Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιώργος Ρουμελιώτης: Δεν ήρθε κανείς να ενημερωθεί για το ΣΠΑ

- Advertisement -

Ο Γιώργος Ρουμελιώτης είπε πως έλαβε ένα εξώδικο στην Τουριστική ΑΕ, απο παλιους αυτοδιοικητικούς, έναν υπάλληλο και δύο πολιτικοποιημένα άτομα. Ποτέ όμως δεν προσήλθαν να ενημερωθούν είπε, αλλά ξαφνικά έστειλαν ένα εξώδικο.

Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να προσασπίσουμε τα συμφέροντα του δήμου και των εργαζομένων.
Βλεπόμαστε, κανένας δεν ήρθε, γνωριζόμαστε.
Θέλαμε να μαθουμε τη  θέση της εταιρείας στο δικαστήριο, λένε οι υπογράφοντες το εξώδικο.
Δηλαδή τι θέση θα είχαμε;;
Eνας είναι ο στόχος, να είμαστε όμως ενωμένοι. Οι εργαζόμενοι θέλουν τη δουλειά τους. Πολιτικολογίες και έροχνται και εκλογές , είπε ο κ. Ρουμελιώτης μεταξύ άλλων

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά είναι αυτοί που δεν πετάνε αρλούμπες, έτσι για να έχουν κάτι να πουν, να καταδικάζουν, κ να σφυρίζουν αδιάφορα.
    Πολύ καλά τοποθετήθηκε. Όποιος θέλει να ενημερωθεί, μπορεί χωρίς κανένα εμπόδιο.

    Jole7

  2. Μια απάντηση για τον κ Ρουμελιώτη.
    1.Δεν σας έστειλε κανείς εξώδικο, σας κοινοποιήθηκε αυτό που στείλαμε στον εργολάβο για να ενημερωθείτε.
    2.Στου πολίτες δεν επιτρέπεται η παρουσία στα ΔΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΕ όπως και σε καμία ΑΕ και δεν δίνονται τα πρακτικά της.
    3.Στη Διαύγεια βλέπει κανείς μόνο το αποφασιστικό και όχι τις διαφορετικές προτάσεις που μπορεί να έγιναν και να ήταν σωστές αλλά τις απορρίψατε.
    4.Σας ρωτήσαμε τι σκοπεύατε να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τους σκοπούς του εργολάβου στη δίκη που αναβλήθηκε τελικά για τον Φεβρουάριο του 2019, που είναι το λάθος?
    5.Αφού πήρατε την κοινοποίηση του εξώδικου καλέσατε μετά από λίγες ημέρες ΔΣ της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ γιατί δεν μας καλέσατε να μας ενημερώσετε ?
    6.Μήπως τελικά οι ενέργειες μας και το ενδιαφέρον μας για τη σωτηρία της δημοτικής περιουσίας σας ενεργοποίησαν, γιατί μέχρι τότε δεν είχατε κάνει καμιά ενέργεια !
    Ολα αυτά κ.Ρουμελιώτη τα γνωρίζετε όπως γνωρίζετε και τους κανόνες στις Δημοτικές ΑΕ.ΟΤΑ , αν δεν τα γνωρίζετε τότε κάτι δεν πάει καλά.
    Μας κατηγορείται λοιπόν για πολιτικολογία επειδή ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Δήμου μας σας λέω πως οι κατηγορία σας είναι τίτλος τιμής γιατί ως πολίτες κάνουμε αυτό που πρέπει και έτσι θα συνεχίσουμε.
    Μην απαντάτε με δικαιολογίες φτηνού πολιτικάντη αλλά με πράξεις του τύπου κύριοι κάναμε αυτά, πια όμως αυτά αφού έχετε αφήσει τον εργολάβο να μπαίνει στο SPA σαν να είναι δικό του μαγαζί!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog