Εξω από τα δόντια τους τα είπε ο Μιχάλης Θυμής, κατά κόσμον Μάικ.. Ως γνωστόν ο Μάικ είναι ένας άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του.
Είναι ντόμπρος και μπεσαλής. Πολλές φορές μάλιστα έχει διαφωνήσει ή έχει θέσει διάφορα ερωτήματα στη δημοτική αρχή. Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ότι δεν τον νοιάζει  καμμία καρέκλα, καμμιά θέση και κανένας μισθός. Ζήτησε την ψήφο των συμπολιτών  για να βάλει και αυτός – ανιδιοτελώς – ένα μικρό λιθαράκι σε αυτόν τον τόπο.
Αν το καταφέρνει ή όχι θα το κρίνουν και πάλι οι πολίτες

Χτες όμως πραγματικά ο Μιχάλης Θυμής – ίσως ήταν η καλύτερη τοποθέτησή του σε δημοτικό συμβούλιο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, με λόγο πολιτικό, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν είχαν ακουσθεί για τη Μαρία Πρωτοπαππά και το Θανάση Γεωργίου

Κατηγόρησε αφ΄ενός τη Μαρία για πολιτική ανηθικότητα, επειδή δεν παραιτήθηκε εγκαίρως και κατείχε μέχρι τελευταία στιγμή τη θέση της Αντιδημάρχου, η οποία αντικαθιστούσε το δήμαρχο όποτε έλειπε. Εκανε προεκλογικό αγώνα  και ότι η επιστολή παραίτησής της  είχε γραφτεί από την ίδια αλλά τη ρετουσάρισε γνωστός λιβελογράφος και ρυπογράφος, όπως είπε, ο οποίος χρησιμοποιεί τη λέξη “κλακαδόρος” κατά κόρον και η Μαρία τη συνυπέγραψε.

Για το Θανάση Γεωργίου και τη φράση που χρησιμοποίησε “είναι πολλά τα λεφτά Αρη” για το πρόσωπό του, απάντησε ότι δεν είχε ποτέ έμμισθη θέση ενώ ο Θανάσης Γεωργίου επί 20-25 χρόνια είναι έμμισθος. Τον κατηγόρησε δε, ότι σε καφενείο ομολόγησε , ότι “υπηρεσίες στο δήμο χωρίς μισθό, δεν προσφέρω”..

Αυτά και άλλα πολλά είπε ο Μιχάλης Θυμής στο Δημοτικό συμβούλιο, που έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε.

Δείτε το βίντεο