Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πολυκοσμία και πολυφωνία στο κρίσιμο Δημοτικό συμβούλιο της κοινότητας των Αγ Θεοδώρων

- Advertisement -

Λίγο πριν τις 22.00 τελείωσε το κρίσιμο Δ.Σ της κοινότητας των Αγίων Θεοδώρων. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε απο νωρίς το απόγευμα την αίθουσα προκειμένου να πληροφορηθεί αφενός
και να εκφράσει αφετέρου την αποψη του για το σοβαρό θέμα που εχει προκύψει στη πόλη των Αγίων Θεοδώρων και δεν ειναι αλλο απο την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο της Περιοχής.

atnewsgr.blogspot.com

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πιστεύετε όλοι στο Δήμο ότι ο δήμαρχος αυτός είναι ικανός Ν βρει λύσεις στα προβλήματα είμαστε γελασμένοι. Απλά τον ακολουθούν κάποιοι που έχουν προσωπικό συμφερον

  2. το μονο που σας νοιαζει ειναι η δυσφημιση ;Το οτι εκαναν εμμεσο χοτ σποτ τους Αγιους θεοδ δεν σας πειραζει ; μωρε ειστε καλα ;;; Γιατι υποβαθμιζετε το προβλημα !Αντι να βγειτε μπροστα κ να ξεσηκωθειτε το συζητατε κιολας!
    Ενας πολιτικος που να εχει την μαγκια να πει οχι υπαρχει ;

  3. Όπως ο κ. Γκιώνης ετσι λοιπον και οι άλλοι τοπικοί άρχοντες Αρης Ρατης εχουν ασχοληθεί και με το παραπάνω οσο αφορα το θεμα των προσφύγων. Τώρα εάν κάποιοι έχουν παραπονα με τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος ας βγουν να προτείνουν μια σοβαρη λύση αντιμετώπισης ενωπιον του συμβουλιου και να σταματήσουν να κατηγορούν μια ζωή τους άλλους ..

  4. αν δεν ερχοντουσαν εκλογες μην περιμενετε να ειχε ερθει και ο δημας στην συναντηση, ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας…. ολα για τους ψηφους!

  5. Καλα λεει ο τακης. Ολα για τις ψηφους γινονται γιατι επιθυμει το δημαρχιλικι και ο ιδιος. Τα μουτρα του δεν τα κοιταει ομως, με τον Δημα τα βαζει.

  6. Ο Δημας ήταν σε ολα τα συμβούλια, είχε έρθει και πριν δυο χρονια στο συμβούλιο όταν κάναμε το ψήφισμα (το οποίο έγραψε κιόλας), τότε δεν είχε εκλογές. Οι Συριζαίοι δεν έχουν έρθει ποτε..Ψυχογιος, Θελεριτη και Κουρεμπες πουθενά ομως!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog