Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποδοκιμάστηκε ο Καμμένος στη Θεσσαλονίκη

- Advertisement -

Του φώναζαν να παραιτηθεί
Έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες που βρέθηκαν την Κυριακή στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης δέχτηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Αμέσως όμως τελείωσε την ομιλία του ο κ. Καμμένος από κάποιοι από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένοι του φώναξαν να παραιτηθεί για να σωθεί η Μακεδονία.

Ολόκληρη η ομιλία του κ. Καμμένου:

«Σήμερα, από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου στέλνει ένα μήνυμα εθνικής ενότητας αλλά και αποφασιστικότητας, σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ. Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη. Και γι’ αυτήν εργαζόμαστε. Αλλά θα πρέπει να ξέρουν πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας θα μας βρει απέναντί του ενωμένους, όλους μαζί και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση. Ο ελληνικός λαός είναι περήφανος για τις Ένοπλες του Δυνάμεις.

Και οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό. Βγαίνουμε από μια μεγάλη οικονομική κρίση. Και ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλεων Δυνάμεων, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη. Τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες, το πολιτικό προσωπικό και τους εθνοφύλακες. Για την μεγάλη επιμονή, υπομονή που επέδειξαν. Για το ότι δεν κατέβασαν την σημαία της πατρίδος. Για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για σας».

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε τον Καμμενο μας βάζετε να δούμε?!Μπουτάρης και Λεβεντης έδωσαν σόου ποιος θα έκανε πρώτος δηλώσεις στον Άγιο Δημητριο και σήμερα!Ο Καμμενος μας λέει αυτά που ακούμε από παιδάκια από τους υπουργούς Αμύνης!!☆☆☆☆

  2. Ο Μπουτάρης και ο Καμμένος βρε Αντρέα είναι γραφικοί. Ο Πάνος "στα τέσσερα" Καμμένος όμως είναι επικίνδυνος για την πατρίδα. Αλέκος

  3. Όκ Καλή σου μέρα .τον φίλο τον navalcomand έχουμε χάσει καιρό τώρα. Ελπίζω να είναι καλά το παιδί και δουλειές να μην τον αφήνουν να σχολιάζει στο μπλοκ.☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog