Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

1η προεκλογική συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης του Τιμ. Πιέτρη

- Advertisement -

Το Σάββατο 3/11 στα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Κόρινθος 2014-2019» πραγματοποιήθηκε κλειστή σύσκεψη του πολιτικού συμβουλίου, που θα το απαρτίζουν τα πρώτα πρόσωπα που υπογράφουν δήλωση υποψηφιότητας για κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές…
Ο Επικεφαλής της Παράταξης Τιμολέων Πιέτρης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους για την συστράτευση μαζί του, ανέλυσε την εκλογική στρατηγική και το χρονοδιάγραμμα με τις ενέργειες και δράσεις που θα ακολουθηθούν μέχρι τις κάλπες.

Η δημιουργία του νέου αυτοδιοικητικού φορέα με ορίζοντα 5ετίας που θα ηγηθεί ο Τιμολέων Πιέτρης είναι η πρώτη προτεραιότητα, ώστε να αποτελέσει το διάδοχο σχήμα της Παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Πιέτρης και συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014.

Υπεύθυνος για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του νέου φορέα, του καταστατικού και της πλατφόρμας συμμετοχής των μελών, ώστε να επιλεγεί το όνομα και να συνδιαμορφωθεί το προεκλογικό πρόγραμμα, αναλαμβάνει ο Αντιπρόεδρος της Παράταξης Δημήτρης Πιέτρης.

Ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση του Τιμoλέοντος Πιέτρη για ανάληψη καθηκόντων Γραμματέα της Παράταξης από τον Δημήτρη Μπαφίτη.

Τέλος ο κος Πιέτρης ανέφερε ότι η απλή αναλογική δημιουργεί πεδίο ανάπτυξης προεκλογικών – μετεκλογικών συνεργασιών, και ότι ο ίδιος είναι ανοικτός στις συζητήσεις προκειμένου να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο μοντέλο διακυβέρνησης του Δήμου Κορινθίων. Εφόσον προκύψει αποτέλεσμα η πρόταση θα έρθει στο Πολιτικό Συμβούλιο της Παράταξης για έγκριση ή απόρριψη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog