Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σήμερα η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινότητας Αγ. Θεοδώρων για τους πρόσφυγες

- Advertisement -

Σήμερα, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας  Αγίων Θεοδώρων με θέμα τους πρόσφυγες που διαμένουν στο ξενοδοχείο ΗΛΙΟΧΑΡΗ

Οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων συγκέντρωσαν 500 υπογραφές για να συζητηθεί το θέμα και να ενημερωθούν σχετικά ..

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα εμφανιστεί άραγε και ο συντονιστής σύριζα Λουτρακίου να μας προτρέψει με ύφος 1000 καρδιναλίων να τους πάρουμε στα σπίτια μας ή μόνο μέσα από εδώ θα απαντάει?

  2. 3:40 μ.μ. Ένας Έλλην δημότης και φορολογούμενος πολίτης. Συνελόντι ειπείν, είμαι ένας ανάμεσα στα εκατομμύρια των συμπολιτών μου, θύματα της φασιστεράς κυβερνήσεως της καταργήσεως του ΕΝΦΙΑ, της ακυρώσεως του δημοψηφίσματος, της αυξήσεως του ΦΠΑ στα 24%, της επαναφοράς μισθών-συντάξεων σε επίπεδα 2009, της ρεμούλας με το 1,6 δις της ΕΕ για την Μόρια και της αρπαχτής των 50 μυρίων του Σόρος, της δολοφονίας από εγκληματική αμέλεια 19 συνανθρώπων μας στην Μάνδρα Αττικής και 99 άλλων στο Μάτι, της προσλήψεως μηχανικών βουλκανιζατέρ ως διευθυντάδων νοσοκομείων κλπ κλπ. Μούγγα στην σταλινική σου στρούγγα τώρα!

  3. Όπως εσύ τον ξέρεις και τον κρίνεις, το ίδιο ακριβώς και εγώ. Υπάρχει κάτι που σε διαφοροποιεί από εμένα; Μήπως σε κάνει ανώτερο από εμένα; Μήπως εκλεκτώτερο ψηφοφόρο από εμένα; Μήπως έχεις καλύτερο όνομα από το δικό μου; Έλα, τράβα τώρα με το polo timberland για ποδιά να πλύνεις κανα προσφυγικό σώβρακο για να δείξεις αλληλέγγυος και αλτρουϊστής, ειδεμή είσαι φανφάρας και μόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog