Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι συζητήθηκε στο εκτακτο συμβούλιο στους Αγίους Θεοδώρους για τους πρόσφυγες

- Advertisement -

Πριν από λίγο έληξε η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος κος Γκιώνης οπως ανέφερε θα ζητήσει να συναντηθεί με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δυστυχώς δεν παρευρέθησαν  εκτός απο το βουλευτή της Ν.Δ κύριο Δημα….
Στο συμβούλιο αποφασίσθηκε να ζητηθεί η σύμβαση που χει το Ξενοδοχείο και που οπως αρχικά ακούστηκε είναι 4μηνη….  ΟΜΩΣ … οι πληροφορίες μας λένε οτι η σύμβαση ειναι πάνω απο 7 μήνες και εκτός αυτού αναμένονται να ερθουν ακόμα 200 μετανάστες να εγκατασταθούν. Το ξενοδοχείο ειναι χωριτικότητας 380 ατόμων. Εν τω μεταξύ απο αύριο οι Μ.Κ.Ο μαζί με ιατρούς, θα προσέλθουν στο ξενοδοχείο για εμβολιασμούς και λοιπές εξετάσεις …

πηγη

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένας δεν αναφέρθηκε με το χαρακτηρισμό που αποδίδεται , αλλά για πάνω από 100 παιδιά προσχολικής ηλικίας με τούς γονείς στους.

  2. Το απόλυτο τιποτα συζητήθηκε!!! Μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν τι ήθελαν !! Ειπωθηκε για ανεμβολίαστα παιδια τη στιγμή που στη χώρα μας υπάρχουν χιλιάδες !! Ο Μενέλαου μίλησε πολύ σωστά αν και δεν εχω τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του απλά μίλησε ως άνθρωπος!! Εκπρωσοποι του εμπορικού όπως και ο δήμαρχος μίλησαν για αναλογίες λες και ειναι πίτα να την μοιράσουν!!! Σωστός ο σωτηρης ο Νικολαου ο οποίος είπε την πραγματικότητα!! Ήρθαν δεν φεύγουν κοιτάξτε τι θα κάνουμε!!! Όσο για τον ρατη απαράδεκτος !!! Τα παιδάκια του τι τα ήθελε στο συμβούλιο;;; ήμαρτον πια!!!

  3. Οι αριστεροί ας περιθάλψουν στο σπίτι τους τα 130 παιδιά, γιατί τα δικά μας ήδη στερούνται αγαθά λόγω ΕΝΦΙΑ, 24% ΦΠΑ, τέλη πλαστικής σακούλας κλπ. Δεν μπορούμε να τους στερήσουμε περισσότερα. Φτάνει πια! Δεν θα γίνουμε εμείς τα θύματα ΜΚΟ που χρησιμοποιούν τους λαρομετανάστες και πρόσφυγες προς ίδιον οικονομικό όφελος.

  4. Οι πρόσφυγες δεν χρειάζεται να πάνε σε κανένα σπίτι σας, ακριβώς γιατί δεν έχετε τίποτα να τους προσφέρετε που δεν έχουν απο τη ΜΚΟ ήδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog