Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πολυτεχνείο: Φοιτητές δεν επέτρεψαν σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ να μπουν στο Πολυτεχνείο (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Δεκάδες φοιτητές αντέδρασαν σήμερα το πρωί στην προκλητική εμφάνιση μελών της κυβέρνησης και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο του Πολυτεχνείου και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας,ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας ο Κώστας Γαβρόγλου και ο Νίκος Φίλης, εμφανίστηκαν το πρωί στην πύλη της οδού Πατησίων, επιχειρώντας να εισέλθουν στο Πολυτεχνείο και να καταθέσουν στεφάνι.
Οι φοιτητές δεν τους επέτρεψαν την είσοδο στον χώρο του Πολυτεχνείου .

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγει πιθανή ένταση. Η κίνηση, ωστόσο, έγινε αντιληπτή από κάποιους οι οποίοι θέλησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο και έτσι επικράτησε ένταση.

Δεκάδες άτομα άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ άρχισαν να εκτοξεύονται νερά και καφέδες. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την αποχώρηση των βουλευτών.

Στο σημείο παραμένουν περισσότερα από 200 άτομα τα οποία «περιφρουρούν» τον χώρο της εισόδου στο Πολυτεχνείου.

Σημειώνεται πάντως, πως λίγες στιγμές αργότερα έφτασαν στον χώρο του Πολυτεχνείου προκειμένου να καταθέσουν στεφάνια στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία εισήθλαν κανονικά, χωρίς πρόβλημα.

«Έκφραση φασισμού» χαρακτήρισε το επεισόδιο ο Παναγιώτης Ρήγας, τονίζοντας πως στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν και ηλικιωμένα άτομα, άνθρωποι που διώχθηκαν και βασανίστηκαν από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Video Player

00:00
02:05
Video Player

00:00
02:23
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πώς το έλεγε ρε παιδες ο Χελακης "αυτα τα κάνει ο Τζιοβάνι και πριν 30 Χρόνια ο Πελε"!Αυτά που κάνουν στο πολυτεχνείο Τα έκαναν ο Αλέξης και οι άλλοι που φάγανε το κράξιμο!!!"Δεν περιγράφω άλλο"!☆☆☆☆

  2. Πώς το έλεγε ρε παιδες ο Χελακης "αυτα τα κάνει ο Τζιοβάνι και πριν 30 Χρόνια ο Πελε"!Αυτά που κάνουν στο πολυτεχνείο Τα έκαναν ο Αλέξης και οι άλλοι που φάγανε το κράξιμο!!!"Δεν περιγράφω άλλο"!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog