Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Σπουδαία συνάντηση με σκοπό μια Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση στην Κορινθία

- Advertisement -

Μια πολύ σημαντική συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πρακτικής Σκοποβολής μαζί με εκπροσώπους της ΣΚοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, τους Βουλευτές Κορινθίας κ.κ. Τσόγκα Γιώργο  και Ψυχογιό Γιώργο, κ. Δήμα Χρίστο,τους Δημάρχους
κ. Πνευματικό και κ. Γκιώνη, τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κ. Καραβούλη  και παράγοντες της περιοχής με θέμα τη διεκδίκηση μιας Ευρωπαϊκής ή Παγκόμιας διοργάνωσης στην ΚΟΡΙΝΘΙΑ το 2020 ή το 2021!
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κορινθίας

Ο Πρόεδρος ενθουσιάστηκε τόσο με την παρουσίαση και τις δυνατότητες που προσφέρει η Κορινθία όσο και με την εμπειρία που διαθέτουμε σε διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, ευρωπαϊκών και παγκόσμιων, αλλά και τη συνοχή που επιδείχθηκε από το σύνολο των θεσμικών παραγόντων και δήλωσε την υποστήριξή του στη υποψηφιότητα των Κορίνθιων.

 Ανέλυσε ότι η Πρακτική Σκοποβολή είναι ένα άθλημα με τεράστια απήχηση και ότι μια διοργάνωση σε ένα τουριστικό μέρος όπως η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει τις 2.000 συμμετοχές σε αθλητές και συνοδά μέλη τους, δημιουργώντας μια διαρκή ροή επισκεπτών κάθε χρόνο για αγώνες και προπονήσεις!

Επιπροσθέτως αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πρόεδρος φιλοξενήθηκε στο Λουτράκι και έμεινε ενθουσιασμένος.

Το Λουτράκι ως τουριστικός προορισμός θα αποκτήσει οφέλη από οποιαδήποτε διοργάνωση γίνει στην περιοχή. Οι σκοπευτές μένουν πολλές μέρες όπου πηγαίνουν και ξοδεύουν σημαντικά ποσά όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Αξίζει να αναφερθεί πως η πρωτοβουλία αυτή ανήκει  στον Πρόεδρο του Ομίλου Αθλητικής ΣΚοποβολής Κορίνθου !

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog