Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Π. Παύλου : Δεν έχουμε δικαίωμα να παίζουμε με το συμφέρον της πόλης

- Advertisement -

Στο άκουσμα της αναβολής του θέματος, δηλαδή της έγκρισης του Ισολογισμού, που θα αποτελέσει την απαρχή της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε ΑΕ τοποθετήθηκε ο Παύλος Παύλου.

Την αναβολή του θέματος  ζήτησε αρχικά ο Ηλίας Κοφινάς και στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης, η Μαρία Πρωτοπαππά και ο Θανάσης Γεωργίου λόγω ελλιπούς ενημέρωσης. Ρώτησαν επίσης αν είναι δεσμευτική η ψηφοφορία για την μετέπειτα συζήτηση που θα αφορά στους όρους της μετατροπή, διαβεβαιώνοντάς τους οι νομικοί (κκ Δανόπουλος και Κατσάς) πως δεν είναι, αλλά η έγκριση του Ισολογισμού αποτελεί προϋπόθεση για να ξεκινήσει η διαδικασία.

“Κύριε Δήμαρχε φταίτε, ενώ δεν υπάρχει λόγος αναβολής και διαφωνίας.Είπατε πως 31-12 είναι η καταληκτική ημερομηνία, αλλά δεν είπατε ότι η 7η Αυγούστου ήταν καταληκτική.Ρωτησα τον κ. Ρεμαντά αν εσαεί φοβόμαστε αν κάποιος κάνει προσφυγή και εκπέσουν οι δικ. αποφάσεις.
Το 106β έδωσε τεράστιες λύσεις στα οικονομικά προβλήματα.
Επρεπε πέρισυ να είχαμε κάνει τη μετατροπή σε ΑΕ και το κάνουμε σήμερα.
Σήμερα ξεκινάει η μετατροπή της Κοινοπραξίας σε ΑΕ. Σήμερα γίνεται καταγραφή για ζημιά 4.000.000 ευρώ ..και είναι τόσα επειδή ήρθε το σωτήριο 106β.
Κάθε μέρα που περνάει είναι επικίνδυνη, ο χρόνος πιέζει.
Δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αντιπολίτευση, να παίζουμε με το συμφέρον της πόλης.
Σήμερα πρέπει να πούμε “ναι”, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ξεκινάμε να κάνουμε τη μετατροπή της σε ΑΕ.
Με τίποτα δεν πρέπει να συζητάμε για αναβολή του θέματος. Σημασία έχει να ξεκινήσει ΤΩΡΑ η μετατροπή, το φωνάζω χρόνια !, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος

Για να απαντήσει ο Δήμαρχος

“Οι συνέταιροι καθυστέρησαν, όχι εμείς. Ολη η ευθύνη είναι δικιά τους. Και να δούμε όταν εμείς θα είμαστε έτοιμοι αν τελικά συμφωνήσουν. Εμείς, είτε ομόφωνα, είτε πλειοψηφικά θα καταλήξουμε. Για τους συνεταίρους δεν ξέρω..”

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν ελεγες να μην γίνει η μαρίνα αυτό ήταν προς το συμφέρον του δήμου πολυχρονεμένε μου; Τότε γιατί έπαιζες με τα συμφέροντα των δημοτών; Αλλά για αυτό και ο κόσμος σου έδωσε την απάντηση του και στις εκλογές του 2006 και του 2010 και του 2014
    Όσο για τα σπασμένα κομμάτια του συνδυασμού σου που μας κάνουν τους δήθεν διαφορετικούς
    απο εσένα θα πάρουν την απάντηση τους και αυτοί όταν έρθει η ώρα…

  2. Και τελικά ακολούθησαν όλοι τη γραμμή του.. αυτό θα πει εκτόπισμα, την ώρα που όλοι οι άλλοι τρωγοντουσαν, φωνάζανε και ίσως δεν ξεραν και τον λόγο που βρίσκονταν εκει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog