Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΤΟ ΠΑΡΚΟ – 15 υπερβατικές ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας”, της Δήμητρας Παπαναστασίου

- Advertisement -

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στον Συναυλιακό χώρο “Μαρία Δημητριάδη”, στην Κόρινθο, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη, κατά σειρά, παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Παπαναστασίου, με τίτλο: “ΤΟ ΠΑΡΚΟ”…
Η βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργανώθηκε από την συγγραφέα, τις Πρότυπες εκδόσεις “Πηγή” και το βιβλιοπωλείο “Κιβωτός” της κ.Πηνελόπης Μπισμπίκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δραματοποίηση της πρώτης ιστορίας του βιβλίου, που φέρει τον τίτλο “Άνοια”. Την δραματοποίηση πραγματοποίησε με συγκλονιστική ερμηνεία η Καθηγήτρια – Ηθοποιός, Βάνα Χαραμή.

Στην συνέχεια, η συγγραφέας Δήμητρα Παπαναστασίου προλόγισε την εκδήλωση, κάνοντας ηλεκτρονική προβολή του υλικού, που την οδήγησε στην έμπνευση και την συγγραφή των 15 ιστοριών.

Ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τους τρεις προσκεκλημένους βιβλιοπαρουσιαστές, Δήμητρα Πάππα, Γεωπόνο – Εκπαιδευτικό, Μαρία Γεωργιάδη, Δικηγόρο – Ηθοποιό και Βαγγέλη Πετρόπουλο, Μαθηματικό – Συγγραφέα.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με μίνι συναυλία ελληνικού και ξένου έντεχνου ρεπερτορίου με το τοπικό μουσικό σχήμα “Ονειροβάτες” (Βαγγέλης Πετρόπουλος, Δημήτρης Γαζής, Δήμητρα Παπαναστασίου).

Η συγγραφέας ευχαρίστησε θερμά τον οικοδεσπότη του συναυλιακού χώρου κ.Βασίλη Κανιάρη, τους συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες και βέβαια τους ανθρώπους που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρονταν εντυπωσιακά γλυκίσματα από την Ελένη Γεώργα (σελίδα Happy Cake-Facebook), η οποία είχε ετοιμάσει και την καταπληκτική τούρτα “ΤΟ ΠΑΡΚΟ”!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog