Έξω από τα δόντια τα είπε ο Μάϊκ σε Πρωτοπαππά και Γεωργίου (ΒΙΝΤΕΟ)

2019-02-02T11:50:43+03:0017 Νοέ 2018 | 17:36|Κατηγορίες: Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: , |9 Σχόλια

Εξω από τα δόντια τους τα είπε ο Μιχάλης Θυμής, κατά κόσμον Μάικ.. Ως γνωστόν ο Μάικ είναι ένας άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του.
Είναι ντόμπρος και μπεσαλής. Πολλές φορές μάλιστα έχει διαφωνήσει ή έχει θέσει διάφορα ερωτήματα στη δημοτική αρχή. Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι δεν τον νοιάζει  καμμία καρέκλα, καμμιά θέση και κανένας μισθός. Ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών  για να βάλει και αυτός – ανιδιοτελώς – ένα μικρό λιθαράκι σε αυτόν τον τόπο.
Αν το καταφέρνει ή όχι θα το κρίνουν και πάλι οι πολίτες

Χτες όμως πραγματικά ο Μιχάλης Θυμής – ίσως ήταν η καλύτερη τοποθέτησή του σε δημοτικό συμβούλιο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, με λόγο πολιτικό, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν είχαν ακουσθεί για τη Μαρία Πρωτοπαππά και το Θανάση Γεωργίου

Κατηγόρησε αφ΄ενός τη Μαρία για πολιτική ανηθικότητα, επειδή δεν παραιτήθηκε εγκαίρως και κατείχε μέχρι τελευταία στιγμή τη θέση της Αντιδημάρχου, η οποία αντικαθιστούσε το δήμαρχο όποτε έλειπε. Εκανε προεκλογικό αγώνα  και ότι η επιστολή παραίτησής της  είχε γραφτεί από την ίδια αλλά τη ρετουσάρισε γνωστός λιβελογράφος και ρυπογράφος, όπως είπε, ο οποίος χρησιμοποιεί τη λέξη “κλακαδόρος” κατά κόρον και η Μαρία τη συνυπέγραψε.

Για το Θανάση Γεωργίου και τη φράση που χρησιμοποίησε “είναι πολλά τα λεφτά Αρη” για το πρόσωπό του, απάντησε ότι δεν είχε ποτέ έμμισθη θέση ενώ ο Θανάσης Γεωργίου επί 20-25 χρόνια είναι έμμισθος. Τον κατηγόρησε δε, ότι σε καφενείο ομολόγησε , ότι “υπηρεσίες στο δήμο χωρίς μισθό, δεν προσφέρω”..

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Μιχάλης Θυμής στο Δημοτικό συμβούλιο, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε.

Δείτε το βίντεο

9 Σχόλια

 1. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 14:01 - Απάντηση

  ΜΑΙΚ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ !! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ… ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ !!!
  ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΕΣ !!!

 2. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 14:05 - Απάντηση

  Ο Μάικ είναι μάγκας, είναι ντόμπρος.

 3. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 16:17 - Απάντηση

  Γιατί, ποιος είναι; Η Μαλάμω από τα παρατράγουδα;

 4. Αντρεας Λέκκας Ουαλλια 18 Νοεμβρίου 2018 σε 17:34 - Απάντηση

  Σωστός και δίκαιος όπως πάντα ο Μάικ!το έχω γράψει πολλές φορές,μακαρι να ειχαμε καμιά δεκαριά σαν τον Μαικ! Ο δήμαρχος τριβή τα χέρια του που "φεύγουν"από μονος-μόνη και δεν θα τον έφερναν στη δύσκολη θέση να τους σουτάρει!σας εχω ρωτήσει πόσο δίνει στο στοίχημα Πνευματικός Γκιωνης από την πρώτη κυρίακη και δεν ξέρει κανείς!!☆☆☆☆

 5. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 19:48 - Απάντηση

  Γυρολογοι είναι όλοι,όπου φυσάει ο άνεμος μπισμπικης, μαρια,Μάικ. Σωτήρες του δήμου.20 Χρόνια τι κάνανε. Βάλανε το δήμο (μεσα).

 6. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 21:26 - Απάντηση

  Να ΑΓΙΑΣΕΙ το στόμα σου Μάικ !

 7. ANONYMOUS 19 Νοεμβρίου 2018 σε 06:41 - Απάντηση

  Αυτές τις εκλογές θα βγουν πολλά "άπλυτα" στην φορά! ?

 8. ANONYMOUS 19 Νοεμβρίου 2018 σε 12:51 - Απάντηση

  Εντάξει πιπίλα τα ξέρουμε τα αισθήματα φιλίας που τρέφεις για την πρώην αντιδήμαρχος δεν χρειάζεται να το δείχνεις τόσο έντονα μας πήρανε χαμπάρι Τάκη πολλά βαρύ με ολίγον μυαλο

 9. ANONYMOUS 21 Νοεμβρίου 2018 σε 19:06 - Απάντηση

  Τι έχει να γίνει ακομα.Ο καθένας τώρα αφού κατασταλαξετε ποιος/Ποια θα παει με ποιον και που θα αρχίσετε να βγάζετε τα "άπλυτα του καθενός..Και αυτά είναι Πολλά..Είναι πολλοί ακόμα που θα εμπλακούν και θα έχουν να πουν τα χίλια δύο.. Και Αυτοί που γράφουν για το εάν είναι έξυπνοι οι Λουτρακιωτες και οι Περαχωριτες για να ψηφίσουν παλι τους ιδιους να μάθετε να σέβεστε την ψήφο του λαού…Και να μην τους αποκαλείτε εμμέσως πλην σαφώς "βλάκες.
  Ευκαιρίες δίνουν μπας και γίνετε ΕΣΕΊΣ καλύτεροι..Αλλά η νοημοσύνη σας είναι μέχρι εκεί.. Γι'αυτό και ΠΟΛΛΟΊ από εσάς θα πάτε μέχρι εδώ..Όχι παραπέρα..ΌΛΟΙ ΣΑΣ φέρατε τον Δήμο εκεί που είναι τώρα και δεν λογοδοτει ΚΆΝΕΙΣ ΣΑΣ..