Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κ.Κατσίφα από τον Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα

- Advertisement -

Ομιλία στη Βουλή με αφορμή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας…
Ο κ. Δήμας ξεκίνησε την εισήγηση του με αναφορά στον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Βόρειο Ήπειρο. Στη συνέχεια ανέλυσε τη σημερινή κατάσταση στην οικονομία, υπογραμμίζοντας πως «όποιος νομίζει ότι η οικονομία πάει καλά, κάνει ολέθριο λάθος».

Αναλυτικότερα, τόνισε μεταξύ άλλων:

— Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Σήμερα, παρέλασε από το βήμα της Βουλής το μισό Υπουργικό Συμβούλιο και κανείς δεν είπε μια λέξη για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τη Β.Ήπειρο.

— Σε ότι αφορά τη σημερινή συζήτηση. Αυταπάτες, ψέματα, υποκρισία. Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όσα ειπώθηκαν από τα κυβερνητικά στελέχη. Δήθεν, τα πράγματα στην χώρα πάνε καταπληκτικά. Αλλά την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψαλιδίζει τις εκτιμήσεις για ανάπτυξη την επόμενη χρονιά. Όποιος νομίζει ότι η οικονομία πάει καλά, κάνει ολέθριο λάθος.

Και κάτι ακόμα.

— Ο κ. Τσίπρας επιμένει να μη βάζει το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Ήρθε σήμερα στη Βουλή να μας πει, πως θα φέρνει τις θετικές διατάξεις στο Κοινοβούλιο μία προς μία. Δήθεν για να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντιπολίτευση.

Αν είναι τόσο πατριώτης ο κ. Τσίπρας γιατί δεν τα φέρνει όλα μαζί, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα το θετικό αποτέλεσμα;

Δεν το κάνει, διότι δεν τον ενδιαφέρει να ελαφρύνει τα βάρη. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει επικοινωνιακό σόου.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog