Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ:Μοιραίοι και άβουλοι, έχασαν και τον “Φιλόδημο”…!

- Advertisement -

Για 9 ολόκληρα οι συμπολίτες μας, βλέπουν  τα Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα, να περνούν αλλά να μην κάνουν…στάση στον δήμο Βέλου-Βόχας.

Βλέπουμε όλοι με θλίψη μία δημοτική αρχή, η οποία δεν έχει την δυνατότητα να αξιοποιήσει κανένα πόρο, γιατί η ίδια δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί, ότι χρειάζεται δουλειά και τρέξιμο για να είναι χρήσιμη στους πολίτες.
Καιρό τώρα ο κ.Παπακυριάκος και οι συνεργάτες του, ζούσαν τον μύθο του προγράμματος “Φιλόδημος” και έταζαν λαγούς με πετραχήλια.
Ο “Φιλόδημος” ήρθε και με πολύ θλίψη και πάλι διαπιστώσαμε ότι ο δήμος Βέλου-Βόχας δεν εντάχθηκε σε κανένα ουσιώδες σκέλος του.
Οι γειτονικοί μας δήμοι, θα λύσουν τα σοβαρά τους προβλήματα, όπως ύδρευση, αποχέτευση και αγροτική οδοποιία, ενώ εμείς θα περιμένουμε…να περάσει το επόμενο πρόγραμμα.
Κιάτο: 3.790.000 για ύδρευση
Νεμέα: 12.800.000 για αποχέτευση
Ξυλόκαστρο: 1.017.000 για αποχέτευση
Κιάτο: 868.000 για Αγροτική οδοποιία
Ο δήμος Κορινθίων και ο δήμος Λουτρακίου, έχουν λύσει πριν απο χρόνια αυτά τα προβλήματα. Ο μόνος δήμος που έμεινε έξω είναι ο δικός μας.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας, που κυριολεκτικά υποφέρει από νερό, δεν έχει αποχέτευση και οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε τραγική κατάσταση, δεν πήρε ευρώ. Δεν επιλέχθηκε καν για το πρόγραμμα.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και μεγάλα.
-Έχουμε έτοιμες μελέτες μετά απο 9 χρόνια;
-Έχουμε σχέδιο για να λύσουμε τα μεγάλα μας προβλήματα;
-Κάνουμε όταν πρέπει και όπως πρέπει τις απαραίτητες κινήσεις για να χρηματοδοτηθεί ο δήμος;
Κρίμα, κρίμα, κρίμα..
Για τον όμορφο τόπο μας, που στην πιο κρίσιμη στιγμή της πορείας του, βρίσκεται σε χέρια, που δεν ξέρουν, δεν θέλουν και δεν μπορούν.

Δεν πάει όμως άλλο:
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε την αναγέννηση του δήμου Βέλου-Βόχας.
Θανάσης Μανάβης
υπ. δήμαρχος Βέλου-Βόχας
“Νέα Πνοή”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog