Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Βοήθησε και ΕΣΥ τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

- Advertisement -

Σήμερα το απόγευμα τις 7, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλανόπουλος διεξάγεται ένας φιλανθρωπικός αγώνας Μπάσκετ, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρκαίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Η είδοσος είναι ελεύθερη για όλους. Καλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα, να φέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να ενισχυθεί το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Οσοι βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο θα έχουν την ευκαιρία δε, να παρακολουθήσουν ένα αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην  Ομάδα Μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων και την Ομάδα Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λουτρακίου δίνουν ένα διαφορετικό αγώνα στο Λουτράκι.

Στο περιθώριο του αγώνα θα βραβευθεί ο Γιάννης Ιωαννίδης για τη συνολική συνεισφορά του στον αθλητισμό και μέλη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ (Δ.Παπανικολάου, Μ.Κακιούζης, Κ.Τσαρτσαρής, Δ.Ντικούδης), ενώ στο παρκέ επίσης θα βρεθούν οι Μπ.Πρέλεβιτς, Σ.Τζαλαλής κ.α.

Τέτοιες δράσεις έχουν γίνει σε όλη την Ελλάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι μια πρωτοβουλία χωρίς κόμματα και χρώματα, συμμετέχουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της Βουλής διευκρινίστηκε από τον κ. Τζαλαλή !

Καλούμαστε ΟΛΟΙ να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη !!

Δείτε περισσότερα
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog