Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ετοιμο το ανοιχτό γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Ετοιμο το ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ των Αγίων Θεοδώρων
Σε ανοιχτό Γυμναστήριο εξελίχθηκε η όμορφη πλατεία του “ΝΤΙΝΟΥ” που βρίσκεται στη παραλία των Αγίων Θεοδώρων. Συγκεκριμένα πέντε στον αριθμό Όργανα γυμναστικής με οδηγίες για το πως ακριβώς πρέπει να χρησιμοπoιούνται τοποθετήθηκαν στην Πλατεία του Ντίνου. Πρόκειται για μια κίνηση της Δημοτικής αρχής που θα βοηθήσει πολύ τους συμπολίτες μας για να γυμνάζονται ελεύθερα και προπαντός δωρεάν!!


atnewsgr.blogspot.com

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανοιχτό γυμναστήριο λένε!!! Που;;; στη παραλία και μέσα στον χειμώνα!!!! Έλεος ρε παιδια δεν λυπάστε τα λεφτά;;; όλα αυτα θα πανε τσάμπα απο την βροχή και την υγρασία!!! Τουλάχιστον το κάνατε μέσα στο χειμώνα δε βάζατε και κάποιο σκέπαστρο;;; λέω τώρα εγω!!!

  2. Αλά αντί άλλον ρε τρελιαρηδες. Ανοικτό γυμναστήριο το λένε να βάλουν σκεπαστρο λέει ο άλλος!Άμα κρυωνεις αδερφε πήγαινε σε κλειστό το χειμώνα και ανοιχτό την Άνοιξη και το καλοκαίρι. Ο άλλος ο τρελιαρη ς με τους λαθρομεταναστες το τερματισε και αυτός.Καλημέρα σας μάγκες μην μου ανχωνεστε για τέτοια θέματα!☆☆☆☆

  3. εσυ 1,32 που μας αποκαλεις τρελιαρηδεσ θα πας το καταχειμωνο να κανεισ οργανα??? ε μη τρελαθουμε κιολας!!! ειπαμε καλη η προσπαθεια αλλα λαθος εποχη!! οσο για το οτι ερχεται ανοιξη περιμενε και θα τα δεις τηηνξ ανοιξη και το καλοκαιρι πως θα ειναι και μετα ελα να μας πεις!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog