Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διαβάστε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Θανάση Γεωργίου

- Advertisement -

Το δρόμο που χάραξε η Μαρία Πρωτοπαππά ακολούθησε το “πρωτοπαλλίκαρό” της Θανάσης Γεωργίου..

Χωρίς να εμφανισθεί στο δημοτικό συμβούλιο απέστειλε την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του που σημαίνει το τέλος της συνεργασίας του με το Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη,η οποία αναγνώσθηκε από τον Προεδρεύοντα κ. Κοφινά Ηλία

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή

Κύριε Δήμαρχε,

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρότατης πολιτικής μου παρουσίας και δράσης –όπως και εσείς γνωρίζετε- επεδίωξα με συνέπεια την προάσπιση και προαγωγή των καλώς εννοουμένων συμφερόντων του Δήμου και των συμπολιτών μας.
Από οποιοδήποτε προπύργιο αγώνα. Από οποιαδήποτε θέση  και εάν με έταξε η λαϊκή βούληση. Από οποιαδήποτε άσκηση καθηκόντων που μου ανατέθηκαν.
Και το επεδίωξα έναντι κάθε κόστους. Μακριά από κάθε προσωπική πικρία. Ως μέτοχος ευθύνης. Ως φωνή ελεύθερη και ασυμβίβαστη. Με σεβασμό ωστόσο στη διαφωνία, ως αρχή διαλόγου. Ενός δημοκρατικού πυλώνα, που συμπληρωνόταν από το σεβασμό μου στην αρχή της πλειοψηφίας.
Στις αποφάσεις ειδικότερα θα έλεγα, των μελών της δημοτικής μας παράταξης είτε, δικών σας αποφάσεων, παρά τις εκάστοτε (εντός εκείνου του Σώματος) διαφωνίες και ενστάσεις μου, κατά απόλυτο δημοκρατικό μου δικαίωμα.
Των τελευταίων δοθέντων, με απόφασή σας όμως μου ανατέθηκε ένας εντελώς ιδιότυπος ρόλος. Εκείνος του «εξωτερικού συνεργάτη». Ρόλο που άσκησα με αγωνιστική συνέπεια,  υπήκοος των αρχών μου και από σεβασμό στην απόφασή σας..
Ωστόσο κ. Δήμαρχε, θα παρακαλούσα να άρετε πλέον την απονομή παρομοίων διακεκριμένων τιμών προς το πρόσωπό μου. Πολύ περισσότερο, όταν με την παρούσα μου σας ανακοινώνω τη διακοπή της πολιτικής μας συνεργασίας και την ανεξαρτητοποίησή μου από τις τάξεις της δημοτικής σας παράταξης.

Λουτράκι    11.2018

                                                                                   Αθαν. Γεωργίου
Δημ. Σύμβουλος
Η παρούσα γνωστοποιείται και προς τον
κ. Πρόεδρο του ΔΣ με την παράκληση να
αναγνωσθεί στο Σώμα αμέσως μετά την παραλαβή
της και να καταχωρησθεί στα πρακτικά του Δημ.
Συμβουλίου.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο σοφός λαός λέει : Όταν το καράβι βουλιάζει πρώτοι οι ποντικοί το εγκαταλείπουν. Έτσι και ο κ. Θ. Γεωργίου, η Μ.Πρωτοππαπα κλπ.Όταν προσχωρήσατε στην παράταξη – γιατί άραγε? – του κ.Γιώνη δεν γνωρίζατε τα λεχθέντα και πραχθέντα του εν λόγω δημάρχου απο την προηγούμενη θητεία του? Τώρα μάλλον <> το τέλος των συμφερόντων? ΑΡΚΕΤΑ πια με σας τους <> Μια άνεργος εξ΄αιτίας σας και της πολιτικής των συμφερόντων σας.

  2. Ο καλος μας Θανασης.
    Ο πάντα σε θέση επί αμοιβοις.
    Ο Θανάσης που παράτησε τον (μην πω το προσωνύμιο) τον Π.Π για τους ίδιους λόγους που παράτησε κ τον Γ. Γκιώνη. (να τους αναφέρω, ή δεν κάνει? )
    Ο υποψήφιος που το 2014 παρότρυνε τους συνυποψηφίους του, να τάζουν τα πάντα-όλα… νερό, φωτισμό, μειώσεις τελών…τα πάντα α_παντα….
    Ο πολλά βαρύς κ όχι του δημοτικού συμβουλίου, που μόλις έχασε την ΕΜΙΣΘΗ θέση του αντιδημάρχου, άρχισε να κοιτάζει την απέναντι πλευρά για να βρει ξανά πολιτική στέγη.
    Κ που κοίταζε? Κοίταζε τον πατριώτη του Λογοθέτη που μέχρι προχθές στόλιζε σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μέχρι που ευτυχώς για αυτόν, εμφανίστηκε στο ΝΕΟ πολιτικό στερέωμα του τόπου, η επίσης αποχωρούσα την εποχή που ο Π.Π ήταν παντοκράτωρ Μαρία Πρωτόπαππα-Πρωτοπαππά, βρήκε πολιτική στέγη για την επόμενη κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές.
    Ο Θανάσης λοιπόν…. ο όπου φυσσάει ο άνεμος πάω… ο ολίγον συριζα, με μπολικη ν.δ. ή μήπως όχι?
    Ο Θανάσης… ο μόλις βλέπω κάμερες, δίνω κ ρεσιτάλ υποκριτικής….
    Ο 300 χρόνια τουρκικα, έμμισθος αιρετός, που έγραφε τα θέλω, τα προβλήμτα των συνδημοτών του με στυλό στην παλάμη του κ λίγο αργότερα, (αφου γεμιζε η παλαμη ραβασακια) στα παλαιότερα των υποδημάτων του.
    Ο Θανάσης λοιπον…που θα ξαναζητήσει την ψήφο μας,για πολλοστή φορά, χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιας κ αξιοπρέπειας.
    Ο Θανάσης που θέλει ακόμα μερικούς μισθούς ως αιρετός απο το δήμο, γιατί νομίζει ότι του χρωστάμε…
    Ο Θανάσης! χειροκροτήστε τον… είναι ένα μοναδικό φαινόμενο της περιοχής που όμοιο του αποκλείεται να ξαναυπάρξει στις επόμενες δεκαετίες!

    Jole7

  3. Που πας ΘΑΝΟ με τον πιπίλα και την Μαρίτσα κάτσε εκεί που ήσουν άλλωστε εκεί ήταν η οικογένεια σου η πολιτική εννοώ και οι φίλοι σου

  4. Ε λοιπόν Γιώργο Γκιώνη, ενώ στις προηγούμενες εκλογές σου ομολογώ ότι ΔΕΝ σε ψήφισα, τώρα που έφυγαν τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ της παράταξής σου (Λαδέμπορ, Μαριώ & ο σούπερ-Πρόεδρας του Δ.Σ.), σου δηλώνω ευθαρσώς ότι θα σε ψηφίσω ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ!

  5. Να φευγετε εσεις οι παλιοι ! αρκετα δεν εχετε κανει τοσα χρονια !Αλλαζετε απλα συνδιασμους
    Καινουρια προσωπα θελουμε !Αποφασιστικους με ιδεες !

  6. 2:57 μ.μ. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ !! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ , ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΑΝ ΤΑ ΙΣΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ !!!

  7. Θα μείνουν οι καλοί και σωστοί κοντά στον Γκιωνη και αστε τους άλλους να "παραιτουνται".Γιατί μου ανχωνεστε εγώ λέω τον "βγάλανε"και από την δύσκολη θέση τον Γιώργο να τους σουτάρει. Σύμφωνο και με το φίλο 407 για τα ποντίκια!!Το Καραβι όταν κινδυνεύει πετάνε στην θάλασσα τα "βαριά"και "άχρηστα"αντικείμενα για να συνεχίσει την πορεία του!πιστεύω να καταλαβατε τι εννοώ!☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog