με λίγη καθυστέρηση αλλά το βρήκες
    Το ξύρισα μια φορά απόκριες έβαψα και τα νύχια κόκκινα
    αλλά την άλλη μέρα δεν είχα ασετόν να τα ξεβάψω
    και όταν πήγα να πάρω τσιγάρα
    ο περιπτεράς παρά λίγο να πάθει εγκεφαλικό
    Τώρα όμως είναι πάλι στην θέση του///=========\
    Εσύ όλα καλά????

    Βασίλης Γλυκοφρύδης

  9. Σε ποιο περιπτερο πηγές στον Γιώργο, στου Κοροβεση?!μιλάω για παλιά για να καταλαβαινουν και οι άλλοι σχολιαστές!!Μια χαρά είμαι φίλε Βασιλη και σε ειχα μπερδέψει με τον κυρ Βασίλη που είχε το δισκάδικο!!Να είσαι καλά και πιστεύω να σε συναντήσω να τα πούμε!!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog