Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Eιδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου για την εκλογή νέου Προέδρου ΔΣ

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 23η  Νοεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 5:30 μ.μ.
σε ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, για τη διεξαγωγή της κάτωθι διαδικασίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3852/2010 (άρθρο 64) και την υπ’ αριθμ. 43/2014 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.:

Εκλογή νέου Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, για το υπόλοιπο της
     δημοτικής περιόδου .

Κοινοποίηση:   Η  Πλειοψηφήσασα Δημοτική 
1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα    Σύμβουλος
   του Δήμου
2.Συμβούλια Δημοτικών & Τοπικών
   Κοινοτήτων

        ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ Μαρία

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναγιώτη κρίμα που παραιτηθηκες και φεύγεις παρασύρθηκε από προσωπικά θέλω και δυστυχώς κατακεραυνώνεις οπισθοδρωμεις το πολιτικό σου μέλλον θεωρώ ανεπιστρεπτί κρίμα γιατί είχες δειξει καλά στοιχεια σαν αυτοδιοικητικός

  2. Ενα από τα καλυτερα παιδιά, αν όχι το καλύτερο στην παράταξη Γκιώνη. Εχει βοηθήσει ανιδιοτελώς πολλούς ανθρώπους, έχει φέρει τα παιδιά στον αθλητισμό, χωρίς αμοιβή να το πούμε και έχει συμβάλλει τα μέγιστα σε διάφορα θέματα των σχολείων χωρίς τυμπανοκρουσίες. Να τα λέμε και αυτά. Κρίμα που δεν τον αξιοποίησε ο Γκιώνης σε κάποια άλλη θέση

  3. Η Κ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog