Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Μπουντρούκας υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

- Advertisement -

Την επίσημη ανακοίνωση του για την απόφασή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του κ. Μπουντρούκα αναφέρει :

«Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω σήμερα επίσημα την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτή η απόφαση ελήφθη συλλογικά με γνώμονα το κοινό καλό βάζοντας στην άκρη τις όποιες προσωπικές μου φιλοδοξίες. Άλλωστε ποτέ μέχρι σήμερα δεν πορεύτηκα στα κοινά με βάση το προσωπικό μου συμφέρον.

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δικιά μου υποψηφιότητα και η παρουσία της παράταξής μας στις ερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές αποτελεί πρόταση συνεργασίας, σύνθεσης δυνάμεων και θέλουμε να γίνει η αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ως άνθρωπος της αγοράς γνωρίζω καλά τα προβλήματα της κοινωνίας και θεωρώ ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών για τη διαμόρφωση ενός νέου σύγχρονου αναπτυξιακού σχεδίου που θα φέρει την Πελοπόννησο στην θέση που της αξίζει.

Ξεκινάμε ανεξάρτητοι και υπερκομματικοί γνωρίζοντας καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα.

Αυτό άλλωστε θα αποδειχτεί σύντομα και έμπρακτα με την ανακοίνωση των υποψηφίων του Συνδυασμού μας που θα στελεχώνεται από καταξιωμένα μέλη των τοπικών κοινωνιών τα οποία θα προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στόχος δικός μου αλλά και όλων των συνεργατών μου δεν είναι η απλή καταγραφή της δύναμης ενός πολιτικού φορέα στην Πελοπόννησο. Βασική μας προτεραιότητα θα είναι η αξιοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων από τον χώρο των επιστημών, του πρωτογενούς τομέα αλλά και της επιχειρηματικότητας.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος που λέγεται Πελοπόννησος μπορεί να πάει μπροστά και να μπει επιτέλους σε μια τροχιά ανάπτυξης αν στηριχτεί στο πλούσιο έμψυχο υλικό που διαθέτει αλλά και στην προώθηση συνεργειών και καινοτόμων δράσεων που θα δημιουργήσουν νέες βάσεις για την πορεία της Περιφέρειας μετά τις εκλογές.

Η Περιφερειακή Αρχή δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός, είμαστε από αυτούς που θεωρούν ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Απαιτούμε διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και συνέπεια και για όλα αυτά είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με όλους αυτούς που σκέφτονται αρνητικά και θέλουν να βάλουν εμπόδια.

Δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι θα διεξάγουμε ένα έντιμο πολιτικό αγώνα και θα προστατεύσουμε όσο μπορούμε τον πολιτικό πολιτισμό που θα πρέπει να χαρακτηρίσει αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές. Με βάση το νέο εκλογικό Νόμο που επιβάλλει συνεργασίες είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με όλες τις παρατάξεις προκειμένου η επόμενη μέρα να βρει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ενωμένη και πιο δυνατή.

Το στοίχημα της ανάπτυξης είναι για όλους εμάς ένα στοίχημα που μπορούμε να το κερδίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ξεκινάμε χωρίς προαπαιτούμενα και θα συνεχίσουμε χωρίς αποκλεισμούς. Ξέρουμε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο διεκδικώντας πολλές φορές ακόμα και το αυτονόητο το οποίο δυστυχώς σήμερα αποτελεί ζητούμενο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας καλώ να αξιολογήσετε την πρότασή μας και να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια με ήθος και ευπρέπεια. Η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους και την Πελοπόννησο δυνατή.

Καλό αγώνα».

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog