Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι «πράσινοι» νεολαίοι που «κλειδώνουν» για τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ . Eπικρατέστερος ο Γιάννης Ανδρέου στην Κορινθία

- Advertisement -

«Δίνουν και παίρνουν» στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής οι παρασκηνιακές διεργασίες για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα «διά παν ενδεχόμενο».

Στο συγκεκριμένο σημείο να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του βασικού κορμού των υποψηφιοτήτων -σε ποσοστό 60-70%- αναμένεται να γίνει στην Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσει πιθανότητα στα μέσα Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «τραπέζι» της «Επιτροπής Ψηφοδελτίων» βρίσκονται εκατοντάδες ονόματα, είτε από τις προτάσεις των κατά τόπους τοπικών οργανώσεων είτε μέσω των αυτοπροτάσεων που εκδηλώθηκαν στην ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Στην Πελοπόννησο και στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας ακούγεται έντονα το όνομα του διαιτολόγου Δημήτρη Μπερτζελέτου. Στον Νομό Κορινθίας θα είναι πιθανότατα υποψήφιος ο 40χρονος Γιάννης Ανδρέου ενώ για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του 32χρονου επιχειρηματία Μενέλαου Γερονικολού.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για μένα θα το λέει το Μαζί σου Αντρέα αδερφε!!Δεν τον γνωρίζω τον Γιάννη Ανδρέου αλλά είναι νεότερος από τους άλλους υποψηφιους και εγώ πάντα λέω "τόπο στα νιάτα"☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog