Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Θανάσης Γεωργίου : Eίναι νόμιμη η απαλλοτρίωση στην Περαχώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο κ. Θανάσης Γεωργίου μιλώντας για την αναγκαστική απαλλοτρίωση των  οικοπέδων στην Περαχώρα με σκοπό να γίνει ο δρόμος στο Μουσείο, ρώτησε αν η διαδικασία που έχει ακολουθήσει
ο νυν Αντιδήμαρχος κ. Παντελέου είναι νόμιμη και δήλωσε πως είναι αντίθετος με την απαλλοτρίωση αυτή.

Ο κ. Παντελέου είχε αποκαλύψε πως για να προχωρήσει η υλοποίηση του έργου για την ανοικοδόμηση του Μουσείου της Περαχώρας,θα πρέπει το οικόπεδο να παραχωρηθεί στο υπουγείο. Διαφορετικά δεν θα υπάρξει χρηματοδότηση και επίσης  να υπάρχει πρόσβαση, δηλαδή δρόμος.

Σήμερα ο κ. Παντελέου έχει καταφέρει να πάρει εγγράφως παραχωρητήρια των παρακείμενων οικοπέδων, στο Δήμο πράγμα που σημαίνει πως το ΜΟΥΣΕΙΟ το οποίο είχε “κολλήσει” στις διαδικασίες  θα πάρει σάρκα και οστά.
Ο κ. Παντελέου κατηγόρησε τον κ. Γεωργίου ότι 2,5 χρόνια που ήταν αντιδήμαρχος κορόιδευε τον κόσμο και δεν είχε κάνει τίποτα επί της ουσίας για τα προβλήματα του χωριού, πολλώ δε μάλλον για το Μουσείο της Περαχώρας.

Ο κ. Γεωργίου με τη σειρά του είπε πως είναι αντίθετος με την απαλλοτρίωση με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, και ρώτησε αν η διαδικασία είναι σύννομη. (εδώ γεννάται το ερώτημα, πως αν έχει δίκιο ο κ. Γεωργίου παρανομούν οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών του Δήμου;;;)

Δείτε στο βίντεο την ερώτηση του κ. Θανάση Γεωργίου

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.
    Γ.ΘΩΔΗΣ

  2. Ενω εσυ που το ανοιγεις ξερεις πολλα
    Κατι τετοιους ες σαν εσενα σας εχουμε
    Μαθει τις εξυπναδες εκει που ξερεις
    Νας μας πει που ειναι η περαχωρα γκατι
    Δεν ξερουμε

  3. Ενω εσυ που αλλη δουλεια δεν εχεις τους
    Ξερεις ολους καταλαβα τι επιπεδο εχεις
    Να κανεις καμμια ασκηση κανει καλο
    Ειναι αντικαταθλιπτικο

  4. Ο ΡΑΚΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ 2010. ΠΟΝΑΕΙ 8:14 ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!!
    Γ.ΘΩΔΗΣ

  5. KAI ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΗ-ΤΕ Ο ΜΗΤΣΟ ΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ
    Κ.ΠΕΤΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog