Σύλλογος Ιδιωτικών Υπάλληλων Κορινθίας : Aνακαλέστε τις απολύσεις

2019-02-02T11:50:55+03:0017 Νοέ 2018 | 16:19|Κατηγορίες: Λουτράκι, ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: |2 Σχόλια

Τη Δευτέρα 12 Νοέμβρη η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΕΒ στη διοίκηση του ΕΛΙΝΥΑΕ (του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας) ανακοίνωσε…
την απόλυση της εργαζόμενης στο Παράρτημα Τρίπολης η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και ταυτόχρονα συνδικαλιστικό στέλεχος εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου του ΕΛΙΝΥΑΕ και στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

Η απόλυση αυτή αποτελεί προσπάθεια της ηγεσίας της ΓΣΕΕ να φιμώσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων μέσα στο ΕΛΙΝΥΑΕ ενάντια στην παράδοσή του στους βιομήχανους.

Τη στιγμή που η εργοδοσία στέλνει τη μητρότητα στο απόσπασμα ως κόστος, ενώ τα μέτρα προστασίας των γυναικών στους χώρους εργασίας είναι ανύπαρκτα, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ παραδίδει πλήρως την υπόθεση της υγιεινής και ασφάλειας στα χέρια των βιομηχάνων.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης και όλων των απολύσεων που έχουν προηγηθεί, όπως επίσης και την ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο παραρτημάτων.

2 Σχόλια

  1. ANONYMOUS 17 Νοεμβρίου 2018 σε 22:02 - Απάντηση

    Τι περιμένεις απο καρεκλοκενταυρους που το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα τους και η πάρτυ τους, να τους χαιρόμαστε την ηγεσία της ΓΣΕΕ..

  2. ANONYMOUS 18 Νοεμβρίου 2018 σε 21:22 - Απάντηση

    ναι, αμεσως θα τις ανακαλεσουν, επειδη το ειπατε

Αφήστε ένα σχόλιο