Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βαρελάς: Θα πάω στον Οικονομικό Εισαγγελέα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ο Παναγιώτης Βαρελάς, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Παύλου Παύλου, έχει ζητήσει στο παρελθόν εγγράφως από την δημοτική αρχή και την Τουριστική Λουτρακίου ΑΕ να του δοθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία.(από τις 11 Ιουνίου του 2018)

“Αν μέσα στην επόμενη εβδομάδα δεν έχω όλα τα στοιχεία που έχω ζητήσει θα πάω στον Οικονομικό Εισαγγελέα. Το παιχνιδάκι σας τελείωσε. Δεν μπορείτε να διοικήσετε, είστε κακοδιαχειριστές και στην Κοινοπραξία και στην Τουριστική και σας καλώ να παραιτηθείτε.
Λέτε ότι δεν εχουμε ενημέρωση. Και που σας ζήτησα εγγράφως, δε μου τα δώσατε.
Επίσης θα ήθελα να μου πει ο Πρόεδρος της Τουριστικής αν για το γυαλινο κτίριο, πάνω από την Πειραιώς που έχουμε νοικιάσει, αν έχουμε εισπράξει ενοίκιο.Η Τουριστική έχει δώσει και 60.000 εκεί, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρελάς

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και ο βαρελας είχε περάσει Πρόεδρος από μια δημοτική επιχείρηση.και εκεί είχαν ακουστεί κάποια παρατράγουδα. Ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο βαλετο.

  2. Για να δούμε θα πας.. Αλλά αν είναι να πας για όλα τα θέματα του Δήμου.. Και βγαλτα όλα στη φόρα μήπως πληρώσει και κάποιος για την κατάντια του δημου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog