Ο κ. Θανάσης Γεωργίου μιλώντας για την αναγκαστική απαλλοτρίωση των  οικοπέδων στην Περαχώρα με σκοπό να γίνει ο δρόμος στο Μουσείο, ρώτησε αν η διαδικασία που έχει ακολουθήσει
ο νυν Αντιδήμαρχος κ. Παντελέου είναι νόμιμη και δήλωσε πως είναι αντίθετος με την απαλλοτρίωση αυτή.

Ο κ. Παντελέου είχε αποκαλύψε πως για να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου για την ανοικοδόμηση του Μουσείου της Περαχώρας,θα πρέπει το οικόπεδο να παραχωρηθεί στο υπουγείο. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει χρηματοδότηση και επίσης  να υπάρχει πρόσβαση, δηλαδή δρόμος.

Σήμερα ο κ. Παντελέου έχει καταφέρει να πάρει εγγράφως παραχωρητήρια των παρακείμενων οικοπέδων, στο Δήμο πράγμα που σημαίνει πως το ΜΟΥΣΕΙΟ το οποίο είχε “κολλήσει” στις διαδικασίες  θα πάρει σάρκα και οστά.
Ο κ. Παντελέου κατηγόρησε τον κ. Γεωργίου ότι 2,5 χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος κορόιδευε τον κόσμο και δεν είχε κάνει τίποτα επί της ουσίας για τα προβλήματα του χωριού, πολλώ δε μάλλον για το Μουσείο της Περαχώρας.

Ο κ. Γεωργίου με τη σειρά του είπε πως είναι αντίθετος με την απαλλοτρίωση με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, και ρώτησε αν η διαδικασία είναι σύννομη. (εδώ γεννάται το ερώτημα, πως αν έχει δίκιο ο κ. Γεωργίου παρανομούν οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Δήμου;;;)

Δείτε στο βίντεο την ερώτηση του κ. Θανάση Γεωργίου