Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΛΑ.Ε Κορινθίας: Ενημέρωση-Συζήτηση για Ασφαλιστικό και Συντάξεις στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου

- Advertisement -

- Advertisement -

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Κόκκινο τριαντάφυλλό μου, μάτωσες το δάχτυλό μου. Καίγομαι, καίγομαι, καίγομαι", που τραγουδάει και ο Μάκης με την Κωνσταντίνα. Και επειδή μιλάνε για κόκκινο λουλουδικό, να το κάνει κι ο Λαφαζάνης ύμνο, όπως ο Ανδρέας τον ήλιο του Λοΐζου.

  2. Σωστός ο φίλος 1117!μήπως θα ταίριαζε καλύτερα το άσμα "δεν καταλαβαίνω τίποτα"??Ο λόγος γιατί είναι λίγο ξεροκεφαλοι οι σύντροφοί!☆☆☆☆

  3. 2:52, Τί θα πει για σένα η Μπαζιάνα αν δει τι αλλοπρόσαλλες τραγουδιάρικες μπούρδες γράφεις? Το έχεις σκεφτεί αυτό? Σε κόμμα είσαι εσύ ή σε σκυλάδικη "μουσική" μπάντα? Αλλά απάντησέ μας: "αν είχα μυαλό, θα το σκεφτόμουν…"

  4. ουαλια,ζησε στην ουαλια εσυ! γενικα δεν καταλαβαινεις! μαθε κ' να γραφεις ελληνικα κ' να διατυπωνεις με σαφηνεια μια σκεψη.

  5. Ο Ουαλλος μπορει να χρειαζεται να μαθει ελληνικα, αλλα κι εσυ χρειαζεται να αποβαλλεις την εμπαθεια σου προς καθε αντιφρονουντα. Αλλα θα μου πεις: ετσι διδαχτηκα στα σταλινικα σχολεια των τοπικων οργανωσεων, να πολεμω λυσσαλεα και να πατασσω με καθε τροπο οσους αποτελουν τροχοπεδη στις πολιτικες μου βλεψεις και ματαιοδοξιες.

  6. Βρε νουμερακι 909 μου κάνεις παρατηρήσει για τα ελληνικά μου και δεν ξέρεις πως γράφεται η Ουαλλια!!Αντέ γεια! ☆☆☆☆

  7. εχεις καταλαβει οτι η εκδηλωση αφορα το συνταξιοδοτικο; εξφρασες καποια αποψη πανω σ' αυτο η΄εβγαλες τη χολη σου; το μονο που ειπατε ειναι ειρωνικα σχολια για μια πρωτοβουλια που σκοπο εχει να σας ανοιξει τα ματια για τις μερεςπου ερχονται.

  8. εχεις καταλαβει οτι η εκδηλωση αφορα το συνταξιοδοτικο; εξφρασες καποια αποψη πανω σ' αυτο η΄εβγαλες τη χολη σου; το μονο που ειπατε ειναι ειρωνικα σχολια για μια πρωτοβουλια που σκοπο εχει να σας ανοιξει τα ματια για τις μερεςπου ερχονται.εχεις αποψη ή μονο πεταγεσαι για να σχολιασεις;

  9. Το σχόλιο 830 831 δεν ξέρω άμα είναι για μένα. Εγώ απάντησα στον σχολιαστη που είπε για τον χριστοδουλοπουλο,και του έγραψα ένα άλλο τραγούδι.νομίζεις ότι δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με το ΛΑΕ Κορινθίας??☆☆☆☆

  10. Καλα σου απαντησε ο Ουαλλος, ουτε ορθογραφια δεν ξερεις. Να σου απαντησω στο αλλο? Το συνταξιοδοτικο ειναι ενα πυροτεχνημα και μονο, διοτι ο συντροφος Τσιπρας αντλησε το μεγαλυτερο ποσοστο των ψηφων του ακριβως απο τους συνταξιουχους. Οχι πως σας επιασε ο πονος για δαυτους, αλλα μεχρι να ξεκουμπιστειτε απο τον συριζα, το ξερατε αυτο καλα. Οποτε τους εκμεταλλευεσθε (τους συνταξιουχους) μπας και μπειτε στην βουλη απο αυτους. Εσυ με προκαλεσες να σου πω την γνωμη μου. Αρπα την τωρα. Τσουζει η αληθεια, ετσι?

  11. η ''παρατηρηση'' δεν γραφεται ''παρατηρησει'' ουαλε! ανοιξε κ' την βικιπαιδεια να δεις! το ''ουαλλια''ειναι δικη σου …ορθογραφια! το wales δεν παιρνει δευτερο ''λ''. οσο για το ''δεν εχω τι να κανω'',να το πεις σε αλλους. παντου πετας την παρολα σου. αντιλαμβανομαι οτι ειναι κουραστικο για σενα να σου υποδεικνυουν τις ελλειψεις σου. πρεπει να εισαι με λεξικο στο χερι για να μη γινεις ρομπα!

  12. η ''παρατηρηση'' δεν γραφεται ''παρατηρησει'' ουαλε! ανοιξε κ' την βικιπαιδεια να δεις! το ''ουαλλια''ειναι δικη σου …ορθογραφια! το wales δεν παιρνει δευτερο ''λ''. οσο για το ''δεν εχω τι να κανω'',να το πεις σε αλλους. παντου πετας την παρολα σου. αντιλαμβανομαι οτι ειναι κουραστικο για σενα να σου υποδεικνυουν τις ελλειψεις σου. πρεπει να εισαι με λεξικο στο χερι για να μη γινεις ρομπα!

  13. Άμα δεν έχω τι να κάνω εγώ μια,εσύ που ασχολησε με τον ουαλλο πόσες έχεις??Πάντως δεν έχω καταλάβει στο συγκεκριμένο άρθρο που ζοριζεσε. Για το ΛΑΕ Κορινθίας?το ξαναγράψω δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω να ασχολούμαι με το ΛΑΕ Κορινθίας.λοιπόν για να το κόψουμε γιατί σε βλέπω κολλημένο με μένα άσε με να γράφω όπως μπορώ και όπως ξέρω και ασχολήσου με άλλους σχολιαστές κατόχους πτυχίο Οξφόρδης και Χάρβαρντ. Αντέ Καλησπέρα!☆☆☆☆

  14. ''δαυτους'' τους συνταξιουχους; ωραια ,πολυ ωραια! αν η λαε εκμεταλλευθηκε τους συνταξιουχους φαινεται απο την σπουδη του μετα τον σεπτεμβρη 2015 συριζα να ακυρωσει τα νομοθετηματα στρατουλη βαλαβανη!

  15. Σου είχα γράψει ένα κατεβατό αλλά αντί να το στείλω το έσβησα!!Θα τα γράψω σε περίληψη!!Στο Wikipedia την Ουαλλια την γραφουν άλλες φορές με ένα λ άλλες με 2 λ.δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να έχω το λεξικό μαζί μου ούτε ξέρω τα καντάρια γραμματα που ξέρεις εσύ. Επιδη με το μικρό μου το μυαλό λέω ότι πρέπει να είσαι μεγαλύτερος μου και εγώ έχω μάθει να Σέβομαι τους μεγαλύτερους μου!όπως λες με 'παρακολουθείς"στο μπλοκ θα έχεις παρατηρήσει ότι περισσότερο χωρίζω παρα μαλωνω!!Τουλάχιστον το προσπαθώ! Είναι μικροπρεπεια από μέρος σας να παρατηρητε καποιόν που γραφει την Ουαλλια με ένα ή 2 λ αφού καταλαβαίνει τι θέλω να πω η το ει το γράφω με η κλπ.έχω ξαναγράψει τα λίγα που ήξερα 25 χρονια στην ουαλλια λογικό είναι να έχω ξεχάσει λίγο την γραφη.ούτε και αυτό το ελαβες στα υπόψιν.Δικαιολογιες δεν ψάχνω και ούτε με νοιάζει τη μου γράφεις και ούτε ξέρω και το λόγο. Επίσης δεν ξέρω αν με ξέρεις η όχι .μπορεί επειδή γράφω επώνυμα να λες ας πούμε στον ουαλλια την εξυπνάδα μας όπως λέει και ο σοφός λαός εσένα ξέρω εσένα βαράω. Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω ούτε ποιος είσαι ούτε αμα σε ήξερα η όχι από παλιά. Τέλος πάντων να είστε καλά και όταν χαρακτηρίζεις κάποιον πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικός. !☆☆☆☆

  16. τωρα ουαλ-λ-ε αρχισες και πετας ''ρουκετες'' στη χρηση του β΄ενικου.ενα αλλο,δεν ειναι ''το'' λαε ειναι η λαϊκη ενοτητα. δεν ξερω αν εχεις τιποτα αλλο να κανεις, αλλα στις αναρτησεις της λαε,πεταγεσαι κ'λες την κουβεντουλα σου. επειδη μαλλον δεν εχεις τι να κανεις θα σου συστησω να δεις μια συγχρονη αγγλικη ταινια ,την I,DANIEK BLAKE,με σκηνοθετη τον Ken Loach.καλο θα σου κανει. ενδεχομενως να προβληματισθεις και να αρχισεις να καταλαβαινεις τι συμβαινει γυρω σου. παντως ειναι κριμα να μενεις σένα μερος και να μη ξερεις πως γραφεται.

  17. τωρα ουαλ-λ-ε αρχισες και πετας ''ρουκετες'' στη χρηση του β΄ενικου.ενα αλλο,δεν ειναι ''το'' λαε ειναι η λαϊκη ενοτητα. δεν ξερω αν εχεις τιποτα αλλο να κανεις, αλλα στις αναρτησεις της λαε,πεταγεσαι κ'λες την κουβεντουλα σου. επειδη μαλλον δεν εχεις τι να κανεις θα σου συστησω να δεις μια συγχρονη αγγλικη ταινια ,την I,DANIEK BLAKE,με σκηνοθετη τον Ken Loach.καλο θα σου κανει. ενδεχομενως να προβληματισθεις και να αρχισεις να καταλαβαινεις τι συμβαινει γυρω σου. παντως ειναι κριμα να μενεις σένα μερος και να μη ξερεις πως γραφεται.

  18. Σου απαντω εγω αντι του Ουαλλου. Αν δεν γραφεται με δυο 'λ' βασει της μεταγραφης της απο τα αγγλικα, τοτε γιατι η λεξη δεν μεταγραφεται ελληνιστι Γουαλια? Απαντησε για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα τωρα. Το 'δαυτους' αντικατοπτριζει το πως ακριβως εσεις αντιμετωπιζετε και…κοπτεσθε για τους συνταξιουχους. Για να επανελθουμε στο θεμα που λες πως δεν εχουμε αποψη, σου υπενθυμιζω, διοτι ουτε αυτο δεν ξερεις, λογω της εμπαθειας σου, ο Στρατουλης και η Βαλαβανη ειναι μελη της λα.ε πλεον. Συνεπως μαζευει ολους τους αποτυχημενους του συριζα ο λαφαζανης για να δημιουργησει εναν νεο καρκινογονο φορεα για την Χωρα. Αλλα ο λαος εβαλε πλεον μυαλο. Οπως βυθισε το πασοκ, ετσι θα ακολουθησει και ο συριζα. Καλα, εσας σας βυθισε ο λαος απο δημιουργιας σας και μονο.

  19. ουαου ή wow αν προτιμας! καπως τα δικιολογω τα αδικαιολογητα! για τα συνταξιοδοτικα ,ακομα περιμενω μια τοποθετηση! οι βρισιες μονο ανεπαρκεεια δειχνουν. με επιβεβαιωνεις -δεξιουρα μου,τσατσοπουλε μου-για την πολιτικη θεση της λαε! σας ποναει η πραγματικη αριστερα και βγαζετε χολη. μονο αυτα! αλλα οταν δεν εχεις κατι να πεις ,βριζεις! παντως επιμενω :''ουαλια'' γραφεται.αλλα για δες και εσυ την ταινια ,κατι μπορει να αφουγκρασθεις! αν εχεις αντανακλαστικα εννοειται!μηπως επιμενω ματαια;

  20. Δειξε μου μια μονο βρισια, οπως λες, για να δουμε αν ξερεις αναγνωση. Καλα, για γραφη δεν τιθεται θεμα αμφισβητησεως. Ειναι πασιφανες απο το ρημα 'δικιολογω'. Οσον αφορα το συνταξιοδοτικο, παλι εχουμε σοβαροτατο προβλημα κατανοησεως, καθοτι οχι μονο πηρα θεση, αλλα το ανεπτυξα κιολας. Ειπα εν συντομια πως καπηλευεσθε το θεμα με σκοπο την ψηφοθηρια, γνωριζοντας εκ του ασφαλους οτι οι συνταξιουχοι και οι ανεργοι ηταν οι δυο κατηγοριες που εδωσαν την διπλη νικη στον Τσιπρα και οχι οι εγγραμματοι και μορφωμενοι. Αυτους δεν μπορειτε να τους πεισετε με αερολογιες και φανφαρες. Αν μαθαινες κι εσυ 5-6 γραμματακια, εστω και 4 που λεει ο λογος, θα εβλεπες οπωσδηποτε αλλιως τα πραγματα και θα χλεμπονιαζες ολους αυτους που σλουρπ-σλουρπ τωρα. Ακους εκει, επιχειρημα ουαου ή wow ο απαίδευτος, αναλφαβητος της λα.ε!!!

  21. Ποιον να σεβαστεις ρε Ουαλλε? Αξιζει γενικως σεβασμο ο αγγραμματος που θελει να κρυψει τον αναλφαβητισμο του επιτιθεμενος στην ορθογραφια σου?

  22. Ρε αδερφε εγώ ούτε το ξέρω το Λ. Α. Ε. ΚΟΡΙΝΘΊΑΣ και πάσης Ελλάδος. Ούτε σχολιάζω όταν υπάρχει άρθρο. Μπορεί να γράψω κάτι ως απάντηση σε κάποιον σχολιαστη Καλή ώρα όπως σε εσένα. Εγώ με τη Φώφη είμαι και βαθύ πάσοκ τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν.ευχαριστώ επίσης και τον σχολιαστη που με υπερασπιζετε αλλά δεν ήταν ανάγκη νομίζω ότι εξήγησα στον φίλο μας όπως μπορούσα καλύτερα. Καλησπέρα σε όλους και αυτά δεν χρειάζονται γιατί γινόμαστε γραφικοί και κουβέντα στην κουβέντα ξεφευγει το πράγμα !☆☆☆☆

  23. ειναι πολιτικη θεση και τοποθετηση ο χαρακτηρισμος ''καπηλεια'; μου ξεφυγε ενα γραμμα κ'εγραψα ''δικιολογω'' αντι ''δικαιολογω''. ποιος μιλησε πρωτος για την γραφη της λεξης ''ουαλ-λ-ια''; γιατι δεν παραδεχεσθε οτι αφετηρια της διαμαχης που προκαλειτε ειναι η εμπαθεια σας προς την λαε; αντιλαμβανομαι οτι εχετε καποια νεοφιλελε σταση ζωης. σας αφηνω στην πλανη σας κ΄στην αδυναμια αρθρωσης πολιτικου λογου. να χαιρεσθε την δεξια σας κ'τις μερες ευτυχιας που περιμενετε. αν οπως ισχυριζεσθε αφορουν ολους τους ελληνες,θα βγω ωφελημενος κ' εγω. το να πιστευετε οτι θα βγειτε ωφελημενοι μονο οι ''εντος των κολπων'',δικαιολογει το μενος σας. χαιρομαι παντως που αποκαλυψατε την πολιτικη σας ταυτοτητα.ετσι για να ξερω με ποιους εχω να κανω.οχι οτι δεν ειχα καταλαβει!

  24. Αυτο μαλλον δεν καταλαβαινεις ρε Ουαλλε κι ας εχεις τις καλυτερες προθεσεις: οτι παλευεις ασκοπως. Αυτος ο αγγραμματος (σκοπιμως με διπλο γαμμα, για να δουμε κιολας αν του εκανε κανενα καλο η συγχρονη αγγλικη ταινια που μνημονευει και ετσι μπορεσε να αναπτυξει -ουχι να βελτιωσει- κομματι την κριτικη του σκεψη), ο,τι και να γραψεις, απο την στιγμη που ειπες και ανοιχτα πως δεν υποστηριζεις την λα.ε. θα σε πολεμαει, θα τον εχεις αδυσωπητο εχθρο σου. Αυτη ειναι γενικοτερα η σταση τους: τον αντιφρονουντα τον εξοντωνουμε. Δεν τον παραμεριζουμε απλως. Δεν του δινουμε λογο, επ'ουδενι δεν αποδεχομαστε τον λογο του. Ειδες κι εσυ, ζηταει να σχολιασουμε τα θεματα που πραγματευεται η λα.ε., τα σχολιαζουμε και λεει οτι περιμενει καποια τοποθετηση. Αυτο ακριβως ειναι και ο παρωπιδισμος. Η πλυση εγκεφαλου που εχει δεχτει, του απαγορευει να δει το αντιθετο. Μπορεις να κατανοησεις τι ακριβως εννοω? Ειναι τραγικο αλλα απολυτως σουρεαλιστικο. Οσον αφορα αυτο που ειπε να προσεχεις τα ελληνικα σου ωστε να μην γινεις ρομπα, ο ανθρωπος εννοει κατα βαθος: ωστε να μην γινεις σαν και δαυτον. Και για να μην νομιζει οτι ειμαι υβριστης η συκοφαντης, αυτος σου το αιτιολογησε: 'ειναι κριμα να μενεις σ'ενα μερος και να μη ξερεις πως γραφεται', και του απαντω: 'ειναι κριμα να εισαι σε ενα κομμα και να μην ξερεις οτι σε αυτο εχουν παρεισφρυσει ο στρατουλης και η βαλαβανη'.
    Γιαυτο Ουαλλε μην σε ενοχλει τι εγραψε ενας που βλεπει απο πολυ κατω τις πατουσες των ποδιων σου. Το λοιπον, χαλαρωσε και απολαυσε τον!

  25. Ρε μπας και είναι αντιολυμπιακος και μου κάνει μαγκιές!Άμα είναι να βάλω την ρόμπα να τον εξετάσω?του ειπα ΛΑΕ ΚΚΕ και όλα τα Ε λίγο με νοιαζουν έχω να ψηφίσω και καμιά 25 χρονια άρα ουδεμία ευθύνη φέρει ο ουαλλος!Ας το αφήσουμε παιδιά δεν πρόκειται να τα βρούμε και μαλώνουμε για ασήμαντο λόγο λέω εγώ!Καλημέρα σε όλους☆☆☆☆

  26. 8.53 , μετο σχολιο σου για το αν ξερω που ανηκουν ο στρατουλης κ' η βαλαβανη, σου ξαναγραφω την φραση μου''αν η λαε εκμεταλλευθηκε τους συνταξιουχους,φαινεται απο την σπυδη του μετα τον σεπτεμβρη 2015 συριζα να ακυρωσει τα νομοθετηματα στρατουλη,βαλαβανη''.επειδη δεχετε αδυναμια να καταλαβετε τι διαβαζετε,εξηγω:ο συριζα που προεκυψε μετα τις εκλογες του 2015 ''εσπευσε'' να ακυρωσει τα νομοθετηματα στρατουλη ,βαλαβανη. επειδη η ηλιθιοτητα εχει κ' ορια ,παυω να ασχολουμαι με λουμπεν. πληροφοριακα σας γνωστοποιω οτι ο στρατουλης κ' η βαλαβανη ειναι ιδρυτικα μελη της λαε. κρατηστε την φανατιλα σας κ' προσπαθειστε να ηρεμησετε. ο φασιστας,εκτος απο ηλιθιος ειναι κ' μοχθηρος κ' αντικοινωνικος. μη ξευτιλιζεστε αλλο.

  27. Μαζι με τα προβληματα κατανoησεως, ορθογραφιας (πολυ πρωτοτυπη η δικαιολογια σου περι του 'δικιολογω', κατοπιν εορτης), αναγνωσεως, προστιθεται πλεον και της μνημης: εσυ εγραψες πρωτος για την ορθογραφια της Ουαλλιας στο 9:09 μ.μ. σχολιο σου, προσβαλλοντας τον αλλον σχολιαστη με τροπο υπουλο και απεχθεστατο.
    Ακομη δεν μας υπεδειξες μια, μονο μια, απο τις βρισιες που εκτοξευτηκαν εναντιον σου, οπως ισχυριζεσαι. Εισαι λιγο αργος στο ψαξιμο η μηπως να πω καλυτερα πως αδυνατεις να εντοπισεις ο,τιδηποτε μεμπτο?
    Ειδες ποσο επιβεβαιωνομαι με οσα σου εγραψα? Ο Ουαλλος πηρε ανοιχτα θεση και εγραψε: 'Εγώ με τη Φώφη είμαι και βαθύ πασοκ τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν.' Αλλα εσυ ο heavily brainwashed εμπαθης κυριος βλεπεις απο πισω δεξια πολιτικα φρονηματα. Ισως γιατι πρωτιστως σε πειραξε το οτι δεν τον ενδιαφερουν τα αλλα. Και αυτο διοτι στα 'αλλα' εντασσεθε απο σποντα και εσεις. Θα επρεπε ομως να τον νοιαξει, κατα την αδυναμη (ας μην πω ανυπαρκτη και θεωρησεις πως σε προσβαλλω) κριτικη σου σκεψη, γιατι…αρθρωνετε νεον πολιτικο λογο… Κατ'ευφημισμον παντοτε…!
    Το LB προσφατως δημοσιευσε (στις 25/11) την τελευταια δημοσκοπηση της Μetron Analysis οπου σας δειχνει στο 'αλλα'. Συνεπως ο Ουαλλος δεν προσεβαλλε κανεναν, απλως εκφραστηκε βασει των δημοσκοπικων αποτελεσματων.
    Αντιλαμβανομαι πως αυτα τα νοστιμα δεν σας ικανοποιουν, σας προκαλουν μια εντονη δυσφορια και υπερμετρο εκνευρισμο, αλλα ισως να πρεπει σιγα-σιγα να το αντιληφθειτε και οι ιδιοι οτι δεν εισαστε σε θεση δυο γαιδουριων αχυρο να χωρισετε στην πολιτικη σκακιερα του τοπου μας. Καληνυχτα σου (ισως θεωρησεις οτι εγραψα λαθος, καθοσον η 12η παρηλθε. Σε ενημερωνω οτι δεν εκανα κανενα απολυτως λαθος. Και παλι καληνυχτα σου και να ελεγχεις εις διπλουν τα γραφομενα σου, οταν αποφασιζεις να προσβαλλεις τον Ουαλλο και καθε πολιτη που δεν επιθυμει να ταυτιστει με την προβληματικη και βιαια πολιτικη σας σκεψη.

  28. Θαυμασια νεα στοιχεια προκυπτουν απο τα γραφομενα του ανωνυμου μελους της λα.ε. Κορινθιας. Προβαινει σε απαντηση του θεματος που του ετεθη περι βαλαβανη και στρατουλη με απλη επαναληψη της ανωθεν αναφορας του χωρις ομως να απανταει διολου, εκτος του οτι αποτελουν ιδρυτικα στελεχη. Οποια τιμη για τον νεο εμπεκτικο πολιτικο σχηματισμο, αξιο, διακεκριμενο και εκλεκτο μελος του οποιου αποτελει ο φιλος μας εδω! Παιδαριωδη λαθη οπως, 'την σπυδη του' και 'δεχετε αδυναμια' καταδεικνυουν την πληρη συγχυση του, πιθανοτατα και προσωπικοτητας, τον χαοτικο αποπροσανατολισμο του αλλα και τον γουστοζικο εκνευρισμο του. Κοινως, νοιωθει να χανεται το εδαφος απο τα ποδια του. Μαλλον μια συνταγογραφιση ηρεμιστικων χαπιων να τον βοηθησει να χαλαρωσει και να τονωθει συναμα ωστε να μπορεσει να ανταπεξελθει στο βαρυτατο φορτιο που εχει αναλαβει, να μετατρεψει σε λαοφιλες ενα διασκεδαστικως καταβαραθρωμενο, εκ της γενεσεως του, κομμα. Οσο για τις υβρεις του περι φασιστα και ηλιθιου, ας του τις επιστρεψουμε ασχολιαστες, φιλε Ουαλλε. Εις τον καλαθον των αχρηστων ριπτουμε οποιαδηποτε σκουπιδια, πολιτικα και μη. Ας πραξουμε κι εμεις το ιδιο, αλλα επειδη ο κυριος ειναι ενα ειδος Τσαρλι Τσαπλιν της πολιτικης παλαιστρας του τοπου, ας του κανουμε την χαρη να τον επιρριψουμε στον καδο με τα ανακυκλωσιμα ειδη, ωστε να ελπιζουμε τουλαχιστον σε μια καλυτερα χρηση του στο μελλον. Ενα rebooting του εγκεφαλου του μπορει να αποβει προσκαιρως χρησιμο, ειδεμη η μετατροπη του σε καποιο αλλο υποπροιον να αποτελει την ιδανικη λυση για το καλο, οχι μονο της πολιτικης σκηνης εν Ελλαδι, αλλα της κοινωνιας μας εν γενει.

  29. επειδη ο κ ουαλ-λος εγραψε ''βρε νουμερακι κανεις παρατηρηση για τα ελληνικα μου κ' δεν ξερεις πως γραφεται η ουαλλια'' ,ξεκινησε ο διαλογος με τον εχοντα να 25 χρονια ψηφισει. η παρατηρηση μου για τα ελληνικα του κ' την αδυναμια διατυπωσης μιας ολοκληρωμενης σκεψης ,εγινε γιατι ο κυριος σχολιαζει χωρις να γνωριζει πραγματα κ' γεγονοτα. το αν ειμαι αργος 'η οχι θα το διαπιστωσεις επανεξεταζοντας τη σειρα των σχολιων. το να επιμενεις σε μια παραλειψη γραμματος για να βγαλεις το συμπερασμα που εσυ επιθυμεις,προκειται για γκεμπαιλικης μορφης στρεψοδικια. το να χαρακτηριζεις ως εχοντα υποστει πλυση εγκεφαλου καποιον που τον εντελως στρεβλο τροπο σκεψης σου τον αποδοκιμαζει,ειναι ιδιον φασιστα. ευκολα κ' στην σειρα βαζεις επιθετα χωρις να δικαιολογεις την θεση σου. ουτε ογεωργαλας δεν τα εκανε αυτα. με χαροποιει η λυσσα σου κ' ο φανατισμος σου. ας τρωγεσαι με τα ρουχα σου κ' ας χτυπιεσαι. το απολαμβανω.

  30. Που εκανε λαθος ο Ουαλλος με το 'βρε νουμερακι'? Πολυ μεσα επεσε. Δεν ξερει πραγματα και γεγονοτα με το σχολιο του:
    'Σωστός ο φίλος 1117! μήπως θα ταίριαζε καλύτερα το άσμα "δεν καταλαβαίνω τίποτα"?? Ο λόγος γιατί είναι λίγο ξεροκεφαλοι οι σύντροφοί!'
    Εισαι σοβαρος? Συμπεραινεις απο το ανωθεν οτι δεν ξερει τι του γινεται? Χιουμορ κανει ο ανθρωπος. Δεν ξερει, δεν ξερει, τον βριζεις, αλλα την ψηφο του, οπως και ολων μας, την θελεις ομως. Ασφαλως και ξερει και εχει καταλαβει, και απολυτως δικαιολογημενα, οτι εσεις εκπροσωπειτε και υπηρετειτε την πιο φονταμενταλιστικη φασιστικη μορφη της αριστερας. Και με το δικιο του ο Ουαλλος σου εγραψε περι ξεροκεφαλιας. Εσυ τωρα προσπαθεις να 'δικιολογησεις' τα αδικαιολογητα εδω? Να μας πεισεις για τα…δημοκρατικα σου αισθηματα? Μην τον ξαναγγιξεις, γιατι ειναι πολυ ανωτερος σου σε χαρακτηρα και ανθρωπια. Δεν εχει τιποτε κοινο με πολιτικα καθιζηματα ο ανθρωπος. Ουαλλε καλε λες. Φορεσε την λευκη σου ποδια να του ριξεις μια εξετασουλα. Ενα γενικο check-up το χρειαζεται ο φιλος μας, ωστε να δουμε μετα που σηκωνει ρεκτιφιε και που οχι.

  31. 'ευκολα κ' στην σειρα βαζεις επιθετα χωρις να δικαιολογεις την θεση σου'
    Ο,τι ακριβως ειπες πως σε βριζουμε χωρις να μας υποδεικνυεις ουτε μια βρισια! Εσενα τελικως οι κοκκινοι φακοι επαφης με τον Παυλο-Ιωσηφ κονκαρδα μπροστα (τιμη και καμαρι σου) σου κλεινουν πληρως το οπτικο πεδιο σε βαθμο να μην μπορεις να διαβαζεις. Εκτος κι αν εχεις σοβαροτατο προβλημα κατανοησεως οσων διαβαζεις. Και θεσεις παιρνω και αιτιολογω τα μαλα. Βρισιες λοιπον δεν μπορεις να εντοπισεις. Κατι που εγραψα χωρις να το αιτιολογησω μπορεις να βρεις? Αλλα θα πρεπει να βγαλεις τους φακους πρωτα.

  32. Ρε παιδες δεν τα γράφετε στα Αγγλικά να τα καταλάβω και εγώ!Αυτά που γράφετε είναι δύσκολα ελληνικά για μένα!!Σε αποκάλεσα "νουμερακι"για το ύφος σου φίλε!και ο άλλος σχολιαστής για το ύφος σου σου γράφει τόσα!Καληνύχτα σας!☆☆☆☆

  33. Καλα του το ειπες Ουαλλε. Δεν χρειαζεται να δικαιολογεισαι. Εκεινος το καταλαβε αυτο διοτι το ξερει κι απο μονος του. Το 'νουμερακι' ειναι το βασικο προσον καποιου για να γινει δεκτος στο λα.ε.

  34. σαραντα σχολια φτασαμε παιδια και απο πολιτικη γιοκ! ενα πραγμα μονο επισημαινω στον φιλο ουαλ-λο: η πεντακομματικη βουλη εξασαφαλιζει αυτοδυναμια στη ΝΔ ,εστω και με μικρα ποσοστα γυρω το 30%.ελπιζω τωρα να καταλαβαινει την πρεμουρα των φιλων του της δεξιας για εξαφανιση των μικρων κομματων. ελπιζω να καταλαβαινει γιατι στις πληρωμενες δημοσκοπησεις αναφερονται σαν ''αλλοι'' οι πλην κκε αντιμνημονιακοι. καλο ειναι να εγκυψει λιγο στην σημερινη πολιτικη πραγματικοτητα και να καταλαβει το τι πραγματικα συμβαινει. δεν ειναι υποχρεωτικο δεδομενου οτι η πολυετης παραμονη σε ξενη χωρα να εχει στρεψει αλλου τα ενδιαφεροντα του.αν ομως ενδιαφερθει ο φιλος ουαλος,θα διαπιστωσει οτι πισω απο την κουρτινα που εχουν βαλει ολα τα συστημικα μμε κ' κομματα,κρυβονται αληθειες.σαν την αντιμετωπιση των συνταξιουχων ως ''δαυτων'',δε το σωζει ο φιλος ο,τι και να λεει. αυτη την αληθεια που ξεστομισε και ο …ευκλεης τσιπρας λεγοντας ''το προβλημα θα λυθει …βιολογικα''. αγαπητοι φιλοι,αυτο ειναι το σκεπτικο ολων των μνημονιακων κομματων για τις κοινωνικες δαπανες. αν ο ουαλος ειναι παλιος σοσιαλιστης του πασοκ,εντρυφωντας σχετικα,θα εκπλαγει. τα''μαλα''!!! επαναλαμβανω ,δεν ειναι υποχρεωτικο να βαλει στην καθημερινοτητα του τα ελληνικα προβληματα-ευρωπαϊκα ειναι,γιαυτο του προτεινα παρακολουθηση συγκεκριμενης ταινιας.ετσι θα διαπιστωσει οτι ''το'' λαε, εχει πολλα να πει και δεν αποτελειται απο ξεροκεφαλους που στοχευουν σε προσωπικα οφελη. για δε τον υπερασπιστη δεξιο φιλο ,καλο θα ειναι να προσδιορισει την πραγματικη ταξικη του θεση και να διαπιστωσει που θα τον οδηγησει η εξακολουθηση των σημερινων πολιτικων. αν διαβασει περι ''τεχνολογικης ανεργιας'',τοτε θα πληροφορηθει οτι μεχρι το 2030 θα χαθουν 270 εκ θεσεις εργασιας λογω τεχνολογικης εξελιξης. ας διαβασει τις θεσεις του μπιλ γκεητς και του διευθυντη της τεσλα -δεν πιστευω να ειναι …σταλινικα αποβρασματα- και τοτε να μου πει αν οι φιλελεδες δινουν απαντησεις για το αυριο. αν το 2030 σας φανταζει μακρινο,για την ελλαδα το 2021 οι υποχρεωσεις των τοκοχρεωλυσιων θα ειναι δυσβαστακτες. και τοτε δεν θα υπαρξει υπαρξει ελεος ουτε για τα παιδια που εχουν κατι ψευτοτιλους coordinator,chief manager και αλλα ''πετσινα''. τοτε θα καταλαβουν ποια ειναι η θεση τους στη πραγματικοτητα που ηδη εχει διαμορφωθει.

  35. Εντάξει το κατάλαβα.Να σαι φίλε μου!Εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να μην τα παίρνω και όλα στα σοβαρά ή καλύτερα να τα αφήνω όπως έρθουν.Επίσης πάντα με το τρόπο μου δεν επιχειρώ να συκοφαντείσω ούτε να επαινεσω "κατι"Στο άρθρο αστειευτικα με ένα σχολιαστη που είπε με την βοήθεια ενός τραγουδιού κάτι για το ΛΑΕ. Απάντησα με ένα άλλο τραγούδι που κατά την γνώμη μου ταιριάζει καλύτερα και μετά από τόσα σχόλια δικαιώθηκα για την επιλογή μου νομίζω. Το τραγούδι ήταν :Δεν καταλαβαίνω τίποτα"!Αυτό ως απάντηση μου. Με πολιτικές συζητήσεις δεν μπλεχομαι σχεδόν ποτέ και αν γράψω σχόλιο απάντηση σε άλλο σχολιαστη θα είναι χιούμορ και τίποτα άλλο. Εξυπνάδας μηπως είναι σωστοτερο!Καλησπέρα σας και αν θέλετε να μου ευχυθεις Καλή επιτυχία στον ολυμπιακό μου που αγωνίζεται αργότερα. Αυτά είναι τα ενδιαφέροντά μου η πολιτική είναι δευτερεύων για τον Ουαλλια. Αντέ γεια μας!☆☆☆☆

  36. Καταλαβες τωρα Ουαλλε πως 'δικιολογει' το πραγμα ο εξεχων και διαπρεπης συντροφος της λα.ε, και υποποδιο των ποδιων σου? Στον συστημισμο. Για ολα φταιει το κατεστημενο, κοινως. Και τολμαει να μιλαει για διαφορετικοτητα μεταξυ των και του συριζα. Ουδεμια διαφορετικοτητα λοιπον, απο την στιγμη που τα ιδια ακριβως πρεσβευουν και οι τεως συντροφοι, νυν αδυσωπητοι εχθροι, της αριστερας οι οποιοι εν τελει υποταχθηκαν ανευ ορων στον εχθρο του λαου, τον συστημισμο.
    Για τις αληθειες που λεει πως κρυβονται απο πισω, να του υπενθυμισω την ρηση του Λενιν, οτι η αληθεια ειναι αστικη προκαταληψη (δεν θα αρθρωσει λεξη εδω ο συντροφος…). Η αληθεια δεν πρεπει να γνωστοποιειται και να δημοσιοποιειται, κοινως. Δευτερο στοιχειο μη διαφορετικοτητας μεταξυ των και του συριζα που και οι δυο εφαρμοζουν απαρεγκλιτα τα δογματα και τις αρχες της γκαιμπελικης προπαγανδας. Γιαυτο αλλωστε η ακρα αριστερα και ακρα δεξια αποτελουν τους δυο πολους του φασισμου και μισαλλοδοξιας. Κοινως, στον ιδιον αποπατο κολυμπουν, απλως ο ενας μπρουμυτα, ο αλλος ανασκελα!
    Οι φιλελεδες δεν δινουν απαντησεις για το αυριο και αυτες θα τις δωσει, ποιος? Ο Λαφαζανης? Ειναι σοβαρη αποψη αυτη? Και θελει (μηπως απαιτει κιολας??) να παιρνουμε στα σοβαρα την λα.ε με τα πορωμενα στελεχη της σαν τον φιλο μας εδω?
    Οσο για το θεμα της ταξικης μου συνειδησεως που εθεσε, αυτο απο μονο του καταδεικνει τον εμπαθη και αξιολυπητο παρωπιδισμο του. Και αυτο διοτι, κατα τη μονοδιαστατη κριση του, θα πρεπει να την ‘επαναπροσδιορισω’ με εξ'ολοκληρου μαρξιστικα κριτηρια τα οποια καθοριζουν τις ταξικες διαφορες με αμιγως οικονομικες παραμετρους (ακραιφνης ρατσισμος ειναι αυτος, οσο κι αν δεν το παραδεχονται). Γιατι οι ανθρωποι να κατατασσονται σε υποκατηγοριες βασει του οποιου πλουτου τους? Απλουστατα, διοτι αυτος ειναι ενας ευπεπτος διαχωρισμος, ωστε να πεισει ευκολοτερως τις κοινωνικες μαζες περι του δικαιου της κομμουνιστικης ιδεολογιας. Σου λενε: το οικονομικο προβλημα της ζωης σας θα σας το λυσουμε εμεις. Πως? θα τα παρουμε απο τους πλουσιους και θα τα δωσουμε σε εσας τους φτωχους (αυτο ακριβως προσπαθει να κανει τωρα και με τους συνταξιουχους). Ομως σε ολα τα κρατη του πρωην ανατολικου μπλοκ οι φτωχοι δεν ανηλθαν σε υψηλοτερα κοινωνικα στρωματα, ενω οι πλουσιοι αντιθετως επεσαν στο ιδιο επιπεδο με τους φτωχους. Συνεπως, κανενα προβλημα δεν κατορθωσε να επιλυσει η μαρξιστικη εφαρμοσμενη κοσμοθεωρια, αντιθετως διογκωσε τα ήδη υπαρχοντα προβληματα, ενθαρρυνοντας τα ανθρωπινα μιση. Κοινως, εφηρμοσε πληρως το ιμπεριαλιστικο δογμα του διαιρει και βασιλευε. Αν λοιπον το στελεχος της λα.ε εδω ειχε μια, εστω υποτυπωδη αντιληψη των πραγματων, θα ροχαλιαζε αυτους που τωρα σλουρπ-σλουρπ, γιατι θα κατανοουσε πως η αριστερα, που πινει νερο στο ονομα της, υιοθετει πληρως ρατσιστικες, ιμπεριαλιστικες και φασιστικες πρακτικες. Αλλα ξερεις Ουαλλε γιατι δεν το κανει? Γιατι τρεφεται απο την αριστερα οπως το σαρακι απο το ξυλο. Για αυτους τους λογους η λα.ε αδυνατει να πεισει τους εχοντες κριση και πολυπλευρη σκεψη, κοινως του εγγραμματους, να την εμπιστευτουν με την ψηφο τους. Διοτι στηριζεται σε μια ιδεολογια που στηριζεται με τη σειρα της στην υποκρισια, και τον εκφοβισμο πολιτων για να επιβιωνει παρασιτικα εως τις ημερες μας. Καταλαβες τωρα Ουαλλε γιατι τα γραφει αυτα απευθυνομενος σε εσενα και οχι σε εμενα? Διοτι πιστευει ο φιλαρακος οτι πληρεις τα προσοντα ωστε να τους εμπιστευτεις. Σε βλεπει δηλαδη ως ροφο ετοιμο να χλαπακιασεις το δολωμα. Για να δουμε τωρα, μπορει να πει οτι δεν στοιχειοθετω τα οσα εγραψα η θα το στρεψει παλι στο οτι δεν παιρνω θεση για τους συνταξιουχους?

  37. Τελικά με την γκρίνια μας τον γκαντεμιασαμε τον Θρύλο και χάσαμε τσάμπα και βερεσέ.Αντε καλο Ξημέρωμα! ☆☆☆☆

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog