Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Παράπονα” έστειλε η Μαρία Πρωτοπαππά στο Loutrakiblog.

- Advertisement -

Επιστολή “διαμαρτυρίας” απέστειλε η Μαρία Πρωτοπαππά στο Loutrakiblog. Δείτε αναλυτικά

“Μετά την διαπιστωθείσα παράλειψη αναρτήσεως σας σχετική με ανταπάντησή μου στην
τοποθέτηση του Δημ. Συμβούλου Θυμή Μάικ κατά την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου
της Παρασκευής 16/11/2018, παρακαλώ να αναρτήσετε την ακόλουθη δήλωσή μου.”

Διαβάστε λοιπόν την Απάντηση της  της  ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
στον Μιχάλη Θυμή (Μάϊκ) , όπως μας την έστειλε εγγράφως η ίδια
«Ο πολιτικός μου πολιτισμός και η γενικότερη παιδεία μου, δεν μου επιτρέπουν να παρακολουθώ και κυρίως να διαθέτω πλέον χρόνο, για απαντήσεις στο Δημ. Σύμβουλο Θυμή Μιχάλη (Μάικ), αφήνοντάς τον ανενόχλητο και παρά τις ενδεχόμενες προκλήσεις εκ μέρους του, να δίνει τις δημόσιες πολιτικές του παραστάσεις.
Κατ’ εξαίρεση ωστόσο και σε σχέση με όσα ανέφερε για το άτομό μου στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της 16/11/2018, του υπενθυμίζω και του επισημαίνω, 
Οι εποχές του προπηλακισμού Δημοτικών Συμβούλων, έχουν παρέλθει. 
Η πολιτική τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει.
Η ρητορική του κυρίου Συμβούλου , δεν είναι η καλύτερη επιλογή δημιουργίας ήπιου πολιτικού κλίματος.
Οι απειλές και τα περί πολιτικού ήθους μαθήματα… αλλού.
Και τέλος τα πάντα θα κριθούν από τον λαό.
Μέχρι να εμπεδώσει τα προηγούμενα ο κ. Σύμβουλος, θα του συνιστούσα να ασχολείται ως Ρομπέν των Δασών με την προστασία τους .
Τελεία και παύλα.»  
Οφειλόμενη απάντηση του loutrakiblog
Αγαπητή κ. Μαρία Πρωτοπαππά , θα έπρεπε να έχετε λίγο υπομονή. Το  σχετικό βίντεο με την τοποθέτησή σας-απάντησή σας στον κ. Θυμή είχαμε σκοπό να το μοντάρουμε και να το αναρτήσουμε σήμερα.. Γιατί τόση βιασύνη;; 
Εκτός και αν νομίζετε πως είμαστε υπάλληλοί σας…
 Τα θέματα και την  προτεραιότητα των αναρτήσεων τα καθορίζουμε εμείς. Οχι εσείς. 
Πρώτοι είχαμε δημοσιεύσει την επιστολή παραίτησής σας (και τις αναφορές σας στο πρόσωπο του κ. Θυμή) έπρεπε λοιπόν να δημοσιεύσουμε την απάντησή του.
Αν εσείς θέλετε να μπείτε σε μια αντιπαράθεση με τον κ. Θυμή, τον κ. Γκιώνη και οποιονδήποτε άλλο, ποσώς μας ενδιαφέρει και αφορά.
 Πρώτα όμως θα αναρτηθούν τα προγραμματισμένα βίντεο των συμπολιτών μας-δημοτών (όπως έχει γίνει ήδη μέχρι τώρα), που θεωρούμε ότι έχουν μεγαλύτερη αξία. Γιατί κάποτε πρέπει να ακούγεται η γνώμη του κόσμου. Εσάς σας ακούμε επί 25 συναπτά έτη 
YΣ1.Επίσης όταν σας ενοχλούν τα δημοσιεύματά μας που αναφέρονται στο πρόσωπό σας, καλό θα είναι να σηκώνετε το τηλέφωνο εσείς. Δε χρειάζεται να βάζετε άλλους να μας τηλεφωνούν για να κατέβουν σχόλια ή να διασπείρεται ψευδώς από συνεργάτη σας  ότι μας απειλείτε με μήνυση….
Να είστε σίγουρη ότι υπάρχουν αδημοσίευτα σχόλια πολύ χειρότερα από αυτά που διαβάζετε. Σχόλια που έχουμε “κόψει”. Για να σας προστατεύσουμε όσο μπορούμε. Εάν θέλετε μπορούμε να σας τα δείξουμε. 
ΥΣ2. καλά κάνατε και στείλατε την απάντησή σας εγγράφως, διότι μας βγάζετε από τον κόπο, να μοντάρουμε το βίντεο και να το αναρτήσουμε. Μας βγάλατε από τον κόπο και σας ευχαριστούμε. Αν θέλετε μπορείτε να μας στέλνετε πάντα τις τοποθετήσεις σας, θα χαρούμε πολύ να τις δημοσιεύουμε!!!!
ΥΣ3. καταλαβαίνουμε ότι ενοχλείστε από τα σχόλια των αναγνωστών- αλλά αυτή είναι η άποψη του κόσμου για την πολιτική σας πορεία, δε γίνεται να φιμώσουμε την κοινωνία !
Με εκτίμηση loutrakiblog 
- Advertisement -

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαρίτσα βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο αντί να ασχολείσαι με τα προβλήματα των δημοτών ασχολείσαι με το τι είπε ο ένας και ο άλλος μόνη σου άνοιξες τον ασκό του Αιόλου με καλύτερα να κατέβεις για δήμαρχος για να δούμε επιτέλους τις θέσεις σου για τα μείζονα θέματα της κοινωνίας ολο κλαψα και δεν ξέρω θα σας πω αύριο ήταν η πολιτική σου σαν μικρό παιδί που του πήραν τη πιπίλα/παιχνίδι έκανες

  2. Εκτός των άλλων, η πρώην κυρία αντιδήμαρχος είναι εμφανώς και περιορισμένων γραμματικών γνώσεων, αφού αναφέρει: «Ο πολιτικός μου πολιτισμός και η γενικότερη παιδεία μου…» αγνοώντας ότι οι λέξεις πολιτισμός και παιδεία της έπρεπε υποχρεωτικά να γραφούν εντός εισαγωγικών. Ένας Έλλην δημότης και φορολογούμενος πολίτης, ευχαριστώ.

  3. "Η πολιτική τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει." Ο αντίλογος και οι προσωπικές απόψεις του Μάικ ονομάζονται πολιτική τρομοκρατία? Ούτε πολιτικό πολιτισμό διαθέτει αυτή αλλά ούτε και γενικότερη παιδεία.

  4. ΕΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΠΤΩΤΟΠΑΠΠΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ.

  5. Το χρονικό σημείο και ο τρόπος της παραιτήσεώς της από την δημοτική αρχή και την παράταξη που κάποτε υποστήριζε με θέρμη, αποδεικνύουν ότι η κυρία Πρωτοπαππά δεν ενδιαφέρεται για την πόλη μας, αλλά για την προσωπική της προβολή κατ'αποκλειστικότητα με ό,τι απολαβές αυτό συνεπάγεται. Μια ακραιφνής καιροσκόπος είναι και τίποτα παραπάνω. Θλίβομαι και ντρέπομαι εκ μέρους της.

  6. Θα παρακαλούσα ΟΛΟΥΣ να θυμηθούν ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ.
    Ήταν το 2006 όταν η πολιτική σκηνή του Λουτρακίου γνώρισε το κατάπτυστο εκείνο "σενάριο" των ανένταχτων με τις προσωπικές λασπολογίες κατά των δημοτικών (τότε) συμβούλων του Παύλου.
    Ήταν τότε που η παράταξη του Γκιώνη κέρδισε τις εκλογές και εκλέχτηκαν ΟΛΑ αυτά τα μανάρια που από τότε έχουν επιβάλλει νέες πρακτικές και νέα ηθική στα δημοτικά μας πράγματα.
    Ακόμα και σήμερα ΟΛΟΙ κάνουν πως δεν θυμούνται τίποτα αλλά νομίζω ότι η Μαρία ,ο Μαικ, Ο Πέρρας,ο Ρουμελιώτης ,κάποια Σούζη (που να είναι άραγε;),όλοι τους εκλέχτηκαν τότε ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να καταγγείλουν εκείνες τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ.
    Τώρα λοιπόν η Μαρία έχει το θράσοσ να μιλάει για …..ηθική.
    Μανάρι μου στο πολιτικό σπίτι της "παρέμβασης" γεννήθηκε η ανηθικότητα και ο πολιτικός τσαμπουκάς.
    Ότι ακριβώς λούζεστε τώρα!!!

  7. Αντέ να κάνω και εγώ ένα σχόλιο. Εγώ δεν λέω πότε κακό λόγο για γυναίκα πόσο μάλλον αν δεν την γνωρίζω!!ότι ξέρω είναι από εσάς εδώ στο μπλοκ και τους σχολιαστές που από ότι έχω καταλάβει δεν έχει και πολλούς θαυμαστές!!Τα έχει βάλει με τον φίλο μου τον Μαικ και τον Δημαρχο και για αυτό θα της αφιερώσω ένα τραγούδι του μεγάλου Γαβαλας!Που θα πας που θα πας!☆☆☆☆

  8. Ο καλύτερος του χωριού τελικά είναι ο Αντρέας Λέκκας από την Ουαλλία.
    Θυμόσαστε ένα ωραίο σύνθημα που είναι viral στο facebook;
    Όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο ηλίθιος κοίταγε το ….δάχτυλο!!!!

  9. Αχ Μαρία.
    Θα σε πάει κοσα ο Μάικ. Μην του κολλάς κ κανε το παπί.
    Αλλά κ να γλυτώσεις από τον Μάικ, δε θα γλυτώσεις από τον Παυλιτο. Αυτός πάντα θυμάται, κ θα σε εκδικηθεί για τα "τότε".

    Jole7

  10. Πως μπορει να περιμενει κανεις απο καποια να διαχειριστει με γνωση και συνεση τα του δημου μας, ενω δεν ξερει ουτε make-up να βαλει σωστα στο προσωπο της.

  11. Εντάξει όχι και συνομιλικη!!εμένα πάντως μου αρέσουν οι παραπονιαρες γυναίκες!!Άκουγα τον Γίγαντα τον Γαβαλα χτες που έγραφα το σχόλιο "που θα πας που θα πας που θα πας"!☆☆☆☆

  12. Έτσι είναι όταν δεν έχεις να επιδείξεις κάτι χρήσιμο, τότε επιδιωκεις να βγείς στην επιφάνεια με διάφορους τρόπους ,που δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που τους χαζεύουν σαν ένα χαζό έργο στην τηλεόραση.

  13. Σατανάς είσαι ρε 446!το κραγιόν πως το βλέπεις?Να μας πει η φίλη μας η Ελένη ένα σχόλιο για το κραγιόν της κυρίας Πρωτοπαππα!για το χρώμα εννοώ! ☆☆☆☆

  14. Τέτοια κραγιόν Αντρέα μου αγοράζει κανείς με το κιλό στο πανηγύρι της Μεγαλόχαρης τον Σεπτέμβριο. Από εκεί θα είναι. Νόμιζες victoria's secret είναι? Τα μεταξωτά βρακιά, λέει η παροιμία, θέλουν και επιδέξιους… Ελένη

  15. Naaa…και μία φορά όπου συμφωνώ με την Ελένη…!!
    Όμως αυτή έχει επιδέξιο κλο….??
    Ή το λέει χάριν της παροιμίας…!?
    Ιδού η ερώτηση Ελενάκι…???

  16. Με εξέπληξες με το Victoria's Secret!!Δεν συνεχίζω μην αρχίσει ο "δικός"μας και σκίσουμε κάνα καλτσον! Χαχαχα Γειά σου Ελένη τα καλύτερα αστεία στο μπλοκ με διαφορά από τον δεύτερο. Καλημέρα Ελένη! ☆☆☆☆

  17. Είναι και γρήγορος βρε Ελένη!!Πάντως Καλό σημάδι που είπε ότι συμφωνεί μαζί σου!!Τα άλλα που γράφει ερωτηματικό για "ποια"εννοεί??Καλησπέρα σε όλους! ☆☆☆☆

  18. Ανδρέα μου σε καλημερίζω. Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ μαζί του. Εμείς ας μείνουμε σε αυτό που έγραψε πως συμφωνεί μαζί του, κι εκείνος ας μείνει στο μπαλκόνι του να αγναντεύει την πριγκίπισσα Λέϊα του star wars… Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog