Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Eφυγε” ο καλλιτέχνης του Λουτρακίου Σπύρος Σπύρου

- Advertisement -

Λυγίσαμε στο άκουσμα του ξαφνικού χαμού του φίλου μας Σπύρου Σπύρου. Ο Σπύρος Σπύρος ήταν φωτογράφος, ένας πραγματικός καλλιτέχνης.
Οι φωτογραφίες του ήταν καρτ-ποστάλ στην κυριολεξία και ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο διαφημίζοντας όχι μόνο το Λουτράκι αλλά ολόκληρη την Ελλάδα!

Ο Σπύρος Σπύρου έφυγε ξαφνικά χθες από κοντά μας, τον πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 70 ετών…
H κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Λουτράκι

Καλό παράδεισο φίλε …

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να πούμε για το Σπύρο!Αυτός και ο συχωρεμενος ο Θεολόγος έχουν την ιστορία τους στην φωτογραφία στο Λουτράκι. 2 καλά παιδιά μας φύγανε αυτή την εβδομάδα ο Θανάσης και τωρα ο Σπύρος. Να έχουμε την υγεία μας πρώτα από όλα και όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα!Καλησπέρα σε όλους!☆☆☆☆

  2. Σήμερα μας άφησε ο Σπύρος..!
    Ένας καλλιτέχνης φωτογράφος
    με χιλιάδες φωτογραφίες-καρτ ποστάλ..!!
    Ένας γραφικός φίλος με λατρεία για τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και τους φιλοσόφους του…
    Για σου βρε φίλε Σπύρο π.α

  3. Θέλοντας να πω το ύστατο χαίρε σε ενα σπουδαίον άνθρωπο, ασυμβίβαστον, καλλιεργημένο και πατριώτη, αναγκάζομαι να ζητησω από τον φίλο του, όπως διατείνεται, να αποσύρει τη λέξη "γραφικός". Η γραφικότητα δε χαρακτηρίζει αυτόν που έχει λατρεία για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, πολλω δε μάλλον τον εκλιπόντα Σ.Σπυρου. Τον αδικείς φίλε μου και νομίζω πως το κάνεις άθελά σου. Μόνο γραφικός δεν ήταν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα σου Σπύρο Σπύρου!

  4. Επειδή με τον εκλιπόντα γνωριζόμαστε τουλάχιστον
    60 χρόνια…
    Θα έλεγα με την κάτωθι έννοια το έγραψα..
    Και νομίζω θα του άρεσε…!!

    **Γραφικός 2 -ή -ό : που είναι όμορφος, χαριτωμένος και ξεχωριστός, έτσι που προσφέρεται για ζωγραφική απεικόνιση: Γραφικό τοπίο. Aντίκρισα από το πλοίο τα γραφικά σπιτάκια της Ύδρας. Γραφικοί ψαράδες. || ~ τύπος, για άνθρωπο με ιδιόρρυθμη εμφάνιση ή συμπεριφορά, που τον κάνει λίγο ή πολύ ευχάριστο ή συμπαθή. γραφικά ΕΠIΡΡ.

    ΥΓ Τώρα εσύ καταπιάνεσαι με ευτελή μέσα για να μαλώσουμε επάνω στον χαμό κάποιου ΦΙΛΟ μου..
    Άντε χάσου και τέλος…. σκεύασμα..

  5. Δεν χρειάζεται τέτοια! Όπως το έγραψε ο π.α.και το εξηγήσε στο τελευταίο σχόλιο στον φίλο 136 είναι σωστός. Αλλά και εσύ π.α.είσαι λάθος να τα βάζεις με τον φίλο 136 γιατι το εγραψε( κάνεις άθελά σου)!Όπως ανάλυσατε και οι 2 ο "γραφικός"έχει πολλές ερμηνείες άρα τζάμπα χαλατε τις καρδιές σας!και οι 2 γνωρίζετε τον Σπύρο και δεν χρειάζονται συστάσεις για να πούμε τον καλό λόγο. Καλησπέρα σας και να θυμόμαστε τον Σπύρο έναν αυθεντικό και γραφικό τύπο του τόπου μας που όλοι γνωρίζαμε και αγαπούσαμε και πιθανόν να μην είχε ούτε ένα εχθρό!!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog