Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίκαιρη ερώτηση ΚΚΕ για τις πλημμύρες στην Πελοπόννησο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Αποζημιώσεις στο 100% των πληγέντων και ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικών έργων που θα ξεκινήσουν από τις περιοχές της Πελοποννήσου που πλήττονται συχνά από πλημμύρες ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος
κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος για τις ζημιές στην Πελοπόννησο από τον κυκλώνα «Ζορμπά».

Τόνισε ότι έγιναν ζημιές σε σπίτια, καταστήματα, αυτοκίνητα, στο οδικό δίκτυο, σε δίκτυα αποχέτευσης και ύδρευσης και πρόσθεσε ότι οι καταστροφές αναδεικνύουν τη διαχρονική έλλειψη υποδομών και κεντρικού σχεδιασμού για την προστασία από τα φυσικά φαινόμενα.

Ν. Καραθανασόπουλος: Απαιτείται ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπλημμυρικών έργων στην Πελοπόννησο

Η απάντηση του υπουργού Εσωτερικών

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 100% αποζημειώσεις γιατί? Για να πληρώσουμε εμείς την διαφορά σε ΕΝΦΙΑ, σε αύξηση ΦΠΑ, βενζίνης, πετρελαίου θέρμανσης, τσιγάρων, ποτών κλπ. Καλά, μυαλό έχετε στο κόκκινο κεφάλι σας ή τα λέτε γιατί πρέπει να δώσετε ένα θλιβερό παρόν?????

  2. οι άλλοι χάσανε τα σπίτια τους και το βιός τους και εσυ λες για τους φόρους;;;ας τα δώσουν εκει από το να δίνουν επιδοτήσεις στους μεγαλοεπιχειρηματίες

  3. ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗ Κ' ΒΛΑΚΩΔΗ.

  4. ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΑς ΠΑΡΩΠΙΔΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕς ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕς ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕς ΣΑς. ΔΕς ΜΟΝΟς ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟς ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΝΑ ΔΕΙς ΠΩς ΑΠΟ ΤΟ ΚΚ ΙΤΑΛΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. λΑΝΘΑΝΩ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

  5. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΙΧΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ''ΑΒΑΝΤΙ'', ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α' ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ. Ο ΔΕ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Α' ΠΟΛΕΜΟΥ . ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΖΑΝ ΖΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ. ΑΜΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ,ΔΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

  6. 7:21 π.μ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕς ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕς ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕς, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΑΝ ΜΕ ΕΝΝΟΕΙς. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕς ΑΝΟΗΣΙΕς ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕς ΥΠΕΡΒΟΛΕς! ΑΚΟΥς ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΝΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΟΪΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

  7. και το ΠΑΣΟΚ σοσιαλιστικό Κόμμα έλεγε ότι είναι και χορτάσαμε σοσιαλισμό τόσα χρόνια διακυβέρνησης.τα καθαρά σοσιαλιστικα κόμματα όμως σε χαλανε. ξύδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog