Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Συνάντηση με δημότες είχε ο Δημήτρης Βασιλείου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Συνάντηση με δημότες και  στελέχη είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων του συνδυασμού ”Ώρα για Δράση” …
το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο καφέ ”Δημαρχείο” στο Λουτράκι !

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν πολλά, έγινε ανταλλαγή υπόψεων και προτάσεις των παρευρισκομένων για το μέλλον του Δήμου αλλά και την καθημερινότητα των πολιτών.

Ευχαριστούμε τον Τάσο Μητσόπουλο για το βίντεο

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για το βίντεο είναι θεϊκό! Απολαυστικά τρία λεπτά από το λεπτό 17:40 ως το 21:00 που αναλύει το όραμα του για το Λουτράκι!

    Χαχα κλαίω!!

  2. Εγώ πάντως γιατρέ μου δεν κατάλαβα τίποτα από ένα video από έναν άσχετο χωρίς τον στοιχειώδη φωτισμό.
    Ούτε κατάλαβα και τίποτα από αυτά όπου είπατε όλοι σας…!!
    Ελπίζω την επόμενη φορά να βελτιωθείτε με περισσότερους Λουτρακιωτο-Περαχωρίτες σαν αρχή…!!

  3. 12:21 π.μ. Ό,τι και να σου γράψει εσένα κανείς, όπως και να στα γράψει, δεν καταλαβαίνεις. Βλέπεις τώρα την σπουδαιότητα του σχολείου στην ζωή μας? Αλλά σχολείο δεν ήθελες. Καβασάκι ήθελες. Ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα τώρα.

  4. xaxaxa 7:02
    Όπως και να έχει.. όπως τα λες…
    Αλλά ποτέ δεν με ρώτησες αν εγώ τα ήθελα αυτά …!?
    Βλέποντας-ακούγοντας αυτά νομίζω ότι είμαι από άλλον πλανήτη….!!
    Χλευάζομαι.. αλλά εγώ έτσι νοιώθω και δεν μετανοώ για τον δρόμο όπου διάλεξα στην ζωή μου….
    Και έτσι έχω το "γνῶθι σαὐτόν" …νομίζω !!
    Και έτσι δεν πέφτω σε τέτοιες ταλαιπωρίες όπως οι άνω κύριοι..

  5. Και καλά, εγώ είμαι κουτός. Για πες μας τότε μόνος σου κύριε γνωθισαυτίδη γιατί άλλοι έκαναν οικογένειες, παιδιά, απέκτησαν εγγόνια και εσύ έμεινες να καβαλικεύεις μόνο μια καβασάκι? Μάλλον ούτε αυτήν τώρα πια, γιατί θες 4 να σε βαστάξουν για να την καβαλικέψσεις πλέον. Ρωτώ να μας πεις εσύ ο έξυπνος Πόντιος μιας και έχεις το γνώθι σεαυτόν. Ακούω.

  6. Ston 9:12 π.μ
    Και επειδή τραχανά θέλεις εκ του ασφαλούς (ανωνυμίας) να παίξεις με τα προσωπικά μου, βάλε το ονοματάκι σου να δούμε αν θα μπορέσεις να βγεις έξω αύριο…?????

  7. Το ότι λέγομαι Κώστας Αγγελίδης, (με το -ιδης κανονικά εγώ, γιατί είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου και γιατί έτσι αναγράφει η αστυνομική μου ταυτότητα) το έχω βάλει άπειρες φορές. Γιαυτό λέω ότι δεν καλοστέκεις διανοητικώς, καθότι ξεχνάς πλέον πανεύκολα. Απάντησε τώρα για το γνώθι σεαυτόν. να δούμε αν έχεις το γνώθι σεαυτόν για το όνομά σου κατ'αρχάς.

  8. Αηδίες λέτε τώρα κε Κουτρουμπίνα…
    Δεν ελέγχεις καθόλου τι γράφουν εκεί…??
    Όλο δεν ξέρω τίποτα μου λες…!!
    Ούτε το παρατσούκλι σου δεν ξέρεις καλά…!

  9. Tώρα κάτι του είπατε κύριε Κώστα… Σιγά μην απαντήσει. Τον μάθαμε πια. Την καλησπέρα μου σε εσάς και τον αγαπητό Ανδρέα. Ελένη

  10. Μιας και ξέρεις τα πάντα και έχεις και το γνώθι σεαυτόν, όπως δηλώνεις, ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό. Με το όνομά σου φερ'ειπείν. Αναμένω, Κώστας Αγγελίδης (με το -ιδης κανονικά εγώ, γιατί είμαι υπερήφανος για την καταγωγή μου και γιατί έτσι αναγράφει η αστυνομική μου ταυτότητα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog