Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Αντιδράσεις από κατοίκους και ΜΜΕ για τη σύσκεψη των Βουλευτών και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου(ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Σύσκεψη είχε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης με τους Βουλευτές του Συριζα Κορινθίας και το Γενικό Γραμματέα μεταναστευτικής πολιτικής..

Ηταν μια πρωτοβουλία των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπό είχε την ενημέρωση του Δημάρχου, ο οποίος μέχρι χθες  δε γνώριζε την άφιξη των μεταναστών σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων..Ο κ. Γκιώνης εξέφρασε έντονα τη διαμαρτυρία του για τη μη ενημέρωση και είπε χαρακτηριστικά στους βουλευτές “δεν κυκλοφορείτε εσεις στην πόλη, να δείτε τι γίνεται” (εννοώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων)
Επίσης ο κ. Γκιώνης από την πλευρά του κάλεσε τους αρχηγούς των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης να παραστούν στη συζήτηση.
Πριν ξεκινήσει η σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου βρίσκονταν τα ΜΜΕ και κάτοικοι κυρίως των Αγίων Θεοδώρων αλλά και του Λουτρακίου.
Δήμαρχος και κάτοικοι ζήτησαν η συζήτηση να γίνει μπροστά στις κάμερες και στο κοινό αλλά  ο κ. Γενικός Γραμματέας, εξήγησε ότι οι συζητήσεις αυτές γίνονται πάντα θεσμικά, μετά δίνεται συνέντευξη τύπου και εν συνεχεία η ενημερωση του κόσμου. Κάποιοι δημοσιογράφοι αντέδρασαν.
Η κ. Θελερίτη είπε πως αν όλοι ήθελαν θα μπορούσε να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος παρουσία του κόσμου.Αμφότεροι οι βουλευτές Τσόγκας και Ψυχογιός είπαν πως δεν έχουν τίποτα κρυφό, όλα θα ειπωθούν και προσκάλεσαν όποιον είχε θεσμικό ρόλο να παραστεί.
 ΚαιΤελικά η σύσκεψη έγινε στο γραφείο του Δημάρχου μεταξύ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου, Δημάρχου, Αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης.
Στην αίθουσα βρισκόταν και η κυρία Μπάγκα, πολιτευτής της ΝΔ, στην οποία απαγορεύθηκε να παραστεί στη συζήτηση, λέγοντάς της ο κ. Γκιώνης ότι δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε ο κ. Χρίστος Δήμας, Βουλευτής της ΝΔ, ο οποίος “παραπονέθηκε” ότι δεν καλέστηκε και ότι είχε έρθει σήμερα στο δημαρχείο για τη Συνεντευξη Τύπου που αφορούσε στον αγώνα ΜΠΑΣΚΕΤ που θα διεξαχθεί στο Λουτράκι για φιλανθρωπικό σκοπό.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΙΔΗ ΣΕ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??? ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ !! ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΡΠΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΤΗΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

  2. Δημοψήφισμα ρε φασίστες το 90 % στην Ελλάδα δεν τους θέλει όπως στην Ευρώπη. Αρκετούς έχουμε δεν σηκώνει άλλους, εδω μπορούμε να ζήσουμε εμείς
    Μπράβο στον Ράτη και στην δημοτική αρχή που είναι μπροστά

  3. Φάτε μνημόνιο για αλλά 99 χρονια και δώρο 1,5 εκ λαθρομετανάστες
    Νέα Δημοκρατία ψηφίζω και όταν τους είχε η προηγούμενη κυβέρνηση στην Αμυγδαλέζα και έφτιαχνε φράχτες στον Έβρο οι συριζαίοι ήταν που έβριζαν και όταν ήρθαν στην εξουσία τα γκρέμισαν και τα δύο
    Παρτε τα τώρα όλα μέσα στα σπίτια σας

  4. Ρε μην βρίζετε το ΣΥΡΙΖΑ είναι ανθρωπιστές οι άνθρωποι αυτοί. Άσχετα άμα σας παίρνουν τα σπίτια με πλειστηριασμούς το κάνουν για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί και στις τράπεζες με τα ξένα φάνς υπάρχουν άνθρωποι

  5. Η Πελοπόννησος ανήκει στην Αίγυπτο και όχι στην Ελλάδα … Η Θράκη και το Καστελόριζο ανήκουν στην Τουρκία και η Μακεδονία είναι Σκοπιανή…
    Και τέλος η μεγάλη Αλβανία φτανει μέχρι το Μεσολόγγι και είναι γεμάτη Τσάμηδες

    Αυτους βάλατε για κυβέρνηση

  6. Εσένα ρε 7:45 σου έχει υπογράψει κανένας πληρεξούσιο για να μιλάς για τους υπόλοιπους δημότες; υπάρχει δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή εσύ τι είσαι ρε φασιστομουτρο; καλά κάνει ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος;

  7. 6.58 ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 7.45?? ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ?? ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!!! 6.58 ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ?? ΜΙΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ

  8. Μην εξάπτεσαι 6:58 μ.μ. και μην ασχολείσαι με τους άλλους, επιγκεντώσου εσύ στον σκοπό σου για επικείμενος δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων. Κάτω ο ιμπεριαλισμός, κάτω ο καπιταλισμός,…αλλά όχι και τα αγαθά του. Αυτά είναι καλά όπως τα timberland polo μπλουζάκια και τα Lacoste. Η υποκρισία στο μεγαλείο της…ή μάλλον στην υπηρεσία της αριστεράς! Καλά δεν λέω? Και τα πατσόκοιλα δεν συμμαζεύονται από κάτω. Μην μιλάς λοιπόν, αλλά συνεχισε καλύτερα να τρως…βασιλικά και καπιταλιστικά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog