Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο δρόμο που χάραξε η Μαρία Πρωτοπαππά….και ο Σωτήρης Νικολάου

- Advertisement -

Όπως σας ενημέρωσε το Loutrakiblog με σχετικό άρθρο του, για την αποχώρηση του
κ. Νικολάου Σωτήρη από το συνδυασμό του Γιώργου Γκιώνη

σήμερα ο πρώην αντιδήμαρχος των Αγίων Θεοδώρων, γνωστοποίησε τους λόγους ανεξαρτητοποίησής του

Ο επόμενος που “πηδάει από το καράβι” Γκιώνη

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του:

Κύριε Δήμαρχε, εντολοδόχος των συνδημοτών μας να μετάσχω στην προσπάθεια υλοποίησης των προγραμματικών σας δηλώσεων, αλλά και προσωπικών σας προεκλογικών δεσμεύσεων, έπραξα το κατά καθήκον και συνείδηση χρέος μου. Χρέος έναντι εκείνης της ενολής, όχι μόνο να μετάσχω, αλλά και να αγωνιστώ μέχρι τέλους.
Λυπάμαι ωστόσο να συμειώσω την απροσχημάτιστη, πεισματώδη και κατά πάντα αναιτιολόγητη εμμονή σας “να επενδυθεί και να αναδειχθεί” στους Αγίους Θεοδώρους ειδικότερα, μία πολιτική ανυπάρκτου δημοτικού ενδιαφέροντος. Αποστροφής αντιμετώπισης σειράς ζητημάτων που τους απασχολούν και εν τέλει, ως επιστέγασμα αυτής της ασυνεπούς πολιτικής σας δημιουργίας ασφυκτικών κοινωνικών και οικονομικών καταστάσεων σε βάρος των κατοίκων, αλλά και καταστάσεων σε βάρος της φήμης της περιοχής.

Όλα τα προηγούμενα, παρά τις ενστάσεις και προσπάθειές μου, ώστε να μην καταστώ επίορκος ή υπόλογος ενώπιον των συνδημοτών μας και έναντι της προσωπικής κοινωνικής μου διαδρομής αλλά και πολιτικής παρουσίας και δράσης.

Με αυτά τα δεδομένα, κύριε Δήμαρχε, η περαιτέρω πολιτική μας συγκατοίκηση, καθίσταται αδύνατη και η ανεξαρτητοποίησή μου από το συνδυασμό σας, την οποία σας γνωστοποιώ με την παρούσα μου, επιβάλλεται εκ των πραγμάτων.

Μια πράξη, η οποία είναι βέβαιο ότι θα τύχει της αυτής περιχαρούς υποδοχής της εκ μέρους σας (όπως κατά δήλωσή σας συνέβη και με άλλες ανάλογες δηλώσεις) αντί της εκ μέρους σας σιωπής, αναζήτησης των αιτίων και προβληματισμού. Ένας προβληματισμός που κατά αντίθεση με εσάς, αναπτύσσεται καθημερινά και εντονότερα στις τάξεις των συνδημοτών μας.

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ καθαρευουσα Κε Νικολαου και αυστηρη σε αυστηρο υφος μα γιατι τωρα?τωρα πεντε -εξη μηνες πριν τη ληξη της θητειας σας ανακαλυψατε οτι δεν πηγαιναν τα πραγματα οπως ειχατε πει? Θα ηυαν ποιο τιμιο να ελεγες τον λογο που ολοι ξερουν ακολουθης τον φιλο σου και συμπατριωτη σου Παναγιωτη στο νεο συνδυασμο της Μαριας.Πες λοιπον τα συκα συκα και ασε τα πολλα λογια.

  2. Η πρώτη σημαντική αποχώρηση αξιόλογος αυτοδιοικητικός με προσφορά ήθος και με χρήσιμες και γόνιμες απόψεις και παρεμβάσεις καμία σχέση με ΤΟΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ

  3. Οταν παιρνεις μια τετοια αποφαση σημαινει οτι τα εχεις ζυγισει ολα και δεν εισαι ευχαριστημενος. Ομως οταν ανεξαρτητοποιεισαι κ μετα γυριζεις πισω τι σημαινει; Οχι γιατι ειχαμε μια τετοια κυρια πριν λιγα χρονια,ειδαμε ανακοινωσεις απο δω κ απο κει ,και κανει τωρα σαν να μη συμβαινει τιποτα.

  4. Κρίμα γιατί ο Νικολάου είναι καλό παιδί αλλά παρασερνεται εύκολα.
    Με την Μαρία και τον Μπισμπικη δεν έχει καμία σχέση!
    Όσο για τις ανακοινώσεις όλων των ανεξαρτητοποιησεων είναι γραμμένες απ τον ίδιο και φαίνεται απ το ύφος.
    Ξαφνικά όλοι είναι δυσαρεστημένοι και 5 μηνες πριν τις εκλογες αποχωρούν.
    Γιατί κρύβονται πίσω απ το δάχτυλο τους?
    Έτσι θα κατέβει η νέα κίνηση απ το Μαράκι?
    Ας βγουν και ας το πουν ξεκάθαρα ..
    Αλλά η κα Πρωτόπαπα μάλλον χωλένει αλλού γι αυτό ακόμα διστάζει να δημοσιοποιήσει τα «κρυφά – φανερά» της!

  5. Αυτή η πλήρης απουσία νέων ανθρώπων στα δημοτικά μας και η συνεχής ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ φθαρμένων υλικών μας προσβάλει.
    Έλεος πιά με τους ίδιους και τους ίδιους που σέρνουνε την υποψήφιότητά τους δεξιά κι' αριστερά μήπως και πάρουμε καμιά θεσούλα με μισθό.
    Ο Μπισμπίκης ο Νικολάου κλπ παρατρεχάμενοι που μέχρι τώρα ανέχονταν τον ……Γκιώνη ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα συμφώνησαν στην αρχή. Τι μας λές ρε μεγάλε με την κάκιστη μνήμη και την απουσία φαιάς ουσίας;;
    Τώρα όλοι ανακάλυψαν τις "αρετές" της Μαρίας και το "ηθικό" ανάστημά της και τρέχουν να μπούνε κάτω από τα…..φτερά της!!!!!
    Σε άλλες κοινωνίες με άλλο πολιτικό επίπεδο όλα αυτά θα τα λέγανε ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ αλλά εδώ στο Δήμο μας τα λέμε "μαγκιά". Οι άνθρωποι είδαν το φως το αληθινό στο πρόσωπο της Μαρίας.
    Αν συμφωνούμε οτι όλη αυτή η γελοιότητα δεν μας αρέσει και μας προσβάλει τότε απλά ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

  6. Απαράδεκτος ηθικά και πολιτικά! Εάν σε ειχε ακόμα αντιδήμαρχο δεν θα είχες παραιτηθεί.. Το Μαράκι σέρνει τον Πιπιλα το Χριστινάκι εσένα.. με τέτοια αίσχη θέλεις να διοικήσεις τον δήμο αυριο;

  7. 30 ΜΉΝΕΣ ΕΠΊ 1.200€ ΤΟ ΜΉΝΑ 36.000€ ΣΎΝΟΛΟ. ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΠΉΡΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΟ Κ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΊΡΝΕΙΣ ΦΩΝΆΖΕΙΣ!

  8. Απαράδεκτος ηθικά και πολιτικά εντελός τυχαία παρετείθηκαν όλοι μαζί!!!!
    Αλλά και εμένα εαν έβρισκαν δουλεια στο παιδί μου θα το έκανα και εγώ.
    ετσι ψηφίστε την κοντή να μας κάνει κουμάντο

  9. ΣΩΤΉΡΗ ΆΛΛΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΈΔΕΙΧΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΏΡΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΌΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ! Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΓΆ Ή ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΊ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΈΧΟΥΜΕ ΑΚΌΜΑ ΠΟΡΕΊΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΊ ΠΟΙΟΣ ΆΞΙΖΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ! ΓΙΑΤΊ ΕΆΝ Ο ΓΚΙΏΝΗΣ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΤΙ" ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ "ΤΙΠΟΤΑ" ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΣΤΑΥΡΟΎΣ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΆ..

  10. Εγώ ένα έχω να πω τωρα ξεκινάει ο πολιτικός τους κατήφορος.. και για άλλη μια φορά θα αναδειχθεί για δήμαρχος ο Γκιώνης και αυτη την φορά ενω εχει ξεβρομίσει το ψηφοδέλτιο του απο κάτι τέτοιους γλοιώδεις τύπους!!

    Υ.Γ. Σας περιμένω για ψήφους?

  11. Πάντως η σύμπραξη Σύριζα και Νέας Δημοκρατίας στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο Δήμο Λουτρακίου θα είναι φανερότατη.

    Τ. Κατσαπλιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog