Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

KOYIZ : Γιατί κάθισε στα έδρανα της αντιπολίτευσης η Μ.Πρωτοπαππά (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Τα έδρανα της αντιπολίτευσης προτίμησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η κ. Πρωτοπαππά. Γιατί όμως; Ηταν κάτι που είχε προσχεδιάσει, κάτι που σκέφτηκε λίγο πριν τη συνεδρίαση;

H αλήθεια είναι ότι η αγαπημένη της φίλη Χριστίνα Τερχίνογλου-Μπούνια  τη συμβούλεψε να καθίσει δίπλα στον Χρήστο Ασημακόπουλο..

Η Μαρία Πρωτοπαππά μη χαλώντας το χατήρι – συμβουλή της κολλητής  και αγαπημένης της φίλης ,το έπραξε, προσπαθώντας να ασκήσει δριμεία αντιπολίτευση στο Γιώργο Γκιώνη.

Η κ. Τερχίνογλου μετά την παραίτηση της Πρωτοπαππά και όποτε εκείνη εμφανίζεται στο δημοτικό συμβούλιο, την ακολουθεί ως άγρυπνος φρουρός, παρακολουθώντας τη συνεδρίαση, τις τοποθετήσεις της φίλης της και πολλές φορές απαντά σε επικριτές της !

Σε πηγαδάκι η κ. Τερχίνογλου-Μπούνια ειρωνευόμενη τα επικριτικά σχόλια για την Μ.Πρωτοπαππά σχετικά με την παραίτησή της, την επιστροφή της στο σχολείο του Γυμνασίου Λουτρακίου και την άγρα ψήφων,  της είπε, “Μια μέρα θα μας γλείφουν”(χαριτολογώντας βέβαια για να μη στενοχωριέται) κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι η πρώην αντιδήμαρχος….

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κορίτσια χαμηλά το κεφάλι γιατί προβλέπω ότι θα πέσει πολύ γέλιο!Πάντως την τρίτη θέση έχετε καλές πιθανότητες να την κατακτήσετε!

  2. "Μια μέρα θα μας γλείφουν." Τέτοιας ποιότητας σχόλια δεν συμβαδίζουν με την ηλικία σας κυρίες μου. Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να διαθέτετε πείρα από την ζωή, αλλά αυτό είναι θεωρητικό και δυστυχώς, απλώς υποθετικό.

  3. Η πιο έξυπνη κίνηση που έχει κάνει τα τελευταία 4 χρόνια.
    Μπράβο της!
    Να αρχίζει να συνηθίζει στα έδρανα της αντιπολίτευσης, σιγά-σιγά, για να μην της έρθει απότομο τον Μάη.
    Επίσης η επιλογή της να κάτσει δίπλα στον Κύριο Ασημακόπουλο, δείχνει μέγιστη σοφία.
    Αθροιστικά και οι δυο μαζί θα φτάσουν το 10%

    Πάντως εχθές είχε και πάλι αρκετή πλάκα. Προσπάθησε να δώσει σώου, αλλά δεν της κάθησε καλά μιας και τα πιο πολλά θέματα είχαν και τη δική της συγκατάθεση, με αποφάσεις από το πρόσφατο παρελθόν της.

    Τραγικός για μια ακόμη φορά το πρωτοπαλίκαρό της… ο αξιότιμος κύριος Γεωργίου Αθανάσιος. Δείχνει τον πραγματικό του εαυτό, συχνά πυκνά….
    ¨έτσι, για να θυμούνται οι παλιότεροι, και να μαθαίνουν οι νεότεροι".

    Jole7

  4. Μια μέρα θα σας γλείφουν; πως κυρία Μπουνια; Για να συμβει κατι τετοιο θα πρεπει να κερδισετε και τις ανερχομενες εκλογές κατι το οποιο ειναι αδυνατον!

  5. To φρεσκο της χαρτι στο τραπεζι: μιλαει σε νεοδημοκρατες… ζηταει την ψηφο της ως εκπροσωπος της νεας δημοκρατιας στην περιοχη…
    εχει ομως κ τον πετρου… συριζαιος… για να θολωνει τα νερα οπου βρει δυσκολιες.
    καλα.. για ποσο ηλιθιους μας περνας ω,ρε Μαριώ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog