Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παν.Λαφαζάνης : Ακραία αυταρχική ενέργεια η θανάτωση του Κ.Κατσίφα

- Advertisement -

«Η προφανής διαφωνία μας με τις απόψεις και τις ενέργειες του Κωνστ. Κατσίφα, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των Αλβανικών ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, δεν σκιάζει καθόλου την δίκαιη απαίτηση μας να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 35χρονος
ομογενής έχασε την ζωή του και για τον τρόπο που τελικά έδρασε η Αλβανική Αστυνομία.
Θεωρούμε ότι συνιστά στοιχειώδη ανθρώπινη και δημοκρατική απαίτηση να υπάρξει μια ενδελεχής, αντικειμενική και αξιόπιστη έρευνα για την εξακρίβωση της πραγματικής αλληλουχίας των γεγονότων που κατέληξαν στον θλιβερό θάνατο του ομογενούς Kωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία.

Η έρευνα αυτή πρέπει να γίνει σε βάθος, με ενημέρωση και συμμετοχή και της ελληνικής πλευράς και χωρίς πολιτικές ή εθνικού τύπου σκοπιμότητες και επιρροές.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, από τις συνεχείς αποκαλύψεις και μαρτυρίες του τελευταίου διαστήματος προκαλούνται όλο και μεγαλύτερα ερωτηματικά για το γεγονός ότι οι αλβανικές ειδικές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πολλά δεδομένα δείχνουν πως θα μπορούσαν να εγκλωβίσουν και τελικά να συλλάβουν τον Κ. Κατσίφα, κατέφυγαν, επικαλούμενες διάφορες δικαιολογίες, στην πιο «εύκολη» και ακραία αυταρχική κίνηση, εκείνη της θανάτωσής του.

Αυτήν την ώρα, που το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία είναι βαρύ, ενώ οι συνθήκες στα Βαλκάνια και την περιοχή μας είναι δηλητηριασμένες και δυσχερείς, λόγω και των ωμών εξωβαλκανικών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και σχεδιασμών από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Γερμανία και Βρυξέλλες , αυτό που πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε είναι να λάμψει η αλήθεια και να δυναμώσουνφωνές από όλες τις πλευρές και όλες τις χώρες που να καλλιεργούν όλα όσα μπορούν να ενισχύσουν την διεθνή νομιμότητα, την φιλία και την ισότιμη ακηδεμόνευτη συνεργασία λαών και χωρών και όχι την ένταση, την μισαλλοδοξία, τον φανατισμό και την ψευδή προκατειλημμένη προπαγάνδα».

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ίδιο αυταρχική ήταν και η ενέργεια του μπελογιάννη να διατάξει την θανάτωση παιδιών και γυναικών στο Μελιγαλά. Συνεπώς δεν σε πολυπαίρνει Παναγιωτάκη να μιλάς για τέτοια.

  2. Κύριο χαρακτηριστικό σας η αγραμματοσύνη η βλακεία και η εμπάθεια.Μπορείς να καταλάβεις τι είπε ο Λαφαζάνης; Αδύνατον!

  3. Δημητράκη τι κάνει ρέϊ? Ξανά εδώ? Στους αγώνες με θυσία και αυταπάρνηση? Και οι αγώνες σας δεν είναι τίποτε παραπάνω από επίθεση στον συριζα με σκοπό την διάλυση του προς όφελός σας και μόνο.

  4. Τα λεφτά πολλοί τα λάτρεψαν, τους προδότες που εγκατέλειψαν τους συντρόφους τους για να δημιουργήσουν δικό τους κόμμα όμως, ουδείς!

  5. "Η έρευνα αυτή πρέπει να γίνει σε βάθος, με ενημέρωση και συμμετοχή και της ελληνικής πλευράς και χωρίς πολιτικές ή εθνικού τύπου σκοπιμότητες και επιρροές." ΠΩ ΠΩΩΩΩΩ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑ?

  6. Αν μπορώ να καταλάβω τί είπε ο Λαφαζάνης!? Απλώς επαναλαμβάνει τα γνωστά στερεότυπα τέτοιων περιπτώσεων: συνιστά ψυχραιμία και ζητάει να λάμψει η αλήθεια (η οποία ποσώς τον ενδιαφέρει εν τω προκειμένω).
    "Αυτό που πρώτα απ’ όλα χρειαζόμαστε είναι να λάμψει η αλήθεια και να δυναμώσουν φωνές από όλες τις πλευρές και όλες τις χώρες που να καλλιεργούν όλα όσα μπορούν να ενισχύσουν την διεθνή νομιμότητα, την φιλία και την ισότιμη ακηδεμόνευτη συνεργασία λαών και χωρών".
    Αν από όλα αυτά εσύ έμαθες κάτι καινούριο, τότε είσαι ή φαντασμένος ή παντελώς αστοιχείωτος. Διάλεξε μόνος σου. Εσύ συντονίζεις άλλους, αλλά εσένα ποιός σε συντονίζει? Αν με εννοείς…

  7. Αν καταλαβα καλα παλληκαρια επιθυμειτε ''παραμονη'' στο ΝΑΤΟ κ' ''βομβαρδισμο'' της Αλβανιας! Αλλος τροπος επιλυσης διαφορων ,δεν υπαρχει; Πιστευετε κατι αλλο; Γιατι δεν διατυπωνετε αποψη;

  8. η επιλεκτικη χρησιμοποιηση αποσπασματος απο κειμενο προκειμενου να εξαχθει ''συμπερασμα', μονο σε κακεκτυπο γκαιμπελιστικο παραπεμπει. επειδη η εμπαθεια σας απεναντι στ στελεχη της λαε ειναι εκδηλη ,οπως εκδηλη ειναι κ' η πνευματικη σας ατροφια , μονο χαρα μας προκαλει αυτη η σπουδη σας να βρισετε κ' να βγαλετε χολη. η σοβαροφανεια κ' η κενοτητα των λογων σας ειναι χαρακτηριστικη.

  9. 5:43 μ.μ. Παραμονή στο Νατο και βομβαριδσμό της Αλβανίας κατάλαβες εσύ ότι επιθυμούμε? Το μυαλό σου και μια λίρα κατάλαβες από ότι φαίνεται.

  10. H συγγραφή σχολίων με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων προς ζητιανιά λαϊκής συμπόνιας και κοινωνικού οίκτου είναι κακεντρεχής, κακοπροαίρετη και εν τέλει κατακριτέα. Δείξε μία μόνο ύβρη και πες μας σε κάθε μία από τις τρεις παραγράφους των δηλώσεων Λαφαζάνη τι καινούριο μαθαίνουμε. Συγκεκριμένα πράγματα, όχι αερολογίες και αοριστολογίες. Αν δεν το κάνεις, αποδεικνύεις πως μοναδικός σκοπός του Λαφαζάνη είναι να δώσει ένα απλό πολιτικό παρόν. Για γκαιμπελιστικά κακέκτυπα είσαστε οι τελευταίοι που πρέπει να ομιλείτε, διότι υιοθετείτε εμπράκτως στοιχεία της γκαιμπελικής προπαγάνδας (που υποτίθεται πως αποστρέφεστε κιόλας) την οποία άλλωστε εφαρμόζετε κατά κόρον για να σπιλώσετε και τους συντρόφους του συριζα αφότου αποχωρήσατε, διαμαρτυρόμενοι και ενοχλημένοι που δεν τιμηθήκατε με τα αξιώματα που απαιτούσατε ή νομίζατε πως δικαιούσθε. Περαστικά σας.

  11. Η λάσπη, προπαγάνδα και αθλιότητα του κυρίου 8.30, σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοιους καιροσκόπους δεν τους θέλουμε, τέτοια κόμματα δεν τα επιθυμούμε, τέτοιους προδότες υποψηφίους βουλευτές τους καταψηφίζουμε.

  12. Όσο για τα περί προδοσίας κ'''αθλιοτητας'' να τα ψαξετε σ'αυτους που υπεγραψαν μνημονια κ' εφαρμοστικους νομους κ' αλλοιωσαν την βουληση του 62%.Σαφως κ' δεν περιμενουμε αναγνωριση κ' επιδοκιμασια απο εσας. Συνεχίστε το δρόμο σας κ' τον κατήφορο σας.

  13. Συριζακια,σαν τα σαλιγκαρια βγηκατε απο το καβουκι!Οχι μονο χασατε την ψυχραιμια σας,οχι μονο βριζετε τους αλλους προδοτες,θελετε να φιμωσετε κ' την ΛΑΕ.Εδω θα ειμαστε ,καρφι στο ματι θα σας γινουμε!

  14. Μάλλον καρφί στο μάτι σας μπαίνει ο ελληνικός λαός με τα ποσοστά που σας δίνει στα γκάλοπς. Περιμένετε το αποτελειωτικό χτύπημα στις εκλογές και δείτε και εμάς, γιαί είπαμε: άπαξ προδότης, πάντα προδότης!

  15. ποια γκαλοπς,σαν αυτα του …βερναρδακη; εμπλεκονται κ' λουτρακιωτες εκει!!!! το ΕΣΡ ,τι λεει για την εγκυροτητα τους; το να μιλουν για προδοσια αυτοι που πουλησαν το 62% του ελληνικου λαου,μαλλον ειναι επιτομη του θρασους.σε τελευταια αναλυση κ' να μη μπουμε στη βουλη,κανενα προβλημα. να δω πως θα βιοπορισθειτε μετα εσεις!

  16. Σώπα ρε που θα μιλάς κιόλας! Με τι θάρρος? Για πες μου, τα δικά σας γκάλοπς τι ποσοστό σας δίνουν? Για να σε ακούσουμε…Καμιά 30αριά θα μας πεις? Πες νούμερο να γελάσουν και οι πρώην πράκτορες της Στάζι.

  17. και κατι τελευταιο:δεν σας προδωσαμε ,σας ''φτυσαμε'' πολιτικα! δυστυχως με τη συμπεριφορα σας μας αναγκαζετε να σας ''φτυσουμε'' κ΄κοινωνικα.

  18. Άσε τις υπεκφυγές και λέγε τι ποσοστό σας δίνουν τα γκάλοπς που δεν απορρίπτετε. Για να διαβάσουμε…συγγνώμη, να γελάσουμε εννοούσα. Όσο για τα ρέστα που έγραψες, πάλι πίσω θα γυρίσετε και μάλιστα παρακαλώντας και με χίλιες συγγνώμες υποταγής!!!!

  19. για δε τα γκαλοπς που σε καινε-οχι του βερναδακη κ' του παρατρεχαμενου μπροστινου του,ουτε του μαραντζιδη απο το παμακ που αποδειχθηκε απατηουτε κ' του μαυρου του φασιστα- οι αντιμνημονιακες δυναμεις εχουν πανω απο 15%. με δεδομενη τη σταθεροτητα του κκε γυρω στο 5-6,κανε τους υπολογισμους σου. το να γυρισουμε πισω γιατι το βαζεις στο μυαλο σου; μηπως μας θελετε ως διαβατηριο προστασιας απο τις αποδοκιμασιες που θα εισπραξετε;

  20. οσο ακριβως για να καιγεστε κ' μονο που μας σκεπτεστε!να τρελενεστε,να θολωνετε κ' να λετε ''ρε''! να παριστανετε τον ρελλο που εχυσε τον καφε στον βενιζελο!

  21. Άσε, την καταλάβαμε την δουλειά. Ακόμη κι εσείς οι ίδιοι ξέρετε από τα γκάλοπς ότι πάτε για φούντο. Ας περιμένουμε όμως την διάλυση του καταστήματος μετά τις εκλογές.

  22. λοιπον ''ρε'' που δεν εχεις τα κοτσια να βγεις επωνυμα κ' να πεις αυτα που εχεις να πεις: 5-6% εχει η ΛΑΕ. εκεινο ομως που εχει σημασια ειναι η αντιληψη περι πολιτικης κ' το μελλον της χωρας. επειδη εισαι ''μυρουδιας'' κ' ''λιγος'',η πολιτικη κουβεντα μαζι σου δεν εχει νοημα. αν εχεις αντερα, να καταθεσεις ΕΠΩΝΥΜΑ τις αποψεις σου. διαφορετικα ,θα σ αγνοουμε ,οπως αγνοουμε ολες τις κατινουλες που κρυβονται πισω απο τα παντζουρια κ' κουτσομπολευουν. οι της ΛΑΕ επωνυμα διεκδικουν κ' μαχονται. εσυ κρυψου σαν μοδιστρουλα.

  23. και επειδη οι εκλογες ειναι τα πραγματικα γκαλοπς, για σκεψου τι αποτελεσματα ειχαμε στις προσφατες εκλογες των εκπαιδευτικων στην κορινθια!το 37% της ΕΑΚ ελπιζω να σε προβληματισει!!!!

  24. Aποδείξεις του ποιοι σας δίνουν 5-6%? Επίσης, υπάρχει μια γιγάντια αντίθεση ανάμεσα στο 5-6% και του 37% που επικαλείσαι ανώνυμε, τυχάρπαστε, λαϊκιστή και καιροσκόπε υποψήφιε πολιτικάντη που περιμένεις σαν ύαινα να πατήσεις επάνω σε πολιτικά και κομματικά πτώματα για να γλύψεις κι εσύ κανένα κοκκαλάκι. Δεν υπάρχει? Έχει γούστο να αναμένεις 37% για την λα.ε. στην Κορινθία. Απλώς, μια πίεση προς την κυβέρνηση ασκεί ο λαός, τίποτε παραπάνω.

  25. κοκκαλακι απο το πτωμα; ευχαριστουμε! υγιεινη διατροφη!πολλες τοξινες εχετε! κ' πολλα νευρα βλεπω! περαστικα!!! …επωνυμε τσανακογλυφτη!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog