Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

O Γιώργος Τσόγκας μιλά για τη σύσκεψη με θέμα τους πρόσφυγες(BINTEO)

- Advertisement -

O Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Κορινθίας, κ. Τσόγκας Γιώργος μίλησε αποκλειστικά στο Loutrakiblog για τη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Λουτρακίου, με θέμα την εγκατάσταση των μεταναστών σε ξενοδοχείο των Αγίων Θεοδώρων..

“Ητανε μια επικοδομητική συνάντηση κατά την οποία λύθηκαν πολλές απορίες. Αυτό που προέκυψε από τη συζήτηση ήταν ότι πρόκειται για μια προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων. Μιλάμε για μικρά παιδιά και εφηβους που δεν αποτελούν απειλή για την κοινωνία.


Η Κυβέρνηση έχει πάρει τα εύσημα από όλους διότι έφτιαξε δομές και λειτούργησε με ανθρωπιστικό καθήκον. Οτιδήποτε χρειασθεί που θα είναι αρωγός στην προσπάθεια θα γίνει. Ακόμα και η στελέχω- ση του Αστυνομικού Τμήματος. 


Εσαεί δεν μπορούμε να έχουμε καταλύματα στην ενδοχώρα και δεν μπορούμε εσαεί να δεχόμαστε ροές μεταναστών στα νησιά”, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσόγκας

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφιερωμένο στο θέατρο του Γιώργου Τσόγκα που τον αδειάζει σε πρόσφατη συνέντευξη της κορυφαία υπουργός της κυβέρνησης

    Κωλοτούμπα» Τασίας Χριστοδουλοπούλου! Από τους πρόσφυγες που… λιάζονται στο «δεν πρέπει να γίνουμε χώρος φιλοξενίας για πρόσφυγες»
    «Κωλοτούμπα» Τασίας Χριστοδουλοπούλου! Από τους πρόσφυγες που… λιάζονται στο «δεν πρέπει να γίνουμε χώρος φιλοξενίας για πρόσφυγες»

    Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα μας
    «Ποιοι πρόσφυγες, αυτοί λιάζονται…» έλεγε πριν 3 χρόνια η Τασία Χριστοδουλοπούλου ως αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, τώρα όμως και λόγω της δύσκολης πραγματικότητας άλλαξε γνώμη υποστηρίζοντας πως δεν πρέπει να γίνουμε χώρος φιλοξενίας για πρόσφυγες».

    Ειδικότερα, μιλώντας στη Βουλή η κα Χριστοδουλοπούλου «θυμήθηκε» ότι παλαιότερα εκείνη έλεγε στους πρόσφυγες «ελάτε», αλλά πλέον «έχουν απομυθοποιηθεί», όπως είπε, τα πάντα.

    «Το πρόβλημα είναι πολύ πιο περίπλοκο και απαιτεί πίεση στην Ευρώπη, να πάρει θέση. Όσο δεν μοιράζεται πρόσφυγες η Ευρώπη, δεν θα λυθεί, ή θα πνίγουμε ανθρώπους ή θα γίνουμε Ιορδανία. Θέλετε να διαλέξουμε τι θα κάνουμε; Περί αυτού πρόκειται», τόνισε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το άσυλο, ενώ συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να επεξεργαστεί ένα plan b.

    Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να είμαστε χωροφύλακες διπλοί», δηλαδή να κοιτάμε τόσο προς την Τουρκία όσο και τα σύνορά μας προς την Ευρώπη. «Εμείς αναλαμβάνουμε όλο το βάρος των ροών», είπε και ζήτησε από τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Βίτσα να ζητήσουμε απ’ όλους να «αναλάβουν ό,τι τους αναλογεί».

    «Να χτυπήσουμε κι εμείς ένα χέρι στο τραπέζι με την φτώχεια μας να έχουμε και μεταναστευτικό;», προσέθεσε διερωτώμενη η κυρία Χριστοδουλοπούλου που προφανώς πλέον άλλαξε γνώμη…

    Σε ό, τι αφορά στο νομοσχέδιο για την επιτάχυνση ασύλου που συζητείται στην επιτροπή υποστήριξε πως «δεν πιστεύω ότι το σχέδιο νόμου είναι η καλύτερη δυνατή εκδοχή σε επίπεδο δικαιωμάτων προσφύγων και μεταναστών».

    Πάρε να έχεις και εσύ κύριε Τσόγκα που νομίζεις ότι θα κοροϊδεύεις την κοινωνία χωρίς απάντηση

  2. Βουλευτή τα κομμάτια από τα σκισμένα μνημόνια να τα βάλετε για ουρά στον χαρταετό της καθαράς Δευτέρας
    Και εσύ αριστερό επαναστάτη το καινούργιο μνημόνιο βάλτο σε κορνίζα για να μην σκίζεται Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα Χαχαχαχαχα και Χιχι

  3. 1:05 φοβερή η δήλωση που βρήκες δεν την ειχα διαβάσει μπραβο που την έβαλες και αποδεικνύεται ότι και οι ίδιοι καταλαβαίνουν το τι γίνεται

  4. Από του χρόνου τον Νοέμβρη, με την δερμάτινη τσαντούλα ανα χείρας, θα σε ξαναδούμε στα δικαστήρια Κορίνθου. Σε περιμένουν και τα ταξικά αδέλφια οι Ρομά να τους υποστηρίξεις με ζέση για όσα διαστήρια έχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog