Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεπέρασε τα όρια : Τη φίμωση του Τύπου προσπαθεί ο Λογοθέτης

- Advertisement -

Για άλλη μια φορά, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου το “πολιτικό σάρκωμα” που ακούει στο όνομα Κώστας Λογοθέτης, έκανε ολομέτωπη επίθεση με σκοπό τη φίμωση του Τύπου..
Της ελευθεροτυπίας , της ελευθερίας του λόγου και της κριτικής ,καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό τον εξετευλισμό της δημοκρατίας και τη δημιουργία εντυπώσεων.

Κάνοντας κατάχρηση του χρόνου ομιλίας του, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο “μεγάλος αγωνιστής του δικαίου” ο “υπερασπιστής της δημοκρατίας” εγκάλεσε το loutrakiblog (και τα ΜΜΕ αλλά κατ΄ουσία το Loutrakiblog) λέγοντας για άλλη μια φορά ψέμματα.

Αντιδημοκρατικό Blog μας χαρακτήρισε ο αμοραλιστής Κώστας Λογοθέτης, χωρίς να λέει πόσο τον βοηθήσαμε κάποτε. Χωρίς να εκφράζει ούτε μια στιγμή ένα “ευχαριστώ” για όλες εκείνες τις φορές που του δώσαμε την ευκαιρία να προβάλλεται από το μέσο μας. Το loutrakiblog που φιλοξενεί τις αποψεις των αναρχικών, των αριστερών, των δεξιών, των κεντρώων και όλων όσων θέλουν να ακουστεί η άποψή τους. Τόσο αντιδημοκράτες είμαστε!


Πάγια τακτική Λογοθέτη. Ολοι φασίστες. Οποιος είναι απέναντί του είναι φασίστας, και αυτός ο δημοκράτης !Αυτός που προσκάλεσε το βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο και τον κάλεσε να καταθέσει στεφάνι στο Λουτράκι με τα γνωστά αποτελέσματα..

Ως φτηνός λαϊκιστής, άκρατος θα λέγαμε και επικίνδυνος πολιτικός αμοραλιστής ο Κώστας Λογοθέτης που πλέον ψάχνει με φακό υποψηφίους για να κατεβάσει συνδυασμό, αφού ΑΠΑΝΤΕΣ του γύρισαν την πλάτη, θέλει να επιpρίψει ευθύνες στο Loutrakiblog  για την ανυπαρξία του και την καταστροφή της παράταξής του. Την καταστροφή που ο ίδιος προκάλεσε αφού όλοι οι πρώην συνεργάτες του διαδίδουν στο Λουτράκι ότι “λάκισαν από κοντά του” . 
Γνωστός λάτρης του ψέμματος άλλωστε ο Κώστας Λογοθέτης είπε ότι τοπικό μέσο (εννοώντας βεβαίως το Loutrakiblog και κανένα άλλο) δεν τον προβάλλει (Κλάψε !!!)
ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ. Στο κανάλι μας στο youtube υπάρχουν δεκάδες βίντεο για να μην πούμε εκατοντάδες με τοποθετήσεις σου, αλλά και με τις τοποθετήσεις συμβούλων σου.Δεκάδες επίσης , για να μην πούμε εκατοντάδες αναρτήσεις στο ιστολόγιό μας με την αφεντιά σου ! 
Ναι ή όχι;; Aπάντησέ μας και πές μας έστω και μια φορά την αλήθεια. Εστω , τώρα που δύει ο πολιτικός σου ήλιος.
ΨΕΜΑ Νο 2 Γράφουν λεει τα ΜΜΕ ότι ο δήμαρχος υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πόλης ! Για να το λένε τα ΜΜΕ, κάτι θα ξέρουν. Σε ότι αφορά εμάς, γράψαμε για σένα Πώς αλλάζουν οι καιροί… Ο Λογοθέτης “χέρι-χέρι” με το Ρεμαντά

Και όμως :O Λογοθέτης υπερασπίζεται τους Καζινιέρηδες

ΨΕΜΑ Νο 3 Είπε ο άνθρωπος ότι το άρθρο μας με τίτλο Κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, Διαύγεια τη λένε..δεν τη γνωρίζετε;;;
είναι ανακριβές….  Γιατί Κώστα Λογοθέτη είναι ανακριβές, δεν υπάρχουν όλα τα οικονομικά στοιχεία της Τουριστικής στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΓΕΜΗ;;;
Σκόπιμα αναφέρθηκες στο Βούλευμα, και στην παράσταση πολιτικής αγωγής, που και ο πιο αδαής ξέρει πως αυτά δεν αναρτώνται στη Διαύγεια. Εμείς αναφερόμασταν στα οικονομικά στοιχεία της Τουριστικής και στις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών, και συνεχίζουμε να φωνάζουμε πως δεν δικαιούται κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους να λέει ότι είναι ανενημέρωτος.Σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο!

Ναι ή όχι;;;Aπάντησέ μας και πές μας έστω και μια φορά την αλήθεια. Εστω , τώρα που δύει ο πολιτικός σου ήλιος.

 ΝΑ σου υπενθυμίσουμε εδώ ότι είμασταν το μοναδικό Μέσο που έβγαλε στη φόρα τα ονόματα των Καζινιέρηδων όταν όλοι σας είχαν πρωτοσέλιδα (δηλ τους τρεις δημάρχους). Είμασταν εμείς που σας σεβαστήκαμε, και τους τρεις και δεν αναφερθήκαμε στις κατηγορίες με δημοσιεύματα. Εμείς που πρώτοι μιλήσαμε για το τεκμήριο της αθωότητάς σας! Εμείς που υπερασπιστήκαμε την άποψη ότι δεν περιποιεί τιμή για την πόλη να διαλαλούμε ότι οι δήμαρχοι είναι κατηγορούμενοι και μάλιστα με κακουργηματικές κατηγορίες.Λίγο ντροπή λοιπόν!

ΥΣ. Μην παραπονιέσαι Κώστα Λογοθέτη. Και σαν πολιτικός φρόντισε να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Δε φταίει κανένα Loutrakiblog για την κατάντια της παράταξής σου. Δε φταίει κανένα Loutrakiblog για τα ολέθρια λάθη σου. 
Δε θα μας φιμώσεις, δε θα μας αποτρέψεις από το να λέμε δημόσια την άποψή μας για σένα, και κυρίως δε θα βαρύνουμε το πρόγραμμά μας με τις ανούσιες τοποθετήσεις σου.

Εχουμε χύσει τόνους μελάνι για σένα, δεν πρέπει να έχεις παράπονο !!

Αυτό δε, που μας προκάλεσε εντύπωση είναι ότι χρησιμοποίησε το βήμα του δημοτικού συμβουλίου για να επιτεθεί στα Μέσα,και κανείς από τους υπόλοιπους δεν εξέφρασε αντίρρηση. Ούτε οι δημοτικοι σύμβουλοι αλλά ούτε και ο Πρόεδρος της συνεδρίασης κ. Κοφινάς,ο δε Πέτρου Θοδωρος γελούσε κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι..

Αν λοιπόν στο ναό της δημοκρατίας του Δήμου, στο ανώτατο πολιτικό όργανο, στο Δημοτικό συμβούλιο, επιχειρείται η φίμωση, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων και αφήνεται πρόσφαρο έδαφος για κιτρινισμούς και λαικισμούς χωρίς κανένας να αντιδρά τότε είμαστε ΟΛΟΙ άξιοι της μοίρας μας. 

Και επειδή το Loutrakiblog έχει απειληθεί και έχει δεχθεί εξώδικα από διάφορους,σας δηλώνουμε τα εξής :
 Θα συνεχίσουμε να λέμε την άποψή μας , με το χέρι στην καρδιά χωρίς φόβο και πάθος ! ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ !

Παρακολουθήστε όσα είπε ο Κώστας Λογοθέτης στο δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδιά μην ασχολείστε με το Λογοθέτη. Αστε τον να λέει μόνος του. Τζάμπα τα λόγια σας χανετε.Αντε να σας δώσω μια συμβουλή. Όταν κάνει δηλώσεις η κατηγορει κάποιο να του βάζετε για απάντηση το βίντεο με το τραγούδι,Ντιρλαντα Ντιρλανταντα!είναι ταμάμ το τραγούδι για το Λογοθέτη!!

  2. Εσείς κε Λογοθέτη νομίζεται ότι όλοι οι κοινωνία του Λουτρακίου-Περαχώρας είναι δορυφόρος σε σας και στον
    κο Μουζάκη…!!
    Εεεε λοιπόν πάρτε τον να πιείτε κανένα ουζάκι….
    και επάνω εκεί να μας λύσετε οι δυό σας όλα τα προβλήματα του τόπου μας μαζί…..!!
    Όμως όπως λένε και στον τζόγο καμένο χαρτί είστε..
    Όσο ποιο νωρίς το καταλάβετε τόσο καλλίτερα για εσάς…!

  3. Και αυτό καλο Jole 7.είναι να βαρας το κεφάλι σου στον τοίχο. Μπαινω στο μπλοκ να μάθω κάνα νέο και έχουμε τον Λογοθέτη να μας τα τεντωνει τα νεύρα. Κάποιος από εκεί δεν του λέει καμια συμβουλή να μαζευτεί λιγάκι. Μας κάνει ιντερνετικα ρεζίλι!☆☆☆☆

  4. Εντάξει το άτομο το έχει τερματίσει λέμε. Στην αρχή έπαιρνε κ απαντήσεις. Τον έβαζαν στη θέση του. Τώρα δεν ασχολείται κανένας μαζί του. Έχει αρχίσει να φλερτάρει με τα όρια του τραγικού κλόουν πλέον.
    Βέβαια το loutrakiblog, τον στολίζει κανονικά μιας κ έρχονται Χριστούγεννα, κ πολύ καλά κάνει…

    Jole7

  5. Hταν ειναι και θα ειναι φτηνος…..αυτα να τα βλεπουν αυτοι και αυτες που καποτε τον στηριζανε απο συμφερον και μονο και την πατησανε.

  6. Βρε αδερφέ Jole 7 σε έχω ρωτήσει πολλές φορές τι σημαίνει το όνομά "Jole7"που χρησιμοποιεις. Άμα θες μου λες είμαι περίεργος τύπος τι να κάνουμε. Να είσαι καλά αδερφε. Γειά σου Κωστάκη

  7. Αρε ρε Ανδρέα ζεις μακριά για να δεις πόση διαφορά έχει η πραγματικότητα με αυτά που σου "σερβίρουν" διάφοροι , γι αυτό κράτα μια πισινή γιατί θα απογοητευτεις, ένας γαυρος7 παλιός φίλος σου.

  8. Ο μόνος δήμαρχος που που μπορεί να σταθεί όσο και αν πονάει. Τουλάχιστον ξέρει να εκφραστεί σωστά και να μην ντρεπόμαστε όταν παίρνει το μικρόφωνο. ΓΚΙΩΝΗΣ Παύλου είναι κακούργοι και νεκροθάφτες του τόπου.
    Κ. Πέτρου.

  9. Ρε πάτε καλά 3 χρόνια διαχείριση έκανε ο άνθρωπος και πάμε να του φορτώσουμε αμαρτίες άλλων, θα τρελαθούμε, ο πρώτος που φώναξε για το καζίνο και τους τράβηξε την κουρτινα για έλεγχο, αντιστάθηκε για το ΣΠΑ στις κατασχέσεις όταν όλοι τον κορόιδευαν και πηδαγαν το καράβι γιατί δεν τους βόλευε πουθενά κλπ, κλπ, μήπως λέω ψέματα??? μην συνεχίσω…

  10. 10.37 ηταν ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΣ ο Λογοθετης και γιαυτο το 2014 οι πολιτες τον κατεταξαν στην τριτη θεση και καταιδρωμενο. Για το ΚΑΖΙΝΟ ξεκινησε καλα[με πολυ σπρωξιμο] στην αρχη, αλλα μετα εκανε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ για τα ματια του κοσμου…………………

  11. Ο Λογοθέτης κλαίγεται η Μαρία παραπονιέται για τα ΜΜΕ ασχοληθείτε με τα προβλήματα του ΔΗΜΟΥ και αφήστε τις κλαψες και τα ΜΜΕ να κάνουν τη δουλειά τους όπως αυτοί νομίζουν αφήστε τους δημότες να τους κρίνουν με τη προτίμηση τους και σας με τον ψήφο τους

  12. Για αυτό σε ρωτησα φίλε Jole 7 αυτό περίμενα να μου πεις. Πάμε στον Κύριο Κ. Πέτρου!Αντρέας Λέκκας ουαλλια υπογραφω αγαπητέ.Δεν κατάλαβα γιατί ξυνησες που έχω και εγώ μια γνώμη.Για αυτό το λόγο υπάρχει το μπλοκ για να λέμε όπως εσύ και εγώ και ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Ποιος είσαι εσύ που θα αποκαλεσεις τον Γκιωνη και τον Παύλου "κακουργους"και "νεκροθαφτες"του Λουτρακίου?!!Είναι σοβαρά πράγματα αυτά που γράφεις?Άμα είσαι εσύ καλύτερος να κατέβεις για Δημαρχος για να μας σώσεις. Αλλά με τα μυαλά που έχεις ούτε το δικό σου θα βρεις!!Επιτρέπεται να λες τέτοια πράγματα για 2 βερους λουτρακιωτες όπως είναι ο Γκιωνης και ο Παύλου. Σου θυξαμε τον Λογοθέτη?!!Κανε μας την χάρη και από κάτι τέτοια μυαλά σαν τα δικά σου έχουμε καταντήσει το λουτρακι έτσι όχι από τον Γκιωνη και τον Παύλου.Καλή σου μέρα και αμα δεν ξέρεις κάποιον μην κάνεις το πονηρο. Ρωτα να μάθεις ποιος είναι ο Αντρέας άμα δεν με ξέρεις. !☆☆☆☆

  13. Ο δικός μας όταν μου την "λέει"τις περισσότερες φορές είναι λάθος η λάθος θα καταλαβε.ο Κύριος Κ. Πέτρου από τα 20 σχόλια που κράζουν τον Λογοθέτη του ξυνησε το δικό μου!!του Συνιστώ να απευθυνθεί στον Γιατρό(επιστημονα) που εξετάζει εγκέφαλους στο επόμενο άρθρο του μπλοκ!Καλημέρα σε όλους και το θέμα μας δεν είναι τι γράφει ο "ουαλλιας"αλλά να σώσουμε το Λουτράκι ΜΑΣ που με μυαλά σαν "ορισμένων'πηγαίνει πάτο!!☆☆☆☆

  14. Μα υπάρχει και ο πρακτικός γιατρός. Και γιατρός, και τσουχτρολόγος, και σεισμολόγος, και σεξουαλολόγος, και αστρολόγος, και οινολόγος το ατίμο. Παρέχει επιστημονικές κρασοσυμβουλές στα πέντε αδέλφια.

  15. Όλα τα θυμασε ρε αδερφε!!Αυτό είναι που λέμε τα γραπτά μένουν!!Την Ελένη έχουμε χάσει νομίζω μερικές μέρες τώρα. Την καλημέρα στην Ελένη και στους άλλους της παρέας!☆☆☆☆

  16. Ελα και εσύ αρπαχτηκες αμέσως!!Πρέπει να νοιώθεις περηφανος που ότι έχεις γράψει τα "θυμούνται"ολοι!Καλησπέρα! ☆☆☆☆

  17. Ελα και εσύ αρπαχτηκες αμέσως!!Πρέπει να νοιώθεις περηφανος που ότι έχεις γράψει τα "θυμούνται"ολοι!Καλησπέρα! ☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog