Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Προσφέρουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας !

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. κ. Γκιώνης, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σακελλαρίου Τάσος, ο κ. Τζαλαλής (εκπρόσωπος των βετεράνων καλαθοσφαιριστών) και ο καλαθοσφαιριστής εν ενεργεία, συμπολίτης μας Κουτρούλιας Απόστολος.

Η Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων και η Ομάδα Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λουτρακίου δίνουν ένα διαφορετικό αγώνα στο Λουτράκι.
Το Σάββατο 3/11 στις 7 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γ.Γαλανόπουλος» θα είναι αντίπαλοι σε ένα αγώνα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.


Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο καλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Στο περιθώριο του αγώνα θα βραβευθεί ο Γιάννης Ιωαννίδης για τη συνολική συνεισφορά του στον αθλητισμό και μέλη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ (Δ.Παπανικολάου, Μ.Κακιούζης, Κ.Τσαρτσαρής, Δ.Ντικούδης), ενώ στο παρκέ επίσης θα βρεθούν οι Μπ.Πρέλεβιτς, Σ.Τζαλαλής κ.α.

Τέτοιες δράσεις έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι μια πρωτοβουλία χωρίς κόμματα και χρώματα, συμμετέχουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής διευκρινίστηκε από τον κ. Τζαλαλή !

Καλούμαστε ΟΛΟΙ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραίο ματς θα είναι και όσοι μπορούν να βοηθήσουν με τρόφιμα κλπ.πάντως ένα συμβολικό εισητηριο τον 5 ευρώ δεν θα ήταν άσχημα.Καλό μήνα στους χρήστες του μπλοκ, σχολιαστές, loutrakiblog,και στους λουτρακιωτες φίλους και γνωστούς και στην Περαχωρα επίσης μην μας παρεξηγηση και κάνεις!!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog