Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τετ-α-τετ Τσίπρα με Τραμπ, Πούτιν, Ερντογάν: Τα συγχαρητήρια του Πλανητάρχη

- Advertisement -

Σειρά συναντήσεων και συνομιλιών για τον πρωθυπουργό στο Παρίσι, όπου παρευρέθη στις επετειακές εκδηλώσεις για την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου…
Στο περιθώριο των εκδηλώσεων στο Παρίσι, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με σειρά ηγετών.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εκτός από τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, την Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγγελα Μέρκελ, και τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και με σειρά άλλων ηγετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πρόεδρος Τραμπ συνεχάρη τον Έλληνα πρωθυπουργό για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος Πούτιν είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι τον περιμένει στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε την πρόσκλησή του προς τον Έλληνα πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη.

gazzetta.gr
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλους στο περίμενε τους έχει ο Αλέξης!!Και τον Βλαδίμηρο και τον Ρετζεπ!Στον άλλον τον USA κάθε τρεις και λίγο!ΡΕ μπας και πηγαίνει για την Μελανια?!!☆☆☆☆

  2. Σατανάς είσαι ρε αδερφε 247. Σωστός πάντως!θα του φωναξε κάνεις "Αλέξη το πουλάκι "και γύρισε!!!Καλημέρα φίλε μου! ☆☆☆☆

  3. κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα..για αυτο ποτε δεν πρεπει να λες ποτε..!!! φανταστητε να λεγανε καποτε στον αλεξη..τοτε που μαχοτανε στα πεζοδρομια με απεργιες κλπ…οτι καποτε θα τον συνεχαρει ο τραμπ..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog