Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Θανάσης Σπανός για τη γέφυρα της Ισθμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο κ. Σπανός Θανάσης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγος Κορίνθου, μετά τις καταγγελίες Λογοθέτη, ο οποίος επικαλέσθηκε τη μαρτυρία του,
έλαβε το λόγο και εξήγησε τους λόγους της καθυστέρησης της επισκευής της βυθιζόμενης γέφυρας της Ισθμίας..

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θανάση ο Λογοθέτης παραλίγο να σε εκθέσει (όπως άλλωστε συνηθίζει).
    Ευτυχώς για εσένα, ήσουν στο δημοτικό συμβούλιο κι έβαλες τα πράγματα στη σωστή θέση, εκφράζοντας την άποψή σου ως μέλος του Δ.Σ της Α.Ε.ΔΙ.Κ.

  2. θα διαφωνίσω με το σχόλιο 10:45. Η αναγνώριση λαθών και το απολογιτικό ύφος δεν λογίζεται οτι έβαλε τα πράγματα στα θέση τους, αλλά το μόνο που μένει είναι η καταγγελία προς το κράτος για γραφειοκρατικό λαβύρινθο κάτι το οποίο εκθέτει- αν όχι αυτόν- τις διεργασίες του κράτους. Αλήθεια, ποιό κόμμα ασκεί διοίκηση στο κράτος και που ανήκει ο ίδιος?

  3. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΓΕΦΥΡΑ ΙΣΘΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΟΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΓΕΦ. ΠΩΣΕΙΔΩΝΙΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ?

  4. Ειλικρινά ευχαριστώ το μπλόκ σας , ειχα βάλει στοίχημα οτι δεν θα ανεβάζατε το σχόλιο , κέρδισα ενα τραπέζι και ξέρετε πού; στη Μουριά!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog