Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκύλος κατακρεούργησε το σώμα της νεκρής ιδιοκτήτριάς του στην Κυψέλη

- Advertisement -

Η σοκαριστική υπόθεση έχει προκαλέσει θλίψη στην Κυψέλη… καθώς η άτυχη γυναίκα που πέθανε μάλλον από φυσικά αίτια, κατακρεουργήθηκε από το πίτμπουλ της, που παρέμενε ατάιστο για πολλές ημέρες…


Αντιμέτωπος με την εικόνα της νεκρής, κατακρεουργημένης για την ακρίβεια, φίλης του βρέθηκε ένας 60χρονος Πολωνός όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος που διέμενε αυτή, στην οδό Σκύρου στην Κυψέλη.

Ήταν σχεδόν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο άνδρας ανησυχούσε γιατί για πολλές ημέρες δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί και αποφάσισε να πάει σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Χτυπούσε το κουδούνι του διαμερίσματος της, αλλά δεν του άνοιγε κανείς. Έτσι αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Πιο συγκεκριμένα, την είδε να κείτεται σε ύπτια θέση, με τα ρούχα της, αλλά νεκρή στον καναπέ και το πρόσωπό της ήταν μισοφαγωμένο. Δίπλα της το σκυλί της ράτσας pitbull.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών αναφέρουν ότι από άγνωστη αιτία η γυναίκα έχασε την ζωή της. Καθώς περνούσαν οι ημέρες το σκυλί πεινούσε κι άρχισε να τρώει τις σάρκες της άτυχης γυναίκας.

Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν αίματα και η γυναίκα ήταν σε προχωρημένη σήψη, ενώ η νεκροψία – νεκροτομή θα αναδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog