Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Πότε θα πραγματοποιηθεί η «Black Friday» με τις μεγάλες εκπτώσεις

- Advertisement -

Μετά το τέλος των ενδιαμέσων εκπτώσεων θα γίνει η Black Friaday 2018, θεσμός που τείνει να καθιερωθεί πλέον και στην ελληνική αγορά.

Φέτος, οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018 θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο πλαίσιο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση της Περιφέρειας, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη των παραγωγικών φορέων, οπότε ανάλογα με την περιοχή μπορεί οι ημερομηνίες να τροποποιηθούν.

Η πρακτική του Black Friday εφαρμόζεται για τρίτη χρονιά φέτος. Το 2017, οι Έλληνες καταναλωτές ανταποκρίθηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με την πρώτη χρονιά (το 2016).

Όπως είχαν δείξει τα στοιχεία έρευνας του MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο τέλος της περσινής Black Friday, φαίνεται ότι οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν ως ένα βαθμό στην πρόσκληση των εμπορικών επιχειρήσεων καθώς το 44,5% του δείγματος πραγματοποίησε αγορές κατά την ημέρα Black Friday. .

Οι περισσότερες αγορές έγιναν από καταστήματα καλλυντικών, νέων τεχνολογιών και ένδυση/υπόδησης, ενώ οι καταναλωτές ξόδεψαν για αγορές στην πλειοψηφία τους (42,5%) έως 50 ευρώ ενώ μόνο ένα 6,3% ξόδεψε περισσότερα από 501 ευρώ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog