Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το τετ-α-τετ Μπριζίτ Μακρόν με την Μπέττυ Μπαζιάνα στις Βερσαλλίες

- Advertisement -

“Η ειρήνη δεν “παγώνει” ποτέ στην Ιστορία και παραμένει μια αναζήτηση” είπε μεταξύ άλλων η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του προεδρικού μεγάρου…

Μελάνια Τραμπ, Σαρλίν του Μονακό, αλλά και Ξαβιέ Τζιοκαντί: οι σύζυγοι των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, που παρέστησαν σήμερα στις εκδηλώσεις για τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου έτυχαν θερμής υποδοχής από την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν για ένα γεύμα στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκε τις και τους συζύγους των ηγετών κατ’ ιδίαν, μία προς μία και έναν προς έναν, κάνανε μια μικρή ξενάγηση στο ισόγειο, έβγαλαν οικογενειακή φωτογραφία και στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα.

Την ώρα που οι ηγέτες της διεθνούς κοινότητας γευμάτιζαν στο μέγαρο των Ηλυσίων με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η σύζυγός του Μπριζίτ προσέφερε στις και στους συντρόφους τους το ίδιο μενού: κοτόπουλο Μπρες και πατάτες, σε ένα ωστόσο πιο επιβλητικό περιβάλλον, στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών.

Φορώντας ένα χακί σύνολο, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκε μαζί με την Κατρίν Πεγκάρ, την πρόεδρο του κρατικού οργανισμού του Ανακτόρου των Βερσαλλιών, τους 40 προσκεκλημένους της, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

H υποδοχή της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού:

Η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, με ένα γκρι σύνολο, έφθασε τελευταία, αρκετή ώρα μετά τις άλλες.

news247.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλέκο "κουνήθηκε" ο Πύργος του Άιφελ με την Μελανια έμαθα εγώ!!Για την Περιστερα δεν ξέρω αλλά και οι Μπριζίτ του Μακρον "κρατιέται"καλά! Δασκαλα!!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog