Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαναν οι μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου

- Advertisement -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog, οι μαθητές του Λυκείου Λουτρακίου, και συγκεκριμένα οι μαθητές της τρίτης (Γ’) τάξης,σήμερα απείχαν την τελευταία ώρα από τα μαθήματά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας
γιατί δε θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πενθήμερη εκδρομή τους….λόγω διαφωνίας των καθηγητών τους …(!!)

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι μαθητές είναι πολύ στενοχωρημένοι, που δε θα τους δοθεί η ευκαιρία να πάνε την τελευταία τους εκδρομή με το σχολείο τους ως είθισται.

Σκοπεύουν δε, από Δευτέρα να συνεχίσουν την αποχή τους, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, για το οποίο σε καμμιά περίπτωση δεν ευθύνονται.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, αύριο Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το Διευθυντή του Σχολείου κ. Μπαλή.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι καθηγητες αν δεν το επιθυμουν δεν ειναι υποχρεωμενοι να συνοδευσουν τα παιδια, πολυ περισσοτερο οταν η ευθυνη που αναλαμβανουν ειναι μεγαλη αν συνυπολογισει κανεις τα εφηβικα, παρορμητικα χαρακτηριστικα. Αρα, οση αποχη κ να γινεται…. ματαιος κοπος!

  2. 11.42 ή αβανταδόρος και κομπέξικός είσαι.. ή δεν έχεις τελειώσει Λύκειο για να καταλάβεις την σημασία της πενθήμερης εκδρομής των μαθητών

  3. Αντι να κανουν καμια αποχη γιατι δεν υπαρχουν καθηγητες ή γιατι δεν λειτουργει το κυλικειο ,κανουν αποχη για την πενταημερη!Αυτα μονο στην Ελλαδα μπορουν να συμβουν.Αθανατη Ελλαδα!!!

  4. Οι καθηγητές δεν ειναι υποχρεωμένοι να μας συνοδεύσουν. Ωστόσο εχουν βρεθεί και εχουν πει το "ναι" . Συνεπώς αποδέχονται την ευθυνη που εχουν ως συνοδοί. Το πρόβλημα ειναι μεταξυ των καθηγητών και οχι με τα παιδιά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog