Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γιάννης Βασιλοπουλος: Ο κόσμος πλέον ξέρει τους υπεύθυνους

- Advertisement -

Το παρακάτω post έκανε ο Γιάννης Βασιλόπουλος του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  στην προσωπική του σελίδα στο facebook

Την δευτερα 22 οκτωβριου παραβρεθηκα στο δημοτικο συμβουλιο μαζι με τον γραμματεα το δημητρη τον Λεκκα για την τυχη της αιτησης που εχουμε κανει απο τον αυγουστο για επιχορηγηση του Πας Κορινθος απο τον δημο κορινθιων .


 Με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση ειδα οτι ολη η αντιπολιτευση, συσσωμη απαιτησε απο τον δημαρχο πνευματικο να συζητηθει η αιτηση απο το δημοτικο συμβουλιο .


Οι τοποθετησεις οσων πηραν το λογο -Νανοπουλος , Σταυρελης , Πανταζης , Οικονομου , Ψιλογιαννοπουλος .Πιετρης – απεδειξε οτι υπαρχει πολιτικος πολιτισμος και οτι η ιστορικη ομαδα της πολης ειναι αυτη που ενωνει τους παντες .Με μεγαλη απογοητευση ειδα οτι κορινθιοι δημοτικοι συμβουλοι -φαρμακης , χατζης , καμπουρης , παρτζινεβελος , κοντογιωργος , λυτρα, Βλασσης, μπακουλης , ζωγκος , ζημος , μελετης και ο δημαρχος πνευματικος – ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ στο να συζητηθει η αιτηση και η προταση του Νικου Σταυρελη για επιχορηγηση με 30000 ευρω. 


Αυτη λοιπον οι 12 κορινθιοι συμβουλοι απο σημερα να γνωριζουν οτι ολος ο δημος θα μαθει για την ψηφο τους και την σταση τους στο δημοτικο συμβουλιο. Αρνηθηκαν δηλαδη να παρει η ΚΟΡΙΝΘΟΣ αυτο που της ανηκει μιας και ειναι το μοναδικο σωματειο στην Γ εθνικη που δεν εχει παρει απο το δημο του επιχορηγηση.


 Στραγγαλιζουν την ομαδα της ΚΟΡΙΝΘΟΥ για να γινει το χατηρι του δημαρχου , που εχει βαλει σκοπο εδω και 3 χρονια να καταστρεψει την ομαδα μας .Βαλανε τα ονοματα τους διπλα στον νεκροθαφτη του κορινθιακου ποδοσφαιρου .


Οι εκλογες για το δημο ερχονται σε 7 μηνες , για εμας θεωρουνται ηδη εχθροι για την ομαδα μας και για το ποδοσφαιρο του δημου μας , κιαυτο γιατι ειναι ο μοναδικος δημος στον νομο μας που δεν επιχορηγει τα σωματεια . Σωματεια οπως του Σολωμου της αρχαιας κορινθου του αια κορινθου του αρη κορινθου του αγιονοριου των ρομα σωματεια που αδρανοποιουνται για 1 και 2 χρονια υπευθυνοι ειναι αυτοι οι συμβουλοι που αρνουνται την βοηθεια στα σωματεια.


 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φορτσα Μπαρτσα!ΡΕ τρελιαρηδες είμαστε σοβαροί τον αργΑγγελο Αναστασιαδη προπονητή στην εθνική?!!!Αυτός είναι για κάνα μοναστήρι!!μπιπ με κεφαλαία γράμματα! Αντέ γεια! ☆☆☆☆

  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ;

    ΕΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ π. ΜΠΑΡΤΣΟΒΙΟΣ!

  3. Βασιλόπουλε είσαι προπονητής της Κορίνθου , είσαι πρόεδρος ? Τι είσαι τελικά σε αυτή την ομάδα ? Και τι επάγγελμα κάνεις ώστε να επιβιώνεις ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog